![]() |
A moj byl 28 w orc spermana z c sworda i 32 w trolla.:D
|
39 w rota ze sperów i 27 w minosa z katany
|
25 w buga z mace, 39 z luku w retworna i 37 z spear w minosa
|
18 w spidera,18 w buga,18 w wolfa.
PS.Jestem nowym rookstayerem z antici. |
29 z mace w buga i 38 z spear w minosa :D Ye Ye Ye
|
@up
Yeye... Już Ci uwierzę, że uderzyłeś z mace 29 na 16 lvlu. @topic 26 w buga z katany. 31 w minosa z łuku. 36 w rota ze spear'a |
Jakby to było w mino to sam bym nie wierzył, ale uderzyłem w buga :D
|
60 w minosa ze speara 39 w orka z carlin sworda
|
Cytuj:
39 hit w orka z Carlina: Carlin 15 ataku wiec aby wykonać taki hit (nie licząc ze ork ma jakikolwiek armor) musiałbyś mieć 33 skilla w swordzie! Tyle to ja na 42 nie mam shieldinga nawet!!! MUAHAHAHaaa 60 ze speara Jeśli minos nie miałby żadnego armora (miekki jak kurczak, a wiemy że tak nie jest) to musiałbyś mieć 28 skilla w dist! Wiec na drugi raz zanim taka głupotę napiszesz zapytaj się kogoś dorosłego. Albo mamę czy wolno tak kłamać. |
heh. ja akurat slabo jakos wale ;/ niecale 24 w trolla, z speara 33 w rotworma ;) narazie jest jak jest a ja mam dopiero 13lv;D
|
:P cieniasy :P ja 38 w spearmana z jego broni :P (speara) dist 17 or rook ;]
|
Jest taka opcja 'edytuj' jeśli jej nie widzisz to kup okulary, a jeśli nie umiesz się nią obsługiwać to wyjdź z forum.
Katana - wolf na jeden strzał. Spear - 15 dista, 34 w spearmana. |
Cytuj:
twoja głupota doprawdy nie zna granic?wiesz że jest coś takiego jak skillowanie??N00b |
Mój best hit
Ja strzeliłem hita orcowi za 31 z katany (23sword), a z spear to chyba 33 w mino(19 dist):(
|
Cytuj:
Wiem co to jest skillowanie, ale czy ty zdajesz sobie sprawę, że to jest Rookgaard? Czy ty wiesz ile musiałbyś skillować na 33 sword? Tyle to nie ma Sunrise człowieku! Sorc na takiego skilla potrzebowałby trenować: 6990506,667 minut Pewnie zaraz wyskoczysz: " a ja ciągle trenuje! trenowałem tyle!" No to przeliczę ci to nieco: 6990506,667 minut = 116508,4444 godzin = 4854,518519 dni = około 13 lat Jak wiesz Tibia ma 10 lat właśnie, a w dodatku Rookgaard nie był od samego początku Tibi więc jak to wytłumaczysz? Więc zanim komuś wytkniesz głupotę zastanów się... To się tyczy wszystkich cwaniaków, skille to nie jakieś wymyślone numerki, więc jeśli macie zamiar tu "zabłysnąć" zastanówcie się czy warto. @BeNcHaKeR "Lepiej być uważanym za n00ba przez wszystkich, niż się odezwać i utwierdzić wszystkich w tym przekonaniu" |
25 Katana Bug :P <21 sword>
38 Bow Rotworm <17 dyst> |
Besty
Katana -- 28 (Troll)
Luk -- 33 (Minotaur) Spear -- 28 (Minotaur) Niestety Mam tylko 15 Dysta :( |
48 ze spira w trola
|
ja walnołem w orca 31 hp ze speara heh:DB)
|
Cytuj:
PS. Tak, na rooku zawsze shielding ma się wyższy niż skill broni, ale to tylko dlatego, że nie potrafimy zabić potworów na rooku dojść szybko. Przykładowo rycerze na mainie niemal zawsze mają skill broni wyższy niż shielding. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |