Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Dlugo Oczekiwany Koniec Avisu!<morgana> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36043)

Deziom 17-06-2005 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
"I co teraz jak zaznos na rooku znaczy zrobił sobie 8lvl huahuaua I zas Avis góra HAIL AVIS. Chociarz tam nie gram 8o

taaa hail avis, hail PA -.- Wez sie czlowieku jak nie grales na morganie to sie nie wypowiadaj...

Po co odgrzewacie stare kotlety;p, ten film jest stary nemezis dawno upadlo.

Tuhamiid 17-06-2005 13:42

Grałem na morganie i bylem 1 faccem na mainie plx.I chcialem tylko powiedziec ze Zaznos ma rooka i tyle omg. A avis nadal istnieje i istniec bedzie.

misio15 17-06-2005 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carissa
Ludzie gdyby nie glupota "Polaks" to juz by avisow nie bylo.. Ale przykro mi to powiedziec.. POlacy sa nOObami.. Powinni sluchac jednej lub dwoch osob jaki sa : Zaznos, Dark'Modor..
Dzisiaj Mattenzo padl a ruthless demonic ledwo uszedl z zyciem.. To sie stalo przez brak zorganizowania.. chcieli ***ac avisom na wlasna reke chociaz przywodcy mowili zeby zostali w GH.. I tak oto avisy zyskali 1 free fraga.. tyle..
Btw tez gralem na titanii i wiem co sie tam dzialo.. byl ten sam problem co na morganie wiec prosze nie noobujcie plax.. Wezcie sluchajcie przywdocy!

Swieta prawda ja mialem wlasnie wojne na beryli i co?.Totalna anarchia po 2 minutach zostalem sam ......,gdyby nie to ze mam haste juz bym lezal ;/.Poprostu polska sie nie umie zorganizowac co prawda jest mala czastka ludzi co umieja grac i walczyc ale ginia w morzu noobstwa

CorteziQ 17-06-2005 19:07

Ehh..

Szkoda ze Zanzos miał hacka i poszedł się j***c na rooku.. :(
Teraz polacy na morganie mają mniejsze szanse na wygraną..

Avis suX !

Czester 17-06-2005 19:46

Przeczytaj kilka postow w gore CorteziQ

deeste 17-06-2005 23:13

Co tu dużo gadać Morgana przegrany świat....

Myszkaa 18-06-2005 19:54

HAHAHAHA tak głupie że aż śmieszas

Myszkaa 18-06-2005 19:57

ayhuaha ale smieszne

hortex 19-06-2005 08:02

master of sword

Nie potrzebnie robilscie wojne znimi tylko zwaliscie serv X( i do tego uciekliscie na inny

Teraram 19-06-2005 08:20

Bardzo mi sie spodobal ten film

PiXik 19-06-2005 10:17

gratuluje pierwszej akcji reszta to już sami wiecie :PAvis wygrało wojnę
@lin~:byłem niestety z tobą w gildi na arcani i wiem co lubisz porabiać jako że w tych czasach kgb wygrywało chwaliłeś się wszem i wobec że wbijasz na guardy i text"hi can u leave i wanna get lvl plss"-.-teamspeak nie jest wcale aż taki potrzebny bo jak ktoś ma słabszego neta to powoduje lagi,da się pisać pare poleceń b.szybko(hotkeye)i jak każdyna teamspeaku wydrze morde to koniec-.-"następna sprawa:"polacy evul noobs nie umieją bić się na wojnie"ależ umieją i kilka serverów jest tego najlepszym przykładem,sam kiedyś dołączyłem do wojny nie mając za dużej wiedzy pvp ale jakoś sobie radziłem (od czegoś trzeba zacząć)sama decyzja o dołączeniu do wojny jest trudna i wymaga poświęceń-.-Gl HF Avis &Nemezis &Sunblade

Ali'baba 19-06-2005 19:01

Ładna akcja. Szkoda ze na Azurze nie ma Wojen.

Delarev 19-06-2005 20:40

@up
ciesz sie ze nie ma wojen. jak przyjdzie ci takich 6 najwyzszych lvli i zluruja w thais pod dp 2 beho, 3 cyce mino guarda i huntera to bys widzial co to znaczy wojna!!! swoja droga zaznos sie osmieszyl robiac ten 8 lvl.....
tez mialem wstapic do avis jako uhmaker...oczywiscie 2.5k bp ale kupiec zawsze od reki :D i do tego moj drugi char by byl w avis:) bylbym kozakiem :D

Wlochacz 19-06-2005 20:59

Jak ściągnąć ten film z tamtej strony? Okno do sciągania mi sie nie włącza i jak daje upload to tak jakby odswieza... Jak to ściągnąć?

Sasek62 26-06-2005 18:57

Dobra

Cytuj:

A co tak izaznos moze zrobic...Ze powie "nie ma płacenie" lub 'hunted do rooka" ja sie bede smial jak jego do rooka ***na -.-''

Dobra za Zaznosa zhakujemy polowe avis zrookujemy i latwiejsza sprawa.
Ale Nemesis i cala rebelia nie ma "nieczystych zagrywek" I sie zamknij bo mama wode spusci

Carissa 26-06-2005 19:32

Dokladnie my nie jestesmy takimi ***ami zeby zaczac hackowac, uwazam ze gydyb nei ten hack zaza to nasze morale wciaz byly by wysokie i moglibysmy ta wojne wygrac
Btw. Thx za odswiezenie tematu ^^ Chociaz nie wiem po co :)

rabuke 11-08-2005 17:35

Cytuj:

A co tak izaznos moze zrobic...Ze powie "nie ma płacenie" lub 'hunted do rooka" ja sie bede smial jak jego do rooka ***na -.-''

mimo że już kupa czasu minęła od tych pamiętnych wydarzen odświeże.
Czyżbyś miał coś wspólnego sam wiesz z czym...? w dziwny sposób to przewidziałeś.....

Onionhawk 11-08-2005 19:14

..

wedlug mnie bedzie tak jak z wojna na aldorze .. gdy byla wojna....hmm neiwiem jak ich nazwac bo co chwile byli inna gildia ale polakow hi levkow lecz nie tylko vs black widows >.< i ktos powiedzial ze mamy sie nei cieszyc i zobaczymy co bedzie potem gdy polacy dojda do wladzy.. otorz zobacz aldore.. to jest idealny przyklad tego co polacy zrobili... serw jest wolny od swe z black widows a gra tam np "general" ;) modor... i tez tam walczyl... no wiec mam nadzieje ze zaj******e avis i bedzie spokoj...

Onionhawk 11-08-2005 19:16

..

modek usunac ten post ;)

Ozzie 11-08-2005 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rabuke
mimo że już kupa czasu minęła od tych pamiętnych wydarzen odświeże.
Czyżbyś miał coś wspólnego sam wiesz z czym...? w dziwny sposób to przewidziałeś.....

ludzie jak ty powinni miec zakaz wstępu na forum

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36.