![]() |
4.75 lub 4.85- jeszcze się waha...
Bardzo dobre zachowanko... 1 klasa LO... |
Eeee tam...5.2 :/ czerwony pasek:( (4 klasa podstawówki)
|
4.4 6 klasa podstawówki (niechialo mi sie zabardzo uczyć)
|
Nie ma sie czym chwalic... bylo lepiej przez 9 lat, teraz 3.9-4.0 :|
|
Ja coś okolo 4.0-4.5.... zachowanie pewnie dobre xP ME EVUL :D
|
Zachowanie b. dobre, średnia 5.0 jak poprawię 4 z informy będzie 5.1
|
Ja będe miał 3,9-4,1 Zach. poprawne/dobre ;]
Cytuj:
Cytuj:
|
4,2 - 4,3~ :>
zalezy czy babka da mi z matmy 5 :P 1 klasa Technikum :] |
a ja będe mial 4.45!!! huhu, przez cały rok sie opier****łem, a i tak mam super średnią...zachowanie~~poprawne....może byc :/
nie przejmujcie sie średnimi, bo i tak zawsze jakas sztuka, wos itp. spiernic*ają ją :/ (lol) |
Pora na mnie xD Zachowanie nieodpowiednie/naganne (bojki,przeklenstwa,wypowiadanie sie o nauczycielach) srednia 2.3 mialem 10 ocen ndst :P,wiec cudem sie wyciagnalem
P.S czemu mam wrazenie ze jestem tutaj najgorszy? |
W drugiej klasie mialem srednia 4.5, a teraz przez Tibie bede mial ~ 3.5 albo owiele nizej :| Sami widzicie jak Tibia wciaga :D
|
Hmmm.. ja jestem w I gimnazjum mam średnią 5.0 wzorowe w dol czyli bardzo dobre ... (klasa kradnie sprawdziany ;D)
PS. Ludki ktore sa jeszcze w podstawowce - przygotujcie sie na wieksza zmiane .. gimnazjum to nie to co podstawowka, na wiekszosci lekcji pytaja ehh... viva el school.... |
:]
Ja na koniec 5 klasy bede miał średnią 5.72. 8 szóstek i tylko 3 piątki. No myśle, ze może dojdzie jeszcze szóstka z muzyki, ale to już marzenia.
|
Druga klasa gimnazjum średnia ~ 3.8
zachowanie ~ nieodpowiednie lub naganne I nie wiem dlaczego nauczyciele nie lubia jak sie do nich wola "EEEEEEEEEE" :P |
Moje to bedzie raczej 4,6 jak poprawie z histori stara zrzedzi ze to wdszytko przez ta tibie i sie wcale nie ucze :P w tamtym roku miałem srednia 4,8 chyba czas skonczyc z tibia :D
|
Cytuj:
|
O dziwo wyszło lepiej niż w pierwszym półroczu... :P
Nie mam żadnej dwójki, parę trójek, czwórek, piątek i nieliczne szóstki. Może załapię się na 4.20? :> |
Cytuj:
|
ja mam pomiędzy 4,4-4,5 jeśli będzie 6 z matmy
|
no ja w najlepszym wypadku 5.6 jestem w VI
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |