![]() |
To jak jest wokońcu z GW?? Gdzieś czytałem, że już jest w Polsce, ale dziś wybrałem sie specjalnie zakupić GW,ale nie znalazłem ;(
|
hmmm... mam pewne pytanie.... "ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX with 32MB of video memory " Ja mam GeForce 2 Mx440 64mb... Podobno jest on lepszy od GeForce 4 mx..... czy na tej karcie Guild Wars będzie działać?? (reszte sprzętu pomińmy). No bo teoretycznie nie powinno, lecz w praktyce chyba ruszy...prawda?
|
Powinno ruszyć jeśli jest kontatybilne.
Dziś oglądałem u kolegi GW na najniższych detalach. I tak super wyglądało. Jutro jade kupić ;] |
Wlasnie rozpoczelem przygode z Guild Wars ;).
To jakis skrin z poczatkowego miejsca: http://img225.echo.cx/img225/4488/sod00232ah.jpg (to jest na raczej niskich detalach, bo mam slaby net, lagow z winy serwera nie uswiadczylem :)) Nie moge jeszcze obiektywnie ocenic, bo gram zaledwie kilka minut, ale wydaje mi sie ze bedzie bardzo ciekawie :). Jesli chce mnie ktos z forum do gildii, to moge dolaczyc, na razie jestem slaby, ale postaram sie zdobyc doswiadczenie (nie exp ;)). Dodam, ze CDprojekt bardzo ladnie wydalo GW (zreszta jak zwykle). |
Wczoraj była oficjalna polska premiera gry, prawda ? ;) Wczoraj byłem w Media Markcie i nie znalazłem gry ;( Może dziś będzie jeżeli pojade :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
CHolera, a na wakacje miałem zakupić sobie Wow'a. A teraz już sam nie wiem. Chyba wybiorę się do sklepu i zakupie GW :)
|
WoW jest na 2 miechy ;P Nie to co GW (nie nudzi się tak ).
Co do GW, sam nie wiem czy kupie....w wakacje chyba ;( ... |
No w zasadzie to masz racje... Sam chcialem juz z 1,5 miecha temu zamowic, ale przesuneli premiere, to sie lekko zniechecilem, w sklepach tez chyba jest malo egzemplarzy(zeby w 100k+ miescie w empiku bylo 10 sztuk :P, na szczescie bylem 1). Ale za to ladne pudelko, 2 czesciowa ksiazeczka z historia i opisem gry po angielsku, krotka instrukcja po Polsku(i w 2 innych jezykach :P), pewnie niektore rzeczy byly juz dane od producenta, lecz zawsze jest rejestracja elektroniczna i przynajmniej u mnie cdkey byl na swoim miejscu :P.
No to dam jeszcze screena na high detalach(wcale nie chodzilo wolniej) mozliwe, ze moze byc ladniejsza, ale to chyba juz kwestia PC: http://img282.echo.cx/my.php?image=sod00279cj.jpg Jezeli juz zaczeliscie grac, to mozecie podac imiona postaci, bedzie mozna sie wybrac na jakiegos questa czy po prostu pogadac. Moja postac: Galarion Waterpush, Elementalista(smiesznie to po polsku brzmi). |
Dziś kupiłem GW. Super sprawa ;] Gram na serverze 1 ;] 6 level. Niedługo opuszcze "rooka".
Btw fajna jest sprawa z wychodzeniam z "rroka" samemu należy się przekonać ;] |
GAAAAAAAAAAAAAAH! Gdzie to można kupić! :P
|
Dżizas! Miałem tydzien temu zamowione z wirtusa, a tu wczoraj przychodzi mail ,ze dostali od CDP za malo egzemplarzy i wysylka zostanie wznowiona 30 czerwca -.- . No to anulowałem zamowienie i zaczalem szukac po innych sklepach internetowych. W wiekszoci jest to ktorys z pierwszych dni lipca, niestety ja 5 lipca wyjezdzam i nie wiem kto za mnie odbierze paczke :/ Pozniej wpisalem w wyszukiwarce zakupow na wp.pl Guild Wars i znalazlem sklep merlin ( calkiem o nim zapomnialem chociaz zamawialem z tamtad gre ) w ktorym termin realizacji jest od 3 do 5 dni. Ponieważ brzmiało to nie pewnie zadzwoniłem do Biura Obsługi i powiedzziano mi , ze dystrybutor zobowiazal sie przekazac egzemplarze w takim terminie , wiec to ciagle jest podejrzane , ze nie maja gry w magazynach. Z tego co wiem to w empikach juz nie ma. Pozostaje mi tylko czekac na odpowiedz od Merlina. Oby udalo mi sie juz grac w GW 27 czerwca =)
|
kilka słówek odemnie:
-Jak się robi screena to gra automatycznie zmienia Detale itp na najwyższe (ale nie rozdzielczość) -"Rook" ....... opuszcza się na max 5 lvl'u ;P . A raczej Ascalon przed zniszczeniem, taki piękny był....a potem ;( . |
Właśnie wróciłem z Empiku z pudełkiem z GW :) CDKey jest na miejscu :P Ide instalować. Później podam nicka i profesje i jakieś zdjęcie :)
EDIT 2 : http://img.photobucket.com/albums/v688/tytus/dance.jpg Zdjęcie jak tańczyliśmy :D:D Mój nick to : Titus ziom Jestem nekromanta :) Do tych co mają GW : Może załozymy Gildie ?? ;) |
Ja mam taką prośbę , zeby ktos kto ma juz ten poradnik CDP przeslal mi go na maila , bo zanim dotrze do mnie gra to wolalbym nie byc totalnym newbie =) [email protected]
|
|
tam e-maila raczej nie potrzeba... chociaż
JA musze od ojca "porzyczyć" pare złotych ;P (tak 100... ;/ , będzie trzeba potem oddać). |
@up
google.com -to porzadna wyszukiwarka. Jednak chodzi mi o oficjalny poradnik przetlumaczony przez CDP , ktorego w necie raczej nie znajde , bo wymaga zarejestrowania gry.
|
Wogule, za ile w Empiku jest gierka ? (tak na szybko, bo jak wiecie to nie wiem czy jest sens chodzenia 2km tam i spowrotem ... ).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |