![]() |
A ja sie wycwanilem!
Hmm. Co do lootbagow to jeszcze nic nie wiem bo mam dopiero 10 lv na rooku ale wiem tyle ze przerzucalem se np.: katane i cooper shielda na inna postac i ukrylem to w bagu na srodku swiatyni :) i nikt sie nie pokapowal ;) ale z kolei kolesiowi zakosilem chaina armora bo se zostawil na stlach na rooku i wylogowal sie a ja mu wlazlem :p
albo: ide na minosa z innymi i biore trupa mino i szybko wrzucam na minosa dobrego oni sie bija o tego starego na wierzchu a ja se spokojnie zabieram caly loot :cup: szczere co nie? :p |
No Rookgard to najnormalniejsza dzicz i naprawdę trzeba się pomęczyć, żeby wyciągnąć loot z zabitego właśnie potworka. GZ pomysłowości ^^ :cup:
|
Moim zdaniem poradnik pierwsza klasaB) Bardzo mi sie przydal no i ladnie wykonany:D
THX bo mi pomogles:P |
Fajowy poradnik. Ale brakuje steel helmeta jako loot z guardow.
|
Poradnik moze byc:)
btw. najlepszym wedlug mnie lootowiskiem jest senja, oczywiscie jezeli jestes tam sam:) A przy tym malo uhow schodzi, wiec jest duzy zysk. |
Od kiedy longsworda da się sprzedać za 51 gp tylko u Hardka?
Kto sprzedaje ludzią przy zdrowych zmysłach psn daggery... Wole go sprzedać za 50 gp niż czekać pół godziny aż ktoś go kupi. |
Czytaj ze zrozumieniem ;)
Cytuj:
Aha i to nie ON cos zrobil nieopatrznie tlyko TY |
Mam pytanie gdzie jest ten NPC Hardek. Szukałem go i nigdzie go nie znalazłem a na tibia.pl;( na mapie Thais nie jest odznaczony:( A u niego mozna sprzedac nigdzie indziej nie sprzedawalne rzeczy. Prosze mi powiedziec;)
|
Czy Ktoś mogłby mi dać mapki jak dojśc na Fibule PLS
Z Gory Ty B) |
BŁĄd!
Znalazłem BŁĄD w poradniku!:)
Najbardziej opłacalnym armorem nie jest brass armor lecz Magic Plate Armor!:p Mam nadzieje że poprawisz błąd. |
nawet dobry poradnik ale masz kilka małych błedów naprzykład maca nie tylko 30 gp ale na carlin chodzi po 23.
|
Pacc
B) Bardzo fajny
ja bym prosil o poradnik na czym na paccu expic:P Dla sorcrera i zeby tak duzo nie wastowa:evul: :cup: |
Scaraby + monk jak niski lvl to Larvy :) Ja sam tam expiłem :) Tzn. na larvach bo na scaraby za niski lvl ;p
|
przeciez obsidian lance da sie wylotowac na facc mi osobiscie polecialo ze 3 :P a tak pozatym to poradnik spoko :)
|
@up
Ale można sprzedać tylko z pacc :P |
a to chyba ze tak :P ale zawsze mozna opchnac ludzia :D
|
W sumie racja
Dwarven shieldy mozna dobrze sprzedac ale trudno dostac sie do Kazo. A raz jak szukalem miesa w rotach na fibuli to znalazlem lootbaga z 453 gp B). Moim zdaniem opyla sie chodzic na fibule i nie zbierac swordow tylko mace i je sprzedawac odrazu na fibuli.
|
Najlepiej zbierać kusze i scalki i tyle chyba xD no i jeszcze loot z guardów i soldów
|
szczerze to fajny poradnik dobrze opisane to ile za 1oz = gp :)
|
:)
Hmm to tak po 1 najpierw trzeba to zdobyc zalozmy ze jestes w kopalniach dwarfow gdzie lootuje sie crossbow dwarven shield battle axe hatchety itd nie napisales co maja zrobic z tym moze sogerujesz zeby wywalali np dwarven shield i brali kusze? A nie latwiej jest zbierac wszystko do worka i wysylac parcelem ? postarales sie ale ci sie to troche nie udalo :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |