![]() |
Cytuj:
Taka roznica, ze po miesiacu BAN za kozystanie z innego IP. Chodzilo mi o to, ze nawet jakbys wytrzymal 24/7 sam, to bys nie zrobil 38 lvla w 5 dni, nie ma szans. Prosze zeby wypowiedzial sie na ten temat moderator i rozstrzygnal spor. Cytuj:
|
Skille palladynam (40/xx) mozna zrobic w jedna noc(nawet krocej) a od tych skilli do (61/xx)wystarczy polowa, moze caly dzien. Proste??
|
afff...
A to ze grasz na jednym kompie z kuzynem to moze nie jest dzielenie konta? Wy tu mowicie, ze jest mozwliwe, ale nielegalnymi sposobami, powiedzcie sposob legalny[/quote]
lol?? Kto Ci powiedział, że mam jedengo kompa?? Mam 2 + laptop Możesz do mnie wskoczyć to pogramy w trójkę!! Ziemia/Polska/Kujawskopomorskie/Bydgoszcz/Fordon/ul. Powalisza... :D :D :] :D :D :] :] :] :] :] :] :] |
Cytuj:
pozdro normalnym |
Cytuj:
Jak grasz z kumplem/kuzynem/kolega/bratem to to jest dzielenie konta, rozumiesz? |
Cytuj:
http://img242.echo.cx/img242/6249/0003516zx.th.jpg a z reszta, ja mowilem ze albo MC albo masz duzo czasu, a widzialem ze czasu masz sporo z tego co pisales :) napisz mi jeszcze tylko z jakich skili na jakie skoczyles, to Ci moze uwierze :D |
To jest mozliwe nawet znam jednego jest w czolówce na bverylia ale gra narazie po 20 h na dobe i czasami kumpel mu pomaga.a jak ty grasz 5 miechów i masz 23 lvl to zastanów sie czy ty wogóle umiesz grać w tibie.
|
spokojnie da sie zrobic 40 lev w 4-5 dni, bez sharingu.
|
No pewnie, ze to jest mozliwe... Jezeli ktos tylko poswieca czas na tibie...
|
Cytuj:
Więc wiesz ile on grał!! Nie jestem pewien bo garałem swoją postacią w innym pokoju Ale wydaje mi się, że od 48 (tu już był w ponad połowie) do 51 |
Cytuj:
|
OCZYWISCIE ze jest to mozliwe sa tacy maniacy to przychodza ze szkoly/pracy i nic nie robia tylko graja weekend to graja od 7 rano do 4 w nocy i im sie to nie nudzi dam CI dobry przyklad bylem na nowym servie expilem sobie na larvach i jakis 12 lvl wszedl to poprosielm go zeby sobie poszedl przychodze nastepnego dnia a ten koles mial juz 28 poziom co prawda tylko 17 m lvl (co za noob) ale lvl szybko ubil wiec nie widze problemu w nabiciu 38 lvlu
|
Cytuj:
48 (tu już był w połowie)-51 skille dista <(Nie napisałem, że zrobił całe 3 skille (skille dista u palladyna rosną szybciej niż skille broni bezpośredniej u pallka) A po za tym: To nie jest moja postać!! To mojego kuzyna!! <lol> |
Cytuj:
|
Cytuj:
To jest postać mojego kuzyna!! To jest jego temat! (Mr Cherry) :] :] |
Omg...
Nie no wy to macie problemy :P przechodzisz fast rooka (nowy swiat - 5h), i (jesli chodzi o skille) stajesz sobie z qmplem na isle of kings, i trenisz non-stop... dzien i noc macro [TSuite, TBI]. "kumpel" to zauzmy drut albo sorc. jesli drut to uhy caly czas i na mass hunty. jesli sorc to hmmki dla palla i to samo. najlepiej miec tego i tego :P. mowie ci z tymi skilami to ZADEN problem... qmpel mial 62/54 pallem w tydzien ^.^.
A jesli o lv chodzi to jush sie bardziej wysilic trzeba :/ ale da sie zrobic. przechodzisz na maina jako jeden z pierwszych i zauzmy knightem expisz caly czas majac o 3-4 lv+ od innych, i wyganiasz ich z dobrych expowisk (cyce, etc.). Mowie w tydzien, 30 lvl nabic da sie spokojnie. :) |
tak trzeba mieć jeszcze szklane oczy i azbestową skure, kibel w pokoju i nażreć sie czegoś żeby nie spać to jest to wtedy możliwe, dajcie spokuj zobaczycie że za 3-4 tygodzine pierwsza 5 będzie zbanowana za acc shar, albo za makro useing
|
Cytuj:
cyce - akurat na poczatek to nie jest zbyt dobry exp( na cycach nie wyciagalem wiecej niz 6-7 k expa na godzine palkiem, rycem trzeba dluuugo poczekac zeby cyce bic. Larvy ida lekko i znacznie efektywniej ) _______________ Hail Qu~ Family |
Jeśli się będzie grało po 10-15 h dziennie to można. A po za tym wolne miejsca do expienia :)
|
Exp
Jezeli mowa o 5 dniach a znalezliby sie maniacy co przegraliby te 120 godzin non stop to mysle ze jest mozliwe nabicie nawet wiekszego lvl!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |