![]() |
Chciałbym się przyłączyc do gangu
Byłem też w Solarisie mój nick ELOZIOMELO. mam 50 repsa ( gram w to juz tylko z nudów) . Za chwile wyedytuje posta i powiem kiedy p-rzypływa następny statek. Pozdrowienia @edit
Najblizsza łajba przypłynie 57 dnia i będzie skupować kokaine. |
Widze ze wymiekliscie ;)
Mientczaki :P Nastepny statek bedzie 80dnia TC i bedzie po heroine ;) |
narazie mam 600+ respa.. i 14 fabryk amfy i 2 burdele =]
jak ktos chce to przyjmujemy do gangu FooF leaderem jest zonexir wiec do niego pisac wiadomosc. (nie staly kontakt tylko wiadomosc:P) zapraszam rowiez do klubu tip top. narazie zonexir ma problem z dostepem do neta wiec produktow tez malo jest, ale jak tylko sie dopadnie do swojego konta to na bank bedzie tego troszq xD drom? ludzi z respem 1000+ do saints tez raczej nie przyjmiecie? mam zamiar nabic tyle do 90 dnia TC |
Dołącze do gangu
Chwilowo mam około 2000respekta, i 40fabryk amfy
W tamtej edycji miałem 2500 Siły i 100fabryk amfy (respektu około 5k xD) Chętnie dołącze do Gangu Forumowego, Dodać mnie w The Crims albo najlepiej na GyGy (2838473) Yours Lancelott |
Bylem przez chwile na 4 miejscu i mialem range Padrino ;)
Teraz spadlem na 9 i pewnie jeszcze troche polece, a wszystko dzieki statkowi po here... Zarobiłeś $660192000 na sprzedaży 1031550 Heroina :) Najbliższa łajba przypłynie dnia 85 i będzie zbierać zioło. Tylko - ode mnie tego nie usłyszałeś, jasne? Polowe ziola od dilera kumpel z gangu mi zgarnal sprzed nosa :< |
ja tam mam zara 1000 respa i jezeli dobzi jestescie to ide do waszego gangu :D
Zwiem sie na thecrims " MarkoRoz " |
Omader, To że chciałem Twoim znajomym, nie znaczyło że chcem cie za***ać -,-
Nie potrzebnie mnie za***ałeś (nick: lancelott) PS. To jest jakis Gangu Forumowy?? |
Cytuj:
Sorry za to. |
Np.
Rozumiem, mój błąd :P Mogłem najpierw PM napisać :) HEh, chyba każdy by postąpił jak ty :D (niby te 2000respa ale ma MOŻE cały gang za sobą ) Ps. Omader ile masz Int i ile fabryk Amfy :D (no chyba że w coś innego inwestujesz) |
ja narazie inwestuje tylko w amfe i posiadam tylko 33 fabryki bo na wiecej mi inteligencja nie pozwala ;/
ale i tak przez jeden dzien TC dostaje teraz z 1,000,000 amfy. dobrze sie zarabia oraz dobrze resp na tym leci.... |
Nastepna Edycja TC
To tak w tej edycji juz nic w Gangiem forum...
Wiec moze zalozymy w nastepnej... Najlepiej by bylo jak by Drom byl liderem, poniewaz on da rade utrzymac all w gangu... inaczej nie bedzie 1 gangu forum tylko kilka ;/ Wiec Drom, moze zastanowisz sie nad ta decyzja jeszcze zanim rozpocznie sie nowa edycja. Podejzewam, ze bylo by to pardzo ciekwe przezycie :P @down to jak masz teraz te 15k respa to jestes jak narazie chyab nalepsza osoba na Lidera.. jak nik sie nie zglosi z wieksza iloscia to w nastepnej edycj TC mozesz zakladac :] |
Drom jest związany z Saints. Ja moge gang stworzyć w tej edycji te ponad 15k sie ma... w razie czego zglaszam sie na lidera.
|
jak sie robi link taki jak macie w podpisach : Zostales zdjety blalbalbalbalb
[edit] juz wiem bo przeczytalem wszystkie posty :P |
pozdro 800 sainty ; ) naprawde nie chcieliśmy ; )
|
moim skromnym zdaniem dawanie likow w tych waszych podpisach to zdjecia glupiego 3$ to czyste hamstwo.jakbyscie nie umieli normalnie grac....jestescie nie fair w stosunku do sprawiedliwych graczy :(
|
Heheh. Wrócilem z obozu, patrzę - koniec erki. Niech to szlag. A ja marne 1300 respa. Na szczęście fabryki i panienki dobrze się sprawowały i dzięki nowemu odkryciu (sprzedawanie towaru u dilera - wiem, głupi jestem) resp podskoczył do 3500. =]
|
Chcialbym zaprosic kazdego kto chce go gangu w The crims nazwa gangu to grove.
Kontakt: zamielajr od 20 respektu :)(pozniej wiecej) !!UWAGA GANG JUŻ NIE ISTNIEJE!! |
Obecnie szukam gangu w 7 edycji Crimsów wiec jak cos to dajcie znac :p
|
to co jak stoimy z gangiem ?????
|
cut KLikiecie? :P ja gram w Crimsy od 2 crimsowyc hdni i juz mam okolo 150 respa :P
Nie, nie klikniemy -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |