Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Reklamy w TV... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36130)

Drackmir 25-05-2005 20:38

Reklamy zajmują od 30 do 50% rzeczywistego czasu trwania filmu -.- no ale co poradzisz ;/

Wayne Rooney 25-05-2005 21:12

Mnie najbardziej wkurza ze gdy jest sex w lozku to nagle reklama. :((( I nic nie po reklamie.

Colier Scoredyne 26-05-2005 10:28

Jedyne reklamy jakie mnie poprostu doprowadzają do szału to są te "QrCzaCzek Sweety -.-" i ta rąbnięta żaba(brambrambribababa -.-''), a ja naprawdę lubię MTV :/

Tasior 26-05-2005 10:53

@up
Ale żaba jest cool, ale kurczaczek to taki no teges eeee.... no wiecie

Blind Guardian 26-05-2005 18:22

a widzial juz ktos reklame Plusa z Adamem Kubelkiem?!?!?!?!
zawsze po 2 wypuszczaja i ta wypuscili z tymi dywanikami :D:D:D

PLUS GSM!!! ONLY U!!!

Kubelek...heheh....smieszne nazwisko

Racon 26-05-2005 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blind Guardian
a widzial juz ktos reklame Plusa z Adamem Kubelkiem?!?!?!?!
zawsze po 2 wypuszczaja i ta wypuscili z tymi dywanikami :D:D:D

PLUS GSM!!! ONLY U!!!

Kubelek...heheh....smieszne nazwisko

Widziałem wypaaass :)

Kajulec 26-05-2005 18:48

Nie no, komenty Avagera i Shanhaevel'a wymiataja.. tak sie smialem, ze zlapalem czkawke :P ".. banany na mordach..".. ahahaha..

@Topic:
Reklamy sux, ale przynajmniej jest kiedy pojsc do klopa/zrobic sobie herbate/skoczyc na fajke.. ;)

Kin 26-05-2005 20:45

Dzisiaj jadłem sobie kanapki wszystko ok. Włanczam TV patrze na May Gayvera. Reklamy ok. pomyślałem sobie, że będą krótkie. Jem dalej patrzę: „Bris esencja żywiołu” wchodzi taki Koreańczyk lat 7 siada na sedes i robi kupe -.-‘’. „off jak brzydko pachnie włączę BRIS” omg…

TheNatoorat 26-05-2005 22:15

Reklamy... brrr... włazi jakaś 14-latka i reklamuje środek przeciwzmarszczkowy... omg...
Albo jakieś tam żyletki: "Przejdą każdą próbę" i dokoła jakieś niebieskie laski... O.O

BTW: Dog in the Fog. ;)

khazad 26-05-2005 22:23

reklama juicy fruit jest fajna :)

Hallabard 26-05-2005 22:31

Te proszków do prania są wyrąbiste...
Gościówka gada gada gada gada gada gada gada gada tekst jej się skończył a ona dalej rusza gębą. Debilna jest też reklama tych serków Hohland "psycholożka" wymiata. Albo reklamy pampersów -.- Chłoną do 50% więcej wylanej wódki na tyłek dziecka, więc można zaoszczędzić wylaną wódkę.

Chociaż na TVP1 czasem też jakiś fajny film leci np. Pearl Harbor. Ale jak Lisu przeszedł do Polsatu to reklam na cholere tam jest, i same powtórki. Tak jak na TVN. Nic nowego do obejrzenia

Wiet 27-05-2005 01:56

Reklamy ok musza byc wiadomo. Ale nie az tyle powinna byc jedna przerwa na reklamy podczas filmu ktore trwaja tam z 3minuty max zeby do klopka skoczyc :D A jak widze tak jak dabek mowil jakies ajne esemes to mnie sciska czy jamba szpabo. No ale wiecie najlepsze jest MANGO! kup sobie odkurzacz ktory wyczysci miszkanie sasiada lub maszyne do cwiczenia ktora oczywiscie schowasz do torby, pod lozkiem a i nawet w szafie! xD

Moje ulubione reklamy:
Poleje pana olejem! Co pani robi xD? juz po koszuli!
Nie zdaze odprowadzic macka do szkoly X(
Tele tydzien... hrhr
no i moje ulubione : Akcja animacja ! xD i Hot Wheels xD

Sokochłap 27-05-2005 10:17

Ja mam ochote rozstrzelać TV jak widze reklamy w stylu "Basia Basia- Nie Basia Tylko ketopron" xD , facetki sobie gadają a koleś stęka z bólu nad tym stołem......

