Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Del Toro na Beryli ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37451)

zoso 08-06-2005 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Chłopcze Ty najpierw zbieraj ekipę żeby niedźwiedzia zabić, a później będą Del'Toro.

heeh dobre:) Ja nie mam nic do DT (gram na innych serwerach) ale zazdroszcze im umiejętności nie ma co kryć są dobrzy.
btw czytal ktoś wywiad z Diego na tibianews?

Mefontic 08-06-2005 21:41

ja gram na iridi i z tego co mi wiadomo tylko Naviator pozostal na iridi z prawdziwych DT :p Pamietam jak jeszcze Teebu gral i Jaero ale szybko ich zhackowali i przeszli na berylie :)

Elmer 08-06-2005 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
U nas (na isarce) del'toro nikt nie mogl roz***ac - "black sheep", "banana team", "golden legion". Jedyna gildia, ktora miala szanse wygrac to "Vampires" ale niestety wyniesli sie z Isary. A jedyna osoba, ktora del'toro nie zlamalo byl Dimitri von carstein....

Zapomniałeś powiedzieć że jeszcze było leviation brood...Apropo warto napisać jak del'toro przestało rządzić na servie (połowicznie).
Zaczeło się od kłótni haos ridersów (ranga w gildii del'toro bez dopisku w nicku del'toro) z mediotą windalem i innymi. Założyli oni własną gildię o nazwie...i tu jest problem...po zmianie nazwy na "in Flames" i przyłączeniu do siebie Vampirów zaczęła się wojna. Walki były dosyć krótkie, jednak zacięte. Wygrało In Flames. Kilka tygodni temu gildia ta rozpadła się i powstały 2 przyjazne gildie: Pretorian guard i Isarian Finests. Jak narazie żyją w zgodzie, jednak Wszystko się wyjaśni. Jak dla mnie władza na Isarze nie zmieniła się ani trochę...dalej jest zabijanie bez powodu i za za szybkie nabijanie lv.
Apropo dimitriego Koleś był zajefajny. Jako jedyny potrafił coś zrobić. Szkoda że dostał bana bo losy na isarze potoczyłyby się zupełnie inaczej.

@raul
Dokładnie nie warto już próbować podbijać Berylii. wszystko jest zakończone.

nathaniel 08-06-2005 22:10

Cytuj:

Ja tam ich wogle nie znam, ale nie dało by się z nimi dogadać?? A tak wogle jak narazie nie widać ich działalności... Gra się spoko, więc nie gadajcie, że lepiej omijać ten świat.
widać że jesteś jakimś szczęśliwym dzieckiem. Ja będę chyba ginął tam często :evul: bo nie lubie jak się mi rozkazuje bezsensownie . Przypominam że jesteśmy polakami :]

Matibu 08-06-2005 22:15

Każdy z was który mysli ze coś wie na temat DT. Nie wie nic. Usłyszeliscie bajki, albo subiektywne wersje zdarzeń i myślicie ze jetescie fajni. Wypracowane zaufanie i chłopaków z DT procentuje naprawde wspaniala znajmoscia i zaden z nich nie zostanie usuniety z mojego Msna.

Ez~

Adolphus Elbragol 08-06-2005 22:25

Wiem, nabijam bezsensowny post. Mimowszystko musze zapytac - ja tez tylko mysle, ze jestem fajny? ;<

Tak, btw, rzeczywiscie uslyszalem subiektywne wersje zdazen... Zgadnij, od kogo? ;>

Edit: okazalo sie, ze mozna jeszcze jakis sens w tym poscie znalesc.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nathaniel
Ja będę chyba ginął tam często :evul: bo nie lubie jak się mi rozkazuje bezsensownie . Przypominam że jesteśmy polakami :]

Hail bezrozumny nacjonalizm graniczacy momentami z skrajnym rasizmem. My jestesmy polakami, a oni sa Szwedami. Tylko dlaczego polskie gildie (tak, Cors/Gimli, tylko ~90% z nich. Wy to chlubny wyjatek), gdy przegrywaja, rozpadaja sie, a szwedzkie walcza dalej i wygrywaja (czasami).

Jaski 09-06-2005 07:44

@up
Hehe, bo oni sa szwedami, a nie polakami... Juz sie przyzywczailem do tego, ze lepiej liczyc na br itd. niz na WIEKSZOSC polakow -.-

Czarniawy 09-06-2005 09:11

OMG ale zamęt ktos zasiał bo del'toro graja tu czy tam co to za różnica, prawda jest taka że jak im nie wejdziesz w drogę to nic ci nie zrobią, prawdą jest to, że jak się wybijesz to po prostu zaproszą cię do swojej guild.
Jest paru PA wśród nich ale większość to wporzo ludzie (tacy sami jak kazdy inny). więc nie widzę powodu żeby robić z tego wielkie halo.....

AnElKa 09-06-2005 09:16

ehhh

moj kumpel nabil na ebryli za szybko lvl i go huntowac zaczeli :/ bo za szybko expi wiec zrobi sie z tego druga isara pewnie :/ps:100 post :P

PiXik 09-06-2005 15:00

dlaczego 8-25lvle max mówią że im dt nic nie zrobili i to mit?bo del toro nie expią na trolach!opanujcie się i nie zarzucajcie komuś że bajki opowiada tylko zróbcie porządniejszy lvl

Logo 09-06-2005 17:03

Naviator jest z Titani ;). Wiec nie jest DT.

~Stary 10-06-2005 11:25

Do boju =p

jak Del Toro chcą zająć Berylie... To ja radze wszystkim z berylii powybijac Del Toro poki jeszcze nie osiagneli wladzy...

PiXik 10-06-2005 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Stary
jak Del Toro chcą zająć Berylie... To ja radze wszystkim z berylii powybijac Del Toro poki jeszcze nie osiagneli wladzy...

z jakiej planety jesteś?czytać umisz?oni już mają władzę

Rilo 10-06-2005 18:36

wiem jedno

te noobki nie opanuja na bank novy xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14.