![]() |
O w ****e larry blanka rox emers rox polacy rox korwa nie ma lepszego filmu o tibi niz ten.Słucham hh ale ten metal jest extra itp...Kurde gratz emers.Gratz za montaż komuś i wogule ****a co extra ale jazda.ZA***iste
GRATZ dla WAS |
czemu jak skeletony mowia to jest "a skeleton says:"? powinno byc "skeleton says:" i od kiedy skeletony mowia "Hicks"?
|
O M G
Czułem się jak w kinie:D Piękny film, ładna oprawa dźwiękowa, ładne przejścia miedzy ujęciami... super! Ja gdy rozpakowywałem pierwszą częśc pokazał się komunikat, żeby wybrać lokacje drugiej części. I się połączyło:D |
Ja sciagnąlem obie czesci, rozpakowalem pierwsza a gdy probuje rozpakowac 2 wyskakuje mi blad ;/ nie wiem co mam zrobic --.--"
Pomuzcie :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
o kim mowisz o sobie bo tak mi sie wydaje |
MI juz all dziala:). Zajefajny ten filmik wielkie gratz dla tworcy. Pozdro :)
|
Edit:
super film gratz! |
super
swietny filmik najlepszy wmv jaki do tej pory widzialem :)
gratz wykoniania uesta jak i filmu mysle ze byo to rownie trudne jak montaz filmu powodzenia przy nastepnych filmikach wmv jesi owe powstana:) |
OMG ten filmik wymiata :D ....
Wszystko pieknie zgrane, o muzie nie wspominam :], dostalem nie spodziewnaego ataku podniety :P P.S. Dopiero sie dowiedzialem o tym filmie, wiec nie pisac komentarzy typu "ale zaplon" :D |
Eee, dlaczego drugiej części nieda się ściągnąc?
|
No naprawde wielkie GZ wkońcu się troche namęczyliście :D
|
Ey no jak to obejrzałeś skoro druga częśc niełazi -.-
|
Prośba
Hiho everybody...mam prośbę...czy możecie naprawić link do drugiej części? Bo chyba cuś nie cuś się z******...z góry dziękuje...cya...
|
Prośba
Hiho everybody...mam prośbę...możecie naprawić link do drugiej części...bo chyba cuś nie cuś się zje***o...z góry dzięki...cya
Sorry za te dwa posty ale pierwszym razem był jakiś błąd,a się okazała, ze się posłało ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:48. |