Ja rozumiem że muszą być w TV no ale lepiej żeby były one w stylu " 7 up i pragnienia" a nie "poleje pana olejem "

joey 27-05-2005 11:19

właśnie jadłem śniadanie i oglądałem tv... już nie jestem głodny -.-
ps.
teraz fajna reklama jest piwa Dog...
"o powinno się ocieplić, wiatr zmienia kierunek"

Silvianas 02-06-2005 12:36

Jak leci Ciao Darwin to zaspiewaja piosenke pokaza fortune i sa reklamy :[
trwaja jakies 5 minut a pozniej 10 minut programu i tak dalej..... osobiscie nienawidze reklam budyniow bo jest ich w****u w reklamach ktore roznosi llistonoszka albo studenci -.-' NIe lubie tez debilnych reklam typu tej co jest sprite i pragnienie i kolesia ciezarowka rozjezdza a on dopiero pozniej to zajarzyl. Jedna z bardziej p..... jest tez "Sadło" Solution. Kolesiowa sepleni ze starym dziadkiem o pocacym sie brzuchu....

METALLICA RULEZ!!!!!

Shanhaevel 02-06-2005 12:53

Przypomina mi się doskonały odcinek "Daleko od Noszy" jak dr Kidlera (respect) polała babka olejem i chciała wyprać. To on jej PIZG w ryj, a później jak widział, że go kamerują, to myślał że ukryta kamera i postawił na niej nogę. XD Później stracił okulary i pobił staruszkę miast babki. :D

I tak się powinno robić...

Wymiata reklama Sharp Cordless Sweeper- gość powtarza 50000000000 razy "Sharp Cordless Sweeper" i 500000 razy przedstawia jego możliwości. -.-

Albo Polly- ta piosenka "Fik-mik" mi się pałęta w głowie. Jak usłyszę jeszcze raz tę chorą, tandetną rymowankę to ozdobię dywan treścią żołądka. -.=

Hegemmon 13-06-2005 22:02

Co myślę o reklamach?
Cóż, gdybym napisał co naprawdę myślę, to byście nic nie zrozumieli bo by była ta opinia zagwiazdkowana i to solidnie.
Ogólnie rzecz ujmując wiekszość reklam po prostu obraża przeciętnego człowieka. Aż niedobrze mi się robi jak widzę gospodynię domową, która kupuje wizir,bonus reksio azor czy tam jakiśinny proszek, pierze skarpetki, które stają się bielsze niż przedtem (nawet jak były nowe) dzięki czemu każdy członek rodziny ma michę od ucha do ucha.
Dziwi mnie też czemu w reklamach wstawiają takie oczywiste bajeczki. Wiekszość tych tekstów w reklamach powinna być cenzurowana przez jakiś przepis prawny. Czasami takie ściemy walą, że nawet w wybujałym fantasy albo futurystycznym s-f fałsz jest bliższy prawdzie niż te reklamy.
Są oczywiście i dobre reklamy, które bawią i przyciagają potencialnego kupca tak, jak gówno muchę (metafora taka). Widać, że ktoś tam jednak od czasu do czasu ma pomysł. Ogólnie jednak przeważają reklamy, które osobiście obrażają widza (większość reklam jest chyba adresowana do ludzi z ujemnym IQ).

Patimrok 14-06-2005 20:15

Niektóre reklamy mają śmieszyć np: Plus GSM, Fanta, Sprite. Zawsze staram się zobaczyć jaki sens w tych reklamach (no chyba, że są te rozśmieszające, tam nie musi być sensu ;)), ale w tych RMF FM to w ogóle sensu nie widać. Np siedzi sobie jakiś facet na molo w Sopocie, nie było by w tym nic dziwnego gdyby koleś nie był wysoki na kilkadziesiąt metrów i złowił łódź podwodną -.- i jeszcze ten durny tekst na koniec "Jak zawsze, RMF FM" -.-

Oerta 14-06-2005 20:43

Yo,nie nawidze reklam!pamiętam jeszcze:Są reklamy na polsacie,ide zobaczyć co na forum nowego,sprawdziłem,kilka postów dopisałem wracam i...są jeszcze!Help my!

Knight Simon Dark lord 15-06-2005 15:38

reklamy gdyby były smieszne jak np mix plusa:
-co pan tu napisal??
-kopytko

te reklamy mi pasują ale jak widzę babke piorąca swoje rzeczy i mówiącą"o bielsze niż przedtem" to można rzygać nie dawno przegieli pałe że tak się wyraże oglądałem już nie pamiętam co oczywiście pojawiły sie reklamy i dokładnie z zegarkiem na ścianie trwały one 11 minut X( rozumiem 5 minut reklam by zdobyć kase na lepsze programy ale 11minut??

@down
sorry rzeczywiście pomyłka :P ps dzięki za linka

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31.