![]() |
Cytuj:
Po co odgrzewacie stare kotlety;p, ten film jest stary nemezis dawno upadlo. |
Grałem na morganie i bylem 1 faccem na mainie plx.I chcialem tylko powiedziec ze Zaznos ma rooka i tyle omg. A avis nadal istnieje i istniec bedzie.
|
Cytuj:
|
Ehh..
Szkoda ze Zanzos miał hacka i poszedł się j***c na rooku.. :(
Teraz polacy na morganie mają mniejsze szanse na wygraną.. Avis suX ! |
Przeczytaj kilka postow w gore CorteziQ
|
Co tu dużo gadać Morgana przegrany świat....
|
HAHAHAHA tak głupie że aż śmieszas
|
ayhuaha ale smieszne
|
master of sword
Nie potrzebnie robilscie wojne znimi tylko zwaliscie serv X( i do tego uciekliscie na inny
|
Bardzo mi sie spodobal ten film
|
gratuluje pierwszej akcji reszta to już sami wiecie :PAvis wygrało wojnę
@lin~:byłem niestety z tobą w gildi na arcani i wiem co lubisz porabiać jako że w tych czasach kgb wygrywało chwaliłeś się wszem i wobec że wbijasz na guardy i text"hi can u leave i wanna get lvl plss"-.-teamspeak nie jest wcale aż taki potrzebny bo jak ktoś ma słabszego neta to powoduje lagi,da się pisać pare poleceń b.szybko(hotkeye)i jak każdyna teamspeaku wydrze morde to koniec-.-"następna sprawa:"polacy evul noobs nie umieją bić się na wojnie"ależ umieją i kilka serverów jest tego najlepszym przykładem,sam kiedyś dołączyłem do wojny nie mając za dużej wiedzy pvp ale jakoś sobie radziłem (od czegoś trzeba zacząć)sama decyzja o dołączeniu do wojny jest trudna i wymaga poświęceń-.-Gl HF Avis &Nemezis &Sunblade |
Ładna akcja. Szkoda ze na Azurze nie ma Wojen.
|
@up
ciesz sie ze nie ma wojen. jak przyjdzie ci takich 6 najwyzszych lvli i zluruja w thais pod dp 2 beho, 3 cyce mino guarda i huntera to bys widzial co to znaczy wojna!!! swoja droga zaznos sie osmieszyl robiac ten 8 lvl..... tez mialem wstapic do avis jako uhmaker...oczywiscie 2.5k bp ale kupiec zawsze od reki :D i do tego moj drugi char by byl w avis:) bylbym kozakiem :D |
Jak ściągnąć ten film z tamtej strony? Okno do sciągania mi sie nie włącza i jak daje upload to tak jakby odswieza... Jak to ściągnąć?
|
Dobra
Cytuj:
Ale Nemesis i cala rebelia nie ma "nieczystych zagrywek" I sie zamknij bo mama wode spusci |
Dokladnie my nie jestesmy takimi ***ami zeby zaczac hackowac, uwazam ze gydyb nei ten hack zaza to nasze morale wciaz byly by wysokie i moglibysmy ta wojne wygrac
Btw. Thx za odswiezenie tematu ^^ Chociaz nie wiem po co :) |
Cytuj:
Czyżbyś miał coś wspólnego sam wiesz z czym...? w dziwny sposób to przewidziałeś..... |
..
wedlug mnie bedzie tak jak z wojna na aldorze .. gdy byla wojna....hmm neiwiem jak ich nazwac bo co chwile byli inna gildia ale polakow hi levkow lecz nie tylko vs black widows >.< i ktos powiedzial ze mamy sie nei cieszyc i zobaczymy co bedzie potem gdy polacy dojda do wladzy.. otorz zobacz aldore.. to jest idealny przyklad tego co polacy zrobili... serw jest wolny od swe z black widows a gra tam np "general" ;) modor... i tez tam walczyl... no wiec mam nadzieje ze zaj******e avis i bedzie spokoj...
|
..
modek usunac ten post ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |