![]() |
a już sie bałem bo pisało że update 5 lipca a tu 10 czerwiec i ani jednej zapowiedzi upka na szczęścia pacca przedłużam ciekawe cyz będzie nowy potwór "tibsan"-tarzan w wersji tibijskiej :P już nie moge się doczekać
|
fajnie ze bedzie update ale mysle ze jakies czary mogliby wsadzic dla najta
i jakies nowe bronie nie chodzi mi koniecznie sword,axe czy club ale jakic nowy rodzaj i cos z seta ale ogulem sie ciesze ze bedzie kolejna aktualizacja bo juz nie dobrze mi sie robi jak patrze na ank... ;) |
bardzo się cieszę ale zostało mi 50dni pacca i nie wiem czy zdążę obejrzeć dżunglę.ciekawe co z czarami dla druidów:>ciekawe czy te głosowania nad profesjami coś nowego wniosą.ps.test server plss;d
|
Cholera, brzydszych domkow juz nie mogli zrobic? Mam nadzieje ze te wieksze beda wygladaly ciekawiej...
|
Noo update zapowiaad się super :D dżungla nowe rasy potworów ^^ może będzie rasa murzynów albo jacyś inni tubylcy :P
|
Jest już screen na tibiabr.com. Nam sie trafił lepszy, ale i tak najładniejszy jest na tibianews.net. Ta dżungla zapowiada się dość ciekawie, jeszcze tylko brakuje kilku czrów druidowi i będzie git :)
|
Cytuj:
|
No, no zapowiada się ciekawie. Będę miał przynajmniej blisko do nowych terenów ( mieszkam w pięknym Ank :p ). Jeżeli to miasteczko w dżungli spodoba mi się to na 100% będę tam mieszkał bo zostało mi 191 dni PACC'a :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Uff jak dobrze ze koniec z tibią wkoncu sie zbliżyl do mnie : )) |
:FFFFFFFFF
PACC, PACC, PACC i jeszcze raz pacc -_-" moze Cip(y) :P zrobia wreszcie cos dla facc'ów np jakies miasto tereny czy potwory -.- n/c dbajac tylko o tych którzy płaca moim zdaniem traca klientów którzy w przyszłości tez mogliby płacic ;] |
No..no, przyznam ze zapowiada sie calkiem niezle :)
Mam nadzieje ze moj komp bedzie radzil sobie z nowa grafika :D Btw. Kiedy bedzie Test Server? ktos wie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
No wiesz, dla mnie nie sa to az takie marne grosze.. :] Btw. To wie ktos kiedy Test Server? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pytalem sie o tego Test Server'a bo chcialem sprobowac swoich sil z roznymi potworami na solo :)
Np. Demon at parchment itp. :). A jak wiadomo na tescie mozna sobie troszke zaszalec <evul> :> |
Ja tez uwazam,ze mogliby cos zrobic dla facc.Oczywiscie ze ten kto gra za darmo powinien mniej skorzystac z update,ale zeby nic....Niedlugo tereny dla pacc stana sie wieksze od maina,a skonczy sie to ostatecznie tak ze tibia bedzie calkowicie platna.CipSoft bedzie tlumaczyc sie tym ze granie bez pacc i tak juz nie mialo sensu( :p).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |