Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   38 lvl w 5 dni? ne wspominając już o skllach... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36782)

Tasiu 31-05-2005 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego
jak gram 24/7 sam i dziele sie kontem to tez jakby jestem online 24/7 wiec co za roznica -.-

Taka roznica, ze po miesiacu BAN za kozystanie z innego IP. Chodzilo mi o to, ze nawet jakbys wytrzymal 24/7 sam, to bys nie zrobil 38 lvla w 5 dni, nie ma szans. Prosze zeby wypowiedzial sie na ten temat moderator i rozstrzygnal spor.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Zagadka
Buachacha!!...
Mr Cherry
to jest mój kuzyn...
Przyszedł w ostatni piątek do mnie i razem graliśmy...
Ja nie mam tibii mc
Moge ci powiedzieć cały rozkład dnia...
Zachwilke...

A to ze grasz na jednym kompie z kuzynem to moze nie jest dzielenie konta? Wy tu mowicie, ze jest mozwliwe, ale nielegalnymi sposobami, powiedzcie sposob legalny

Lord KATuxo 31-05-2005 19:56

Skille palladynam (40/xx) mozna zrobic w jedna noc(nawet krocej) a od tych skilli do (61/xx)wystarczy polowa, moze caly dzien. Proste??

Mr Zagadka 31-05-2005 19:56

afff...

A to ze grasz na jednym kompie z kuzynem to moze nie jest dzielenie konta? Wy tu mowicie, ze jest mozwliwe, ale nielegalnymi sposobami, powiedzcie sposob legalny[/quote]

lol?? Kto Ci powiedział, że mam jedengo kompa??
Mam 2 + laptop
Możesz do mnie wskoczyć to pogramy w trójkę!!
Ziemia/Polska/Kujawskopomorskie/Bydgoszcz/Fordon/ul. Powalisza...
:D :D :] :D :D :] :] :] :] :] :] :]

Trenei 31-05-2005 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Millerus
hmmm mozliwe jest nabicie tego lvlu w 5 dni hehe. Tak pozatym mój kolega nabil skile 80/80 w 3 dni.. :D:D hehe wiec nie ma rzeczy nie mozliwych ;]

tak a mój kolga to eternal i on zrobil skille 110/107 w 4 dni wiesz . Bajki to bratowi albo babci opowiadaj a nie nam !!!

pozdro normalnym

Tasiu 31-05-2005 20:58

Cytuj:

Mam 2 + laptop

Chlopcze, chyba nie wiesz co to znaczy dzielic konto <lol>
Jak grasz z kumplem/kuzynem/kolega/bratem to to jest dzielenie konta, rozumiesz?

Khazar 31-05-2005 21:46

Cytuj:

Mam 2 + laptop

A to zdjecie pewnie u Ciebie w domu zrobili.....
http://img242.echo.cx/img242/6249/0003516zx.th.jpg

a z reszta, ja mowilem ze albo MC albo masz duzo czasu, a widzialem ze czasu masz sporo z tego co pisales :) napisz mi jeszcze tylko z jakich skili na jakie skoczyles, to Ci moze uwierze :D

Archdevil Tarzan 31-05-2005 22:03

To jest mozliwe nawet znam jednego jest w czolówce na bverylia ale gra narazie po 20 h na dobe i czasami kumpel mu pomaga.a jak ty grasz 5 miechów i masz 23 lvl to zastanów sie czy ty wogóle umiesz grać w tibie.

Vil 31-05-2005 22:17

spokojnie da sie zrobic 40 lev w 4-5 dni, bez sharingu.

Genaum 31-05-2005 23:01

No pewnie, ze to jest mozliwe... Jezeli ktos tylko poswieca czas na tibie...

Mr Zagadka 01-06-2005 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar de'Shar
A to zdjecie pewnie u Ciebie w domu zrobili.....
http://img242.echo.cx/img242/6249/0003516zx.th.jpg

a z reszta, ja mowilem ze albo MC albo masz duzo czasu, a widzialem ze czasu masz sporo z tego co pisales :) napisz mi jeszcze tylko z jakich skili na jakie skoczyles, to Ci moze uwierze :D

W poprzednim poście napisałem nawet godziny!!
Więc wiesz ile on grał!!
Nie jestem pewien bo garałem swoją postacią w innym pokoju
Ale wydaje mi się, że od 48 (tu już był w ponad połowie) do 51

Khazar 01-06-2005 17:09

Cytuj:

W poprzednim poście napisałem nawet godziny!!
Więc wiesz ile on grał!!
Nie jestem pewien bo garałem swoją postacią w innym pokoju
Ale wydaje mi się, że od 49 (tu już był w ponad połowie) do 51

ej no ale przeciez napsiales ze zrobiles 3 skile a teraz piszesz ze niecale 2 zrobiles. krecisz cos :D

Dawid_Mistrz 01-06-2005 20:43

OCZYWISCIE ze jest to mozliwe sa tacy maniacy to przychodza ze szkoly/pracy i nic nie robia tylko graja weekend to graja od 7 rano do 4 w nocy i im sie to nie nudzi dam CI dobry przyklad bylem na nowym servie expilem sobie na larvach i jakis 12 lvl wszedl to poprosielm go zeby sobie poszedl przychodze nastepnego dnia a ten koles mial juz 28 poziom co prawda tylko 17 m lvl (co za noob) ale lvl szybko ubil wiec nie widze problemu w nabiciu 38 lvlu

Mr Zagadka 01-06-2005 20:44

Cytuj:

ej no ale przeciez napsiales ze zrobiles 3 skile a teraz piszesz ze niecale 2 zrobiles. krecisz cos :D

Sorki masz racje już poprawiłem sorki.
48 (tu już był w połowie)-51 skille dista <(Nie napisałem, że zrobił całe 3 skille
(skille dista u palladyna rosną szybciej niż skille broni bezpośredniej u pallka)

A po za tym:
To nie jest moja postać!!
To mojego kuzyna!!
<lol>

Khazar 01-06-2005 21:13

Cytuj:

Sorki masz racje już poprawiłem sorki.
48 (tu już był w połowie)-51 skille dista <(Nie napisałem, że zrobił całe 3 skille
(skille dista u palladyna rosną szybciej niż skille broni bezpośredniej u pallka)

A po za tym:
To nie jest moja postać!!
To mojego kuzyna!!
<lol>

a wiec jednak account sharing:D wiedzialem ze cos znajde:P a tak btw to ja sobei tylko jaja robie, reportowac nikogo oczywiscie nie bede bo nawet podstaw nie ma:D

Mr Zagadka 01-06-2005 21:18

Cytuj:

a wiec jednak account sharing:D wiedzialem ze cos znajde:P a tak btw to ja sobei tylko jaja robie, reportowac nikogo oczywiscie nie bede bo nawet podstaw nie ma:D

To o co ci chodzi?? To nie jest moja postać od początku Ci mówie
To jest postać mojego kuzyna!!
To jest jego temat! (Mr Cherry) :] :]

Lyssy 01-06-2005 21:47

Omg...

Nie no wy to macie problemy :P przechodzisz fast rooka (nowy swiat - 5h), i (jesli chodzi o skille) stajesz sobie z qmplem na isle of kings, i trenisz non-stop... dzien i noc macro [TSuite, TBI]. "kumpel" to zauzmy drut albo sorc. jesli drut to uhy caly czas i na mass hunty. jesli sorc to hmmki dla palla i to samo. najlepiej miec tego i tego :P. mowie ci z tymi skilami to ZADEN problem... qmpel mial 62/54 pallem w tydzien ^.^.
A jesli o lv chodzi to jush sie bardziej wysilic trzeba :/ ale da sie zrobic. przechodzisz na maina jako jeden z pierwszych i zauzmy knightem expisz caly czas majac o 3-4 lv+ od innych, i wyganiasz ich z dobrych expowisk (cyce, etc.). Mowie w tydzien, 30 lvl nabic da sie spokojnie. :)

Pacek 01-06-2005 23:16

tak trzeba mieć jeszcze szklane oczy i azbestową skure, kibel w pokoju i nażreć sie czegoś żeby nie spać to jest to wtedy możliwe, dajcie spokuj zobaczycie że za 3-4 tygodzine pierwsza 5 będzie zbanowana za acc shar, albo za makro useing

Vil 02-06-2005 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lyssy
qmpel mial 62/54 pallem w tydzien ^.^.

- zadne osiagniecie

cyce - akurat na poczatek to nie jest zbyt dobry exp( na cycach nie wyciagalem wiecej niz 6-7 k expa na godzine palkiem, rycem trzeba dluuugo poczekac zeby cyce bic. Larvy ida lekko i znacznie efektywniej )

Axe Master 02-06-2005 12:45

Jeśli się będzie grało po 10-15 h dziennie to można. A po za tym wolne miejsca do expienia :)

Sebaterminator 02-06-2005 14:22

Exp

Jezeli mowa o 5 dniach a znalezliby sie maniacy co przegraliby te 120 godzin non stop to mysle ze jest mozliwe nabicie nawet wiekszego lvl!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10.