Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37872)

Knight Simon Dark lord 10-06-2005 17:28

a już sie bałem bo pisało że update 5 lipca a tu 10 czerwiec i ani jednej zapowiedzi upka na szczęścia pacca przedłużam ciekawe cyz będzie nowy potwór "tibsan"-tarzan w wersji tibijskiej :P już nie moge się doczekać

Moris 10-06-2005 17:29

fajnie ze bedzie update ale mysle ze jakies czary mogliby wsadzic dla najta
i jakies nowe bronie nie chodzi mi koniecznie sword,axe czy club ale jakic nowy rodzaj i cos z seta ale ogulem sie ciesze ze bedzie kolejna aktualizacja bo juz nie dobrze mi sie robi jak patrze na ank... ;)

PiXik 10-06-2005 17:40

bardzo się cieszę ale zostało mi 50dni pacca i nie wiem czy zdążę obejrzeć dżunglę.ciekawe co z czarami dla druidów:>ciekawe czy te głosowania nad profesjami coś nowego wniosą.ps.test server plss;d

Gimlos 10-06-2005 17:41

Cholera, brzydszych domkow juz nie mogli zrobic? Mam nadzieje ze te wieksze beda wygladaly ciekawiej...

Angel of Death 10-06-2005 17:44

Noo update zapowiaad się super :D dżungla nowe rasy potworów ^^ może będzie rasa murzynów albo jacyś inni tubylcy :P

rush 10-06-2005 17:47

Jest już screen na tibiabr.com. Nam sie trafił lepszy, ale i tak najładniejszy jest na tibianews.net. Ta dżungla zapowiada się dość ciekawie, jeszcze tylko brakuje kilku czrów druidowi i będzie git :)

czarodziej_czasu 10-06-2005 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rush
Jest już screen na tibiabr.com. Nam sie trafił lepszy, ale i tak najładniejszy jest na tibianews.net. Ta dżungla zapowiada się dość ciekawie, jeszcze tylko brakuje kilku czrów druidowi i będzie git :)

co ty masz z tymi czarami dla drudów? to tak samo wiarygodne jak to że knightci beda runki robić.......

Gangsta_Rap 10-06-2005 17:50

No, no zapowiada się ciekawie. Będę miał przynajmniej blisko do nowych terenów ( mieszkam w pięknym Ank :p ). Jeżeli to miasteczko w dżungli spodoba mi się to na 100% będę tam mieszkał bo zostało mi 191 dni PACC'a :)

czarodziej_czasu 10-06-2005 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HocBav
Ja to mam szczęście na świąteczny update kupilem pacc i na wakacje tesz planuje mam nosa :D mam nadzieje tak jak kilka postuw up że bedzą lepsze domki niż na screenach ale :D chyba zrobie se fun chara :d ale i tak będie beka ze szok !! Kiedy data !!!! mama nadzieje że jakoś ze 2 - 3 tygodnie po rozpoczęciu wakacji ! :D luudzie ale podnieta ! :D

tez bede zwiedzał ale ostrośnie bo moge stotkac jakis zboczonych żadnych sexu czarnych murzynów po drodze, najpirew miasto obejrze

-Res- 10-06-2005 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez iloseu
Pacc ma zawsze lepiej, poniewaz zawsze oni wchodza pierwsi na nowy server i tylko oni moga sobie zabic nowego potworka czy tez pojsc na nowa wyspe lub miasto.
ciekawe kiedy facc beda mieli troche wiecej swobody

Nigdy...Bo pacc płacą za tibie a facc nie..
Uff jak dobrze ze koniec z tibią wkoncu sie zbliżyl do mnie : ))

atrureks 10-06-2005 18:04

:FFFFFFFFF

PACC, PACC, PACC i jeszcze raz pacc -_-"
moze Cip(y) :P zrobia wreszcie cos dla facc'ów np jakies miasto tereny czy potwory -.- n/c
dbajac tylko o tych którzy płaca moim zdaniem traca klientów którzy w przyszłości tez mogliby płacic ;]

Azaroo 10-06-2005 18:09

No..no, przyznam ze zapowiada sie calkiem niezle :)
Mam nadzieje ze moj komp bedzie radzil sobie z nowa grafika :D

Btw. Kiedy bedzie Test Server? ktos wie?

Gangsta_Rap 10-06-2005 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mentolixol
""***a Nie Loda""
Znowu dla pacc w****ia mnie ta tibia niedługo tych którzy niestac na pacca nie będa grali bo bedzie tibia pacc za 500 zł a bez pacca niebedzie mzona grac 50+ lv
LOL

Wiesz co, jesteś po prostu śmieszny. Zawsze odkładam sobie kase na PACC'a i płacę go regularnie i właśnie dlatego mam lepsze expowiska od jakiegoś ludka z facc'em posożytującego na CIP'ach. Jeżeli tak bardzo chcesz zobaczyć nowe tereny to zapłać sobie PACC'a, przecież kosztuje on marne grosze a dzięki niemu mamy o wieeeeeeeeeele większą przyjemność z grania :)

czarodziej_czasu 10-06-2005 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mentolixol
""***a Nie Loda""
Znowu dla pacc w****ia mnie ta tibia niedługo tych którzy niestac na pacca nie będa grali bo bedzie tibia pacc za 500 zł a bez pacca niebedzie mzona grac 50+ lv
LOL

jak cie ,,denerwuje'' ta tibia to przestań grac i tyle...bedzie o jednego nooba mniej

Azaroo 10-06-2005 18:13

@Up

No wiesz, dla mnie nie sa to az takie marne grosze.. :]

Btw. To wie ktos kiedy Test Server? :P

czarodziej_czasu 10-06-2005 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azaroo
@Up

pewnie tydzien przed up-date, a kiedy up-date za jakiś czas

Gangsta_Rap 10-06-2005 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azaroo
@Up

No może rzeczywiście przesadziłem z tymi marnymi groszami. Ale wkońcu PACC kosztuje tylko 1zł za dzień. Test Server jest zwykle tydzień przed upade.

czarodziej_czasu 10-06-2005 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangsta_Rap
No może rzeczywiście przesadziłem z tymi marnymi groszami. Ale wkońcu PACC kosztuje tylko 1zł za dzień. Test Server jest zwykle tydzień przed upade.

tak, w przeliczeniu to grosze

Azaroo 10-06-2005 18:20

Pytalem sie o tego Test Server'a bo chcialem sprobowac swoich sil z roznymi potworami na solo :)
Np. Demon at parchment itp. :). A jak wiadomo na tescie mozna sobie troszke zaszalec <evul> :>

Nuper 10-06-2005 18:21

Ja tez uwazam,ze mogliby cos zrobic dla facc.Oczywiscie ze ten kto gra za darmo powinien mniej skorzystac z update,ale zeby nic....Niedlugo tereny dla pacc stana sie wieksze od maina,a skonczy sie to ostatecznie tak ze tibia bedzie calkowicie platna.CipSoft bedzie tlumaczyc sie tym ze granie bez pacc i tak juz nie mialo sensu( :p).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31.