![]() |
-_-
Cytuj:
I co mówisz że mało? Mam po 5 fake'ów dawać!!! :D i weź się przyłuż do oceniania, a nie tylko niezłe, niezłe...Chociaż jakaś punktacja... Czy coś... |
Niezłe masz pomysły!!:D Wszystkie fake'i mi sie podobały!!
|
crowal zrob wiecej fake bo ty robisz najlepsze (pomijajac niektore :P)dawaj wiecej plzplzpzl ;p
|
Brak pomysłów...
Cytuj:
P.S. Jak ktoś ma pomysły na krótkie animacje, to plx do mnie. |
Cytuj:
|
Hehe bardzo fajne a 'Władca pierscieni' to przeciez Tibia :P
|
Ale to fajne! podoba mi sie serio moglbys zrobic jeszcze kilka takich fejkow filmowych zrob wiecej harrego pottera i moze matrixa jakiegos?
|
@OFFTOPIC:
Sorry, ale irytuje mnie, gdy piszecie "orci", co to ma, do cholery być? Ja rozumię, że po angielsku jest "Orc", ale już lata temu zostało spolszczone na "Ork". Przeglądnijcie parę książek z gatunku fantasy(o obowiązkowym "Władcy" nie wspomne) i co tam jest? Ork, a nie orc. Boshe, wybaczcie ten offtop, ale nie mogłem już wytrzymać. @TOPIC: Fake'i naprawde niezłe. Widać, że łączą się z twoimi zainteresowaniami. Za całokształt daję ci 8/10, bo wiem, że sta cie na więcej. |
A mi sie podoba :) niedlugo ja wam pokaze moje fake :D
|
czy te wszystkie fejki na forum są robione w paincie???
|
Cytuj:
|
a jak robisz te texty typu: ,,Pierdzisław Bejsbolski says: JKnjknknknjjk"?
i wogóle napisy typu you are dead i nicki nad postaciami? Albo w Fake Story Crowala mielki atak GMa Polaka...How u do that man? |
Cytuj:
|
Nic dodac nic ujac saks ;p :) :) suxxxs :P
|
lol
Crowal sie wybił...
|
fajne fake'i
|
Cytuj:
:| W jakim tego słowa znaczeniu?? |
@up
Sądzę że w pozytywnym :P Mi też się podoba, tylko jedno mi nie podchodzi (to z Harrym Potterem). |
Crowal ciekawe te fake. Podobają mi się. Oceniam je na 9/10. A ten Hary mi się nie podoba ( może dla tego że nienawidze tego filmu i mi sie wogule niepodoba i mnie denerwuje Hary potter dlatego, że mam nauczyciela do którego nazywamy Harym bo ma seki czarne włosy i ryj taki Harowaty)
P.S Probowałem oglądać ten film ale usnołem po 20 minutach. |
pomysl-80/100
wykonanie-90/100 razem-85/100 uwagi-nic nie powiem poprostu mistrz fakuw |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |