![]() |
Cytuj:
|
do Modkow
gdyby wam sie chcialo (moze wam sie nie chciec bo to duzo zachodu), ale gdyby jednak moznaby utworzyc rangi, rangi bylyby przydzielane przez modkow powiedzmy raz na 2 tygodnie modkowie robili by ankiete i uzyszkodnicy glosowaliby na swojego kandydata do rangi, rangi oczywiscie bylyby nagroda za pisanie postow wnoszacych wiele do dyskusji ale jak mowie, to jest masa zachodu z czyms takim bo trzeba by przegladac wszystkie posty danego uzyszkodnika P.S. nigdy nie moge zapamietac czy moznaby oraz byloby piszemy razem czy osobno (a mature zdalem ;) ) |
Cytuj:
1) Rzeczywiście przydałyby się jakieś rangi czy coś, troche nieswojo sie teraz czuje na forum ;) 2) Ale głosowania i ankieta według mnie to kiepski pomysł, jeżeli użytkownicy mieliby głosować to jest wiele powodów przemawiającychj przeciw temu (nieuczciwość itp.) |
Cytuj:
PS: gratulacje zdania matury, chodz wiem ze ona nie jest trudna w porownaniu do egzaminow na studia, które oblalem :D |
Rangi przyznawane przez modów to naprawde niezły pomysł. Byłoby to o wiele bardziej uczciwe niż ocenianie ludzi po ilości postów. Ankieta to jednak pomysł nienajlepszy, zrobiłby sobie user X 100 użytkowników aby w ankiecie głosować właśnie na siebie.
Podsumowując: Rangi "moderowane" TAK Ankiety NIE |
Przydał by sie jakis Poradnik dla Druida
NIechce mi sie szukac Gdzie to napisać wiec pisze tu PrZyDaŁ bY sIe PoRaDnIk DlA dRuIdA!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:45. |