Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Cztery nowe światy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36204)

Człowiek honoru 27-05-2005 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Dlatego ja czekam jeszcze miesiąc i mam nadzieję, że nowe servery wyjdą tak na początku wakacji i wtedy dopiero zaczynam grać z nadzieją, że będę dość wysoko w levelu na serverze. Bo z tymi co dzielą konta na kilka osób to nie ma szans jak sam gram. Ale będę grał całe wakacje dzień i noc, może do czegoś dojdę. ;)

Raul to tak jak ja :P

Elmer 27-05-2005 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _thor
Wojna nieunikiona i moim skromnym zdaniem wygra ja Vito (mieszanka Del Toro oraz VCF wlasnie z Premi :) ). Dawno, bardzo dawno nie bylo tak silnej gilidi na zadnym z serwerow, jak nowe Vito Reloaded.
Pozdrawiam
Thor

Nie byłbym tego taki pewien :) Pzdr

Matek 27-05-2005 11:11

Strasznie duzo tych serwow juz.

Moze czas troszeczke rozbudowac samo terytorium w Tibii ( te dla facc zwlaszcza), bo powoli to zaczyna byc nudne. W kolko te same tereny, potwory etc.

malyjanek 27-05-2005 12:23

a ja jestem free acount i wlasnie sobie pykam na nowym swiecie :P (skonczyl mi sie pacc wczoraj ale dalej moge sie logowac 0o :D )

Luu 27-05-2005 15:11

Dostepnosc servera dla facc jest zalezna od lvl prema bo przewarznie co otwarcie nowego server dal facc premowie posiadaja 40lvl-45lvl

_thor 28-05-2005 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer
Nie byłbym tego taki pewien :) Pzdr

W obecnej sytuacji nie jestem tego taki pewny, choc na pewno bedzie goraco xD. Jak pewnie mozna sie domyslic mam przyjemnosc De'Corse. PA w polskim wydaniu :P

Thor

Wiki 28-05-2005 12:49

-.-'

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _thor
W obecnej sytuacji nie jestem tego taki pewny, choc na pewno bedzie goraco xD. Jak pewnie mozna sie domyslic mam przyjemnosc De'Corse. PA w polskim wydaniu :P

Thor

Dlaczego sądzisz ze de'Corse sa Pa. to chyba nie widziałes co de'Toro wyprawiaja :>

Raczeq 28-05-2005 15:08

Wiec tak jak zapewne zauwazyliscie DT jest bardzo pewne siebie, co gorsza polaczylo sie z vito .... Co moze doprowadzic do 2 isary ... jak nie gorzej przypomne co bylo na isarze Siedzisz sobie na necro/hero/ etc wbija pan z Dt "wychodzisz czy nie" jak powiesz nie to zaraz ci 5 osob wjedzie na spawn ... wiec panowie expcie lubcie runy I NIESPRZEDAWAC RUN NIKOMU Z DT bo sami sobie grob kopiecie myslicie ze zostawia was w spokoju? jak zaczniecie im zagrazac lvl-owo to was zabija abyscie ich nieprzegonili . To wszystko trzymajcie sie.

Xolen 28-05-2005 22:00

Ja czekałem na nowe serwy, i cieszę sie że powstały.Z pewnością będą powstawać jeszcze nowe, bo skoro ciągle je robią to znaczy, że im się opłaca
B).
BTW.Ja zaczynam na guardii.

Nicolas 29-05-2005 07:39

Witajcie

Spoko że powstały nowe serwy i dobrze że no-Pvp bo wszystkie stare no-Pvp były już stare przynajmiej większośc.
Ps. Ja zaczynam na Guardi mój nick to : Yoshi of Guardia <--- pisac msg ! xD :p

Pozdroo dla Tibiarzy

Gandalv on Berylia 29-05-2005 18:58

Masz racje co do gry polaków na nowych servach
Pół mojej klasy(Łódź) i wiekszośc kumpli z tom.maz grają na Beryli
Najgorsze jest oczekiwanie na wejscie FACC.
Wie ktoś może ile dni trzeba czekać na wejscie FACC??

Elvan Darkito 29-05-2005 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gandalv on Berylia
Masz racje co do gry polaków na nowych servach
Pół mojej klasy(Łódź) i wiekszośc kumpli z tom.maz grają na Beryli
Najgorsze jest oczekiwanie na wejscie FACC.
Wie ktoś może ile dni trzeba czekać na wejscie FACC??

z tego co na www.tibia.com wyczytałem o ile dobrze zrozumiałem to w ciągu 5 dni zwiększą limit na serwie i wpuszczą FACC'ów

Wyjadius 29-05-2005 19:35

@up
Jeśli chodzi ci o "in a few days we will raise limit" to few oznacza kilka, a nie pięć.

Nicolas 29-05-2005 19:44

Na Guardi mogą grać już FACC-owie i podejrzewam że na innych też

Wyjadius 29-05-2005 19:46

Przykro mi, ale na Berylii nie.

Tygryseq 29-05-2005 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaglada
Ze swojej strony tylko powiem, iz nazwy serverow sa coraz smieszniejsze ; )

A może by tak...

WIEM!

Stworzyć Nubere ulokowaną w Brazylii! :D

@topic:

$corcerer ma racje

emilok 30-05-2005 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez betrezen1
a *******cie sie (...) ***A BLEDOW W DZIALACH

zly dotyk boli przez cale zycie......

_thor 30-05-2005 02:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiki
Dlaczego sądzisz ze de'Corse sa Pa. to chyba nie widziałes co de'Toro wyprawiaja :>

O Del'Toro to nie trzeba chyba pisac :) Co do de'Corse dlatego to napisalem, bo bardzo zawiodlem sie na tej gilidi (byc moze mialem tylko pecha do osob jakie spotkalem z tej gilidii).

A tak na marginiesie dzisiaj wlasnie DT wypowiedzialo wojne mojej gilidi xD

@Raczeq
Tak juz jest od poczatku serwera na Berylii. Poh, pare rot caves, drag resp i larve cave sa wlasnoscia DT. Nawet jak bedziesz pierwszy to uslyszysz tekst "LEAVE OR DIE" :)

Pozdrofko
Thor

Elvan Darkito 30-05-2005 06:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wyjadius
@up
Jeśli chodzi ci o "in a few days we will raise limit" to few oznacza kilka, a nie pięć.

a to sory mój błąd bo przeczytałem five nie few :D

Wartki 30-05-2005 13:41

Po tym co usłyszałem o DT to gram na grimerze~ good luck

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54.