![]() |
problem :|
No więc, w ogóle mi się nie chce ściągnąć lista char'ów na tym nowym kliencie :( Macie jakieś pomysły jak by temu zaradzić?
|
Ja sie tylko spytam: Po co to? Przecież wkrótce i tak będzie Tibia 7.5 zapewne :)
|
jestem newbie =)
Patrze o 5:12 rano ze jak sie logóje do tibi to mi patcha sciaga.Mysle moze to z nowymi itemkami itp.sciagajac patcha weszlem na tibia.pl i caly mój zapal do patcha opadl ;(
|
Hmm w sumie dobrze, że zablokowali MC itd... Ale chyba nie na długo ;) Założe się, że za jakiś tydzień znów sie zacznie :confused:
|
Na tibianews pisze o bugach. Niestety wykryłem że go mam :/ . Bug polega na tym że wejdziemy do BP przez "open in new window" i potem nie możemy z tego plecaka wyjść za pomocą strzałki powrotu :/. This Sux :( Lipa ten patch jest -.-
|
Niby update miał być malutki, a tutaj GG robią na pare dni bye bye.
Teraz lista postaci automatycznie zamykać się będzie po 30 sekundach nieaktywności. << a po jakim czasie się wcześniej zamykała, 45 sekundach? btw, proxy rulez :P |
Cytuj:
|
Poprawili bugi ? Hmm
Nie wiem . . . moze cos poprawili ale sa nowe bugi :>
np . Otwierajac plecak w nowym oknie :> Pojawia sie strzałka zeby wrucic do poprzedniego :) B) |
Cytuj:
|
Świetnie
Spoko ze zrobili kilka poprawek w tibi klient moze bedzie teraz lepiej chodzic ;)
Podoba mi sie tez ta naklejka od CiPow :) Tibia.pl rulezz |
ogólnie nic sie nie zmieniło.
ale mnie jakis debil shackował chociaż żadnych cheatów nie ściągałem:( |
wkoncu jakiegos poprawki, liczymy na wiecej:]
|
MC w kliencie, hmm
smierdzi mi to podpucha O_O Na pewno to cos jest albo nie tak, albo to podpucha O_O |
15:05 Map file '12512307.map' was corrupted!
15:05 Map file '12412306.map' was corrupted! Teraz wykrywa i usuwa zepsute mapy |
Gdy probuje sie zalogowac pojawia mi sie wiadomosc:
"Cannot connect to a login server. Error: Connection refused. All login server are offline. Check www.tibia.com for more information." Serwery sa w porzadku, bo moj kumpel moze sie zalogowac. Co mam zrobic? Sciagniecie klienta i reinstalacja tibii nie pomogly. |
:)
wiesz... co do twojej listy summonow to tylko na nia lookam :P :cup: :cup: 4ever :p :kilof:
(Adi Olsztyn) |
i nie zmienia się nic...
oprócz tego że ten update zabiera jakieś 15 sec. bezcennego czasu nic się nie zmieniło <mi się zdawało że nie było bugów :p , ale za to teraz jest nowy z tymi bp :/ > @edit już wszystko działa ! <zainstalowałem od nowa> |
Cytuj:
A co do MC w kliencie ? - LOL, poprostu po ściągnieciu patcha MC dalej działa i tyle ;] |
zamiast usunonć kilka błędów dodali nowe.....czuje sie jak na tibi 7.1...
|
tak przy okazji...
CZy istnieje jakis temat na forum z propozycjami do updatow?Jesli tak to proszę o linka (Bo moim zdaniem FD jest ociupinke za silny,a przy okazji mozna by poprawi "paczkowanie" spalonej many[zeby sie liszylo po 5 nie po 20])
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |