![]() |
mozna edit bo juz wiem :)??
|
Pytanie 6 : kategoria : "Monster's"
Jakie potwory używają life / mana drain? 1.Vampir ( by spider-bialystok ) 2.Ghoul ( by Radek 666 ) 3.Szkielet ( by ..::QRAS::.. ) 4.Beholder ( by Taśkwa ) 5.Stalker ( by daroslaw ) 6.Crypt Shambler ( by Pharadox 8o ) 7.Ghost ( by Pharadox 8o ) 8.DS ( by Xzonixek ) 9.Dwarf Geomancer ( by Bzik ) 10.Priestess ( by Vaxxia ) 11.Banshee ( by Vekegi ) 12.Demon ( by Zegenis ) 13.Bonebeast ( by Radek 666 btw: zgłoś ten błąd moderatorom B) ) To pytanie bedzie przez dziś i jutro poniewarz jest dużo odpowiedzi i niewymyśliłem jeszcze nowego na jutro :D Have Fun & Pozdro~ |
Beholdery i pierniczone 10 znaków.
|
DS, skele, warlock...
|
demon ;d <blahblah10znaków>
|
Ghoul - Life Drain
|
szkielet -life drain , geomancer -mana drain
|
Wampir używa life draina [to chyba oczywiste, wampir to wampir;]]
|
Skoro te pytanie będzie jeszcze jutro , osoby które dziś odpowiadały mogą jutro także podać jedną odpowiedź.
PS : 1 odpowiedz na 1 post plx?!1 |
Priestess - mana drain .
|
Bonebeast (czy jak to się pisze :P) - Life Drain
|
Stalker-life drain
|
to ja was zaskocze Banshee life drain \,,/(^^)\,,/
|
Co do bonebeast jestem pewien, widziałem na filmikach. A może to nie było life drain... Zaraz dam SS z filmiku...
..::EDIT::.. SS jakoś źle wyszedł(O sekunde za późno :P) więc nie dam, bo nie chce mi się jeszcze raz przewijać. To nie jest dokładnie Life Drain, wygląda jak life drain, ma takie same właściwości, tylko jest dookoła potwora, o tak: XXX XPX XXX P- Potwór X- Miejsce gdzie pokazuje sie life drain. |
Dwarf geomancer -mana drain
|
Pytanie 6 : kategoria : "lokacje"
Jakie potworki można znaleść w miejscu o nr 37 na mapie respawnu(tibia.pl)? ( loknijcie tylko na mape respawnu - no cziting plx!!!1 ) 1.Scorpion ( by spider-bialystok ) 2.Rotworm ( by Imprezowy Chłoptaś 3.GS ( by Bzik ) 4.Mummia ( by Radek 666 ) 5.Beholder ( by Vaxxia ) 6.Witch ( by Vekegi ) 7.Poison Spider ( by Pharadox 8o ) 8.Spider ( by Pharadox 8o ) 9.Slime ( by Pharadox 8o ) 10.Skeleton ( by Pharadox 8o ) Coraj trudniej dobrać wam pytania bo jesteście za mądrzy!!!11 ( albo oszukujecie :p ) Have Fun & Pozdro~ |
Scorpiony..
|
Kod HTML:
troche jest troche Po co zakładać familiade jakąś? Przecież to bezsensu zgodzę się tylko z Bzikiem.Robisz temat bezsensowny,a przy okazji zaśmiecasz forum. |
Rotwormy 10 znakow
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |