![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Strasznie duzo tych serwow juz.
Moze czas troszeczke rozbudowac samo terytorium w Tibii ( te dla facc zwlaszcza), bo powoli to zaczyna byc nudne. W kolko te same tereny, potwory etc. |
a ja jestem free acount i wlasnie sobie pykam na nowym swiecie :P (skonczyl mi sie pacc wczoraj ale dalej moge sie logowac 0o :D )
|
Dostepnosc servera dla facc jest zalezna od lvl prema bo przewarznie co otwarcie nowego server dal facc premowie posiadaja 40lvl-45lvl
|
Cytuj:
W obecnej sytuacji nie jestem tego taki pewny, choc na pewno bedzie goraco xD. Jak pewnie mozna sie domyslic mam przyjemnosc De'Corse. PA w polskim wydaniu :P Thor |
-.-'
Cytuj:
|
Wiec tak jak zapewne zauwazyliscie DT jest bardzo pewne siebie, co gorsza polaczylo sie z vito .... Co moze doprowadzic do 2 isary ... jak nie gorzej przypomne co bylo na isarze Siedzisz sobie na necro/hero/ etc wbija pan z Dt "wychodzisz czy nie" jak powiesz nie to zaraz ci 5 osob wjedzie na spawn ... wiec panowie expcie lubcie runy I NIESPRZEDAWAC RUN NIKOMU Z DT bo sami sobie grob kopiecie myslicie ze zostawia was w spokoju? jak zaczniecie im zagrazac lvl-owo to was zabija abyscie ich nieprzegonili . To wszystko trzymajcie sie.
|
Ja czekałem na nowe serwy, i cieszę sie że powstały.Z pewnością będą powstawać jeszcze nowe, bo skoro ciągle je robią to znaczy, że im się opłaca
B). BTW.Ja zaczynam na guardii. |
Witajcie
Spoko że powstały nowe serwy i dobrze że no-Pvp bo wszystkie stare no-Pvp były już stare przynajmiej większośc. Ps. Ja zaczynam na Guardi mój nick to : Yoshi of Guardia <--- pisac msg ! xD :p Pozdroo dla Tibiarzy |
Masz racje co do gry polaków na nowych servach
Pół mojej klasy(Łódź) i wiekszośc kumpli z tom.maz grają na Beryli Najgorsze jest oczekiwanie na wejscie FACC. Wie ktoś może ile dni trzeba czekać na wejscie FACC?? |
Cytuj:
|
@up
Jeśli chodzi ci o "in a few days we will raise limit" to few oznacza kilka, a nie pięć. |
Na Guardi mogą grać już FACC-owie i podejrzewam że na innych też
|
Przykro mi, ale na Berylii nie.
|
Cytuj:
A może by tak... WIEM! Stworzyć Nubere ulokowaną w Brazylii! :D @topic: $corcerer ma racje |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak na marginiesie dzisiaj wlasnie DT wypowiedzialo wojne mojej gilidi xD @Raczeq Tak juz jest od poczatku serwera na Berylii. Poh, pare rot caves, drag resp i larve cave sa wlasnoscia DT. Nawet jak bedziesz pierwszy to uslyszysz tekst "LEAVE OR DIE" :) Pozdrofko Thor |
Cytuj:
|
Po tym co usłyszałem o DT to gram na grimerze~ good luck
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |