![]() |
Proszę:)
|
Z tego co wiem DSl'e miał kiedyś jeden koleś, ale z tego co wiem to wyrzucił je do wody jak kończył grać.
Czyli ten koleś albo dostał te legsy za wykrycie jakiegoś dużego buga, albo udało mu się jakimś cudem wejść do skarbca w kazo ( może to część tego questa z bazyliszkiem ), albo odkrył jakiegoś questa, którego nagrodą są DSL'e. Najbardziej prawdopodobne jest chyba jednak to że dostał je od CIPów. Mimo wszystko gratz dla tego kolesia ;] . |
Cytuj:
tylko pomogles mi udowodnic ....... jezeli na filmiku mial dsl, a w dialogu powiedzial ci, ze clemens ma, a sie nie ruszali z tamtad tylko trenili ...... sam sobie odpowiedz co z tego wynika .... |
Ale koleś sam powiedział że zrobił QUEST z DSL !!
|
Według mnie fake, ale jak Dabek wspomniał niestety bez błędów. I nie piszcie, że powinno być "a", bo przy legsach nie ma "a".
|
Ten filmik byl wczoraj zrobiony. ...
|
Cytuj:
|
Uno filmik byl ustawiony.
Secundo 11:03 You see crown legs (Arm:8).It weighs 65.0 oz. 11:05 You see dragon scale legs (Arm:10).It weighs 48.0 oz. Aie aie? |
Cytuj:
|
Dialog byl taki jakis do dupy, koles sie zachowywal jak by te DSL to jakies leathe legsy czy cos lepszego.
Demony itp ? Jestem ciekaw jak ten Sorc to przezyl... Co do wagi legsow to nie ma tam bledow poniewaz jesli dajesz komus trade a miedzy wami jest odstep wielkowsci 1 kratki to NIDY nie pokazuje wagi itema. Do Tego Abrotha czy ktoregos z was co tewn filmik kreciliscie: Przeslijcie Screna lub filmik jak rozmawiacie z Celemnasem a on potwierdza ze ma te DSL i POKAZE te DSL w filmie czy na Screnie, chcoiaz woabym filmik ^^. |
o ****a! o ****a! :000000
|
Cytuj:
@Sayo Okay, bedzie Clemens to nakrece. |
Cytuj:
11:12 You see a magic plate armor (Arm:17).It weighs 85.0 oz. An enchanted gem glows on the plate armor. jak widzisz jest idealny look z MPA, na tibia.pl wejdz w armory i jak wlaczysz jakis to "masz opis wlasny przedmiotu" wage itp ...... wiec nie przekonales mnie tym ze napisales wage dsl .... btw: te MPA to przerobiony look z mojego dsma...... jak chcesz moge Ci z c legow dsl zrobic, a z f axe stonecuttera....... |
ja mysle ze to wszystko tak wyrezyserowane...
|
Buhahaha
A ja solo biore 8 faraonow 10 demonow i 24 warlocki i czasem jak sie nudze to dorzucam 16 behemoyow bo z axa wale po 999999, SD(knight) po 99999999 a UE po 99999999999999. Wierzycie w te bzdury?? OTS jak nic!! Uwazajcie bo 41 lvl zrobil by ten questi sie nikomu nie pochwalil....ludzie to jest polak, a polak ja cos zrobi sam to musi sie całemu światu pochwalic...eh.....Ja tesh mam DSl i Golden helmet mam na Shanerze of course....:P
|
Cytuj:
Aboroth = kamsz, nie wierzysz - msgnij. |
Ja uwierzę tylko wtedy gdy:
Zaświadczy o tym jakaś naprawdę wiarygodna osoba; Lub lepiej, gdy sam to zobaczę na oczy w Tibii. Teraz gdy nadeszły czasy również fake movie, to tylko czekać aż coś wymyślą żeby w samej grze fake'ować. ;) |
Cytuj:
wiesz ... nie odpowiem ci na Twoj wstep bo mam zasade ze nie kluce sie z noobami.... osobiscie podzielam zdanie raula, uwierze, jak poswiadczy ktos wiarygodny ...... I CZYTAJ DAUNIE ZE NAPISALEM W KTORYMS POSCIE ZE TO MOJE OSOBISTE ZDANIE ZE CI NIE WIERZE A NIE MNIE ****U WYZYWASZ !!! JAK MACIE NA MNIE NAJEZDZAC ZA PRYWATNE POGLADY TO LEJE NA WAS CIEPLYM MOCZEM !!! |
@Up:
n/c @all widze ze wiekszosc ludzi z tad wierzy na slowo kazdemu .... wiec powiem wam tak: ja mam g helmeta, mpa i czar na super hiper (...) ue. wymawia sie: exevo gran mas super hiper extra vis. nie dogadam sie z niektorymi wiec nara.... ide czytac losuxa -.- |
Kamasz robi ots`y więc dla niego to nie problem zrobić taki fake
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |