![]() |
ja już ghula rozwaliłem nie raz najlepszego to chyba draga ( ale innym oczywiście :D) jak czytam komentarze to ze śmiechu niemoge;P i jeszcze coś nielubie ortografii :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po 2 mi sie podobalo.. :D GrAtZ! |
Ghula to ci gosciu na 8 może poblokować z tym samym eq
|
wow!!!:>
omg gdy zobacyzlem ten film poczulem ze zaczynam popadac w kompleksy naprawde zaluje ze nigdy nie dojde do tak zaawansowanego poziomu jak uciekanie przed ghoulem na 21 lvlu filmik jest piekny uwazam ze smialo mogl bys sprobowac z blokowaniem minotaura guarda stary nie zartuje naprawde pomysl o tym to moze byc naprawde jedno z najwiekszych osiagniec sorcow w tibi grataluje ci tak wpsanialego wyczynu jestes moim idolem mam nadzieje ze stworzysz wiecej takich filmow KOCHAM CIE!!!!! :cup:
|
Co za szajs...
Co za szajsssss - ludzieee co Wy robicie z tego forum ? nie podobal sie filmik ?wystarczy dac komentarz np. nie podobal mi sie , a nie od razu "noobie nie zasmiecaj forum" , tutaj mozna nawet dac film jak sie expi na rabbitach , c*** was to co dal...to jego sprawa , a zasmiecac forum mozna tylko dajac takie komentarze jak wiekszosc noobow u zebranych
A co do filmu to nudny , ale gratz "odwagi" , msle ze z blokowania ghouli przerzucisz sie szybko na solowanie dli POWO |
:s
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lol
Mozesz byc nawet najlepszyw tibii , dla mnie jestes nikim , bo nie potrafisz docenic innych , patrzysz tylko na siebie.
|
wcale nie patrze tylko na siebie,ale dla mnie blokowanie ghoula to żaden wyczyn bo każdy głupi potrafi to zrobić
|
..
Nadal mnie nie rozumiesz...nie mam Ci za zle ze nie jest to dla Ciebie wyczyn , ale to ze nie potrafisz tego normalnie skomentowac , tylko pojechal po ziomku jak po gownie....jak Ci sie tak bardzo to nie podobalo to mogles nie ogladac , ani nie dawac komenta ,albo w ogole tematu nie otwierac
|
Co to za shit?? Omg, i co to jest dla ciebie blok? uciekasz przed ghulem i tyle.... a ten twój qmpel jakie ma skille ? i jeszcze raz wielkie OMG (przez duze O..) ! nie róbcie takiego syfu z tibia.pl i niezamieszczajcie takich filmów.
-Dziękuje za wysłuchanie/orzeczytanie -Dziekujemy za wyczerpujaca odpowiedz :D:D:D:D :cup: :cup: 8o |
Omfg
Cytuj:
Nastepny wielki super gracz , ktory wykonal anni solo i ma 42 postaci na 100+ levelu...Koncze juz wypowiedzi w tym temacie , bo szkoda slow |
Ten film jest wy****isty :| jak widzialem ten filmik to zrobilem sobie chara bo jestes extra poprostu -.- Mozesz mi raty blokowac?plx
To wogule nie bylo chyba blokowanie bo on uciekal przed tym ghulem :/ |
super normalnie cud malina xD
|
eh dajcie juz chlopakowi spokuj bo sie zalamie!
|
Filmik full wypas ale na pewno nie przebije tego!
http://rapidshare.de/files/4341395/WolfBlock.rec.html Po tym filmie dowiecie sie co to znaczy blokowanie sorcem(emocjonujaca koncówka)^^ PS. Nie próbujcie tego robic sami!Trzeba lat grania w tibie i niesamowitych umiejetnosci zeby zblokowac tego potwora! |
Ja pie***** NajjS Fimlm POprostu xD
Jest Wyrąbany w kosmos....
Następnym razem nakrec cos ciekawszego....Np:Rabbit hunt.....(żart) I niekrec takich smieci wiecej ...... popatrz lepiej na komentarze ludzi ..... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33. |