Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   sorcer blokuje ghula (jest na co popaczeć) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35802)

epson 25-06-2005 21:31

ja już ghula rozwaliłem nie raz najlepszego to chyba draga ( ale innym oczywiście :D) jak czytam komentarze to ze śmiechu niemoge;P i jeszcze coś nielubie ortografii :D

raziel1992 25-06-2005 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez epson
ja już ghula rozwaliłem nie raz najlepszego to chyba draga ( ale innym oczywiście :D) jak czytam komentarze to ze śmiechu niemoge;P i jeszcze coś nielubie ortografii :D

n/c to poco dajesz takie głupie filmiki może pochwalisz się tym jak zabijasz tego draga co? a jak nie to idzi dalej huntuj ghoule X(

Smash-Shady 26-06-2005 08:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raziel1992
n/c to poco dajesz takie głupie filmiki może pochwalisz się tym jak zabijasz tego draga co? a jak nie to idzi dalej huntuj ghoule X(

po 1 filmik nee byl glupi...jak jestes taki cool to wstaw jakis film...
po 2 mi sie podobalo.. :D GrAtZ!

AdamS_ 26-06-2005 09:31

Ghula to ci gosciu na 8 może poblokować z tym samym eq

Clark 26-06-2005 12:27

wow!!!:>

omg gdy zobacyzlem ten film poczulem ze zaczynam popadac w kompleksy naprawde zaluje ze nigdy nie dojde do tak zaawansowanego poziomu jak uciekanie przed ghoulem na 21 lvlu filmik jest piekny uwazam ze smialo mogl bys sprobowac z blokowaniem minotaura guarda stary nie zartuje naprawde pomysl o tym to moze byc naprawde jedno z najwiekszych osiagniec sorcow w tibi grataluje ci tak wpsanialego wyczynu jestes moim idolem mam nadzieje ze stworzysz wiecej takich filmow KOCHAM CIE!!!!! :cup:

Wezu Ns 26-06-2005 13:47

Co za szajs...

Co za szajsssss - ludzieee co Wy robicie z tego forum ? nie podobal sie filmik ?wystarczy dac komentarz np. nie podobal mi sie , a nie od razu "noobie nie zasmiecaj forum" , tutaj mozna nawet dac film jak sie expi na rabbitach , c*** was to co dal...to jego sprawa , a zasmiecac forum mozna tylko dajac takie komentarze jak wiekszosc noobow u zebranych

A co do filmu to nudny , ale gratz "odwagi" , msle ze z blokowania ghouli przerzucisz sie szybko na solowanie dli POWO

Wezu Ns 26-06-2005 13:50

:s

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raziel1992
ej a ja mam jak druid blokuje rotworma przesłać wam? buhehe :p

A potrafilbys w ogole ?Pewnie na rooku kisisz 3 tygodnie i chwalisz sie kolegom ze chain armor ukradeles ,bo jakis noob Ci zaufal...

raziel1992 26-06-2005 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wezu Ns
A potrafilbys w ogole ?Pewnie na rooku kisisz 3 tygodnie i chwalisz sie kolegom ze chain armor ukradeles ,bo jakis noob Ci zaufal...

na rooku to może ty kisisz 3 tygodnie bo ja z rooka wychodze w około 3 godzin,ale mniejsza z tym i kraść itemy to może ty bo ja nie...idiota

Wezu Ns 26-06-2005 17:11

Lol

Mozesz byc nawet najlepszyw tibii , dla mnie jestes nikim , bo nie potrafisz docenic innych , patrzysz tylko na siebie.

raziel1992 26-06-2005 17:18

wcale nie patrze tylko na siebie,ale dla mnie blokowanie ghoula to żaden wyczyn bo każdy głupi potrafi to zrobić

Wezu Ns 26-06-2005 17:21

..

Nadal mnie nie rozumiesz...nie mam Ci za zle ze nie jest to dla Ciebie wyczyn , ale to ze nie potrafisz tego normalnie skomentowac , tylko pojechal po ziomku jak po gownie....jak Ci sie tak bardzo to nie podobalo to mogles nie ogladac , ani nie dawac komenta ,albo w ogole tematu nie otwierac

Kryształek 26-06-2005 17:28

Co to za shit?? Omg, i co to jest dla ciebie blok? uciekasz przed ghulem i tyle.... a ten twój qmpel jakie ma skille ? i jeszcze raz wielkie OMG (przez duze O..) ! nie róbcie takiego syfu z tibia.pl i niezamieszczajcie takich filmów.
-Dziękuje za wysłuchanie/orzeczytanie
-Dziekujemy za wyczerpujaca odpowiedz :D:D:D:D :cup: :cup: 8o

Wezu Ns 26-06-2005 17:31

Omfg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kryształek
Co to za shit?? Omg, i co to jest dla ciebie blok? uciekasz przed ghulem i tyle.... a ten twój qmpel jakie ma skille ? i jeszcze raz wielkie OMG (przez duze O..) ! nie róbcie takiego syfu z tibia.pl i niezamieszczajcie takich filmów.
-Dziękuje za wysłuchanie/orzeczytanie
-Dziekujemy za wyczerpujaca odpowiedz :D:D:D:D :cup: :cup: 8o

Nastepny wielki super gracz , ktory wykonal anni solo i ma 42 postaci na 100+ levelu...Koncze juz wypowiedzi w tym temacie , bo szkoda slow

Dark Blondi 26-06-2005 19:47

Ten film jest wy****isty :| jak widzialem ten filmik to zrobilem sobie chara bo jestes extra poprostu -.- Mozesz mi raty blokowac?plx
To wogule nie bylo chyba blokowanie bo on uciekal przed tym ghulem :/

sisza 24-08-2005 22:11

super normalnie cud malina xD

Fire Elemental 24-08-2005 23:44

eh dajcie juz chlopakowi spokuj bo sie zalamie!

Talron 25-08-2005 06:19

Filmik full wypas ale na pewno nie przebije tego!
http://rapidshare.de/files/4341395/WolfBlock.rec.html

Po tym filmie dowiecie sie co to znaczy blokowanie sorcem(emocjonujaca koncówka)^^
PS.
Nie próbujcie tego robic sami!Trzeba lat grania w tibie i niesamowitych umiejetnosci zeby zblokowac tego potwora!

Lelik2 25-08-2005 09:18

Ja pie***** NajjS Fimlm POprostu xD

Jest Wyrąbany w kosmos....

Następnym razem nakrec cos ciekawszego....Np:Rabbit hunt.....(żart)

I niekrec takich smieci wiecej ......
popatrz lepiej na komentarze ludzi .....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33.