![]() |
Ja zagladam tu zeby oznaczyc temat jako przeczytany zeby mi sie nie walesal gdzies tam aha w pierwszym poscie masz napisane "HAIL PAINT- najlepszy program graficzny" jest najlepszy jesli sie go umie wykorzystywac.
|
@autor
Prace średnie, poziom normalny, żadnych ochów i achów. @paint DAjcie mi choć trzy powody dla których paint jest lepszy od innych programów? (choćby Gimp) |
offtopic:
Paint dla doświadczonego człowieka jest b.dobry, ale nie mówię (już?), że inne programy są ZŁE! :P. Paint jest intuicyjny, ma łatwy interfejs i dobrze na nim się robi grafy do 100x100 pixeli... większe to na PSP lub innych programach... |
Commentować, zaraz dodam nową GraFikę...
|
Cytuj:
@up BŁAGAM, NIE! |
Cytuj:
Wszystko co robisz jest totalnie beznadziejne... A najśmieszniejsze jest to że nazwałeś siebie "graphics maker" :D Czy ty qrva po prostu nie rozumiesz, że to co umieszczasz to zwyczajne GÓWNO?! Aż tak durny jesteś, żeby tego nie zrozumieć?! |
Nowa grafika:
miecze świetlne: http://img288.echo.cx/img288/4410/mi...zerwone3cq.png (nie mam czasu na nic lepszego...) @up: bo ja tworze grafiki. Jakbym uważał siebie za mistrza to bym dał GRAPHICS MASTER-.- i nie będziesz mi mówił, co mam robić ŚMIECIU |
@up
Pff, odzywka na miarę kogoś z IQ 137. -.- Ale nie, jednak jest wykształcony! Ten "Graphics Maker". Inglisz, wiecie, rozumiecie... @down Ok, nieciekawe, nudne, cieniowanie znikome, kiepskie kształty, nie wygląda jak sabery? Ty lubisz słuchać negatywnych komentów? |
Cytuj:
czytaj post mejluna... nie wiem na której stronie ale Cytuj:
|
Cytuj:
Nie nazywaj mnie śmieciem szczylu, nie dorastasz mi do pięt. Nie umiesz nawet zdań składnie ułożyć. Ciesz się, że mieszkasz na pier.dolonym drugim końcu Polski bo bym ci chyba w******* spuścił, irytujesz mnie. ontop to są grafiki? Do ciężkiego c***a, to są grafiki?! Ja takie coś zrobiłbym w cholerne trzydzieści sekund w paincie. Ty to nazywasz grafikami? Oj, trzeba link do tematu podać do Kalda, on cie zmiażdży. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A, widzisz, mamy niższy poziom, a i tak patrzymy na ciebie z góry. Dziwne, nie? Jak masz to gdzieś jak ktoś cię krytykuję to znaczy, że jesteś gościem, który nie umie przyjąć krytyki (boi się?) i nie potrafisz RUSZYĆ WRESZCIE TYŁEK I NAUCZYĆ SIĘ RYSOWAĆ! Zamknijcie temat... -.- |
Cytuj:
No ale on nie ma szczęścia... ja jestem z Opola ^^ . Topic: Kill this nub who made this...this.... THING (graphics?). (wiem błędy pewnie są ^^... ale mam nei trzeźwy umysł). znowu powtarzając moje wcześniejsze zdanie, PRZESTAŃ RYSOWAĆ ! |
On mi przypomina Mela***a -.-‘…
|
gdyby kazdy czlowiek mial taki upor jak ten El'costam to przynajmniej 20% osob zostaloby milionerami.
Chlopie ty bys sie do tych 20% nie zaliczyl Rozumiesz aluzje? |
@up:
Nie hauahua @topic: Odznaka Policjanta xD http://img230.echo.cx/img230/7076/od...icjanta4kz.png @info & coming update: Nadchodzi nowy update! Zaczne rysować w photoshopie, jak skończe czytać tutoriala (300 stron sux :P) |
Cytuj:
Tak w ogóle... To, Kin, czy to konto nie jest remake jakiegoś innego? :> (ja tylko pytam) |
Mi się podoba, a odznaki policjanty wsadziłem sobie do spr zamiast gold nuygget :D akurAt na antice mam w depo 2 xD
|
up:
Nugget - Samorodek (na 80%) Co do tego że czytasz poradnik, wstydź sie lolu :D ja sam wszystko odkrywałem w nim i nadal odkrywam !!! huahahhahauhahuahua, a ty se czytaj poradnik..... i tak gówno ci z tego wyjdzie (tak jak z tymi pozostałymi).... Nie umiesz używać programów prostych i się ryjesz do zaawansowanych ?! Do elitarnych programów że tak powiem, nie dla noobów (właśnie ty takim jesteś : /) . Co do odznaki policjanta.... gostek, czy ty kiedykolwiek taką widziałeś ? Chociaż by na filmach amerykańskich -.- ? Przecież to wygląda jak gwiazda szeryfa co najwyżej... ale jak bym miał zgadnąć co to jest to.... makaron gwiazdkowy (podobna nazwa albo własnie taka). |
Nom, policjant z akademi policyjnej taką miał xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |