![]() |
ej jak wlaczam gunZ to wtedy uzycie procesora jes ponad 100 %. co z tym zorbic . bo grac jescze jakos moge ale jsuz wjesc do wyczyn. a i tak nie zawsze da sie grac. dozradzcie cos ;\
|
Ja sciagam :) Gralem u kumpla (za***ista) i 73% juz sciagniete :cup:
|
ta zayebista do 21 lvl.....potem już straszliwie nudna i monotonna ... .
|
a ktos na moje pytanie odpiwe?? bardzo mi na tym zalezy
|
Lipa ! Sciagnelem ale >.< Kiedy zainstaluje i klikam Start Game, cale okienko mi znika i dalej moge se prubowac wlonczyc >.> powie mi ktos ocb z tym -,.,-
|
Z kazdym kolejnym poziomem gra robi sie coraz bardziej nuzaca. Aczkolwiek powiem, ze autorzy w planach mieli calkiem przyzwoita rozrywke. Moze gdyby dodali kilka elementow wiecej? Aktualnie mam 14 poziom, moze ktos ma ochote na duel? ;-)
|
=)
ja w gunz mam 11 lvl i wymiatam :P ale coraz bardziej zaczyna mi sie nudzic =\
|
up:
11 lvl, nie wiem czemu ale zawsze nizsze lvl'e (licząc od 1-10 i 11-20) wymiatają.... to jest troche dziwne, ale juz inaczje jest na 21++ ... |
Coś kolega mi o tym opowiadał, zobaczę co to jest, ale myślę że fajne :D. Nawet nieźle że tu też są lvl itp. Chyba lepsze od soldat? :P
|
Problem
Moze mi ktos powiedziec czy jak sie level nabija to czy wzrasta hp i czy cos trzeba robic bo ja mam ciogle tyle samo hp a mam 9 lvl i mnie kilkoma strzalami mozna zabic a na innych nawet mniejszych lvli trzeba 3 magazynki zluzyc pomocy plz!!!!!!! :(
|
3 magazynki z smg taa? 3 magazynki, albo kilka CELNYCH strzałów. Pokupuj ubranka w sklepie.
|
Cytuj:
|
A no właśnie, Zag ma rację. W tej grze musimy się CAŁY CZAS ruszać.
|
a co do tego "tricku" z kilkoma strzałami to tak jak w 99,99% innych gier online... celuj troche przed kolesia... i jak bedziesz widział że szybciej pada to tego sie trzymaj .
|
Moznaby w to pograc ale sporo bugow tu jeszcze jest
Czesto sie wlasnie zdarza ze ladujesz w goscia 3 magazynki i gosciu nie pada Walczylismy kiedys w teamie na miecze. Nas bylo czterech a gosciu zostal sam. Do tego nasz przeciwnik mial te ciuchy ktore ma sie na poczatku gry. Nawalalismy go mieczami i nie padl tylko skosil nas wszystkich (a tak mu nakopalismy ze powinien z 5 razy pasc) |
Murwa Mać !!!
Sciagnolem zaloczylem wszystko fajnie wchodze loguje sie dziala (nie gralem ale stworzylem chara) i wylaczylem gre wyszedłem na dwór. Przyszedłem i właczam chce grac i loguje sie i nic czekam i nic i tak se czekam i sie nic nie dzieje X( ;(
Co robic odinstalowalem z 10x i nic ;( ;( ;( Help me !! |
Ej ludzie problem mam nie da sie podlaczyc do zadnego serva, domyslam sie zo to przez ilosc graczy....o jakich porach sie logujecie i o ktorych godzinach jest to najlatwiejsze??
|
up:
1) kiedy sie loguje : NIGDY 2) kiedy jest najłatwiej: NIGDY ! |
Mam nadzieję, że gra będzie ciekawa i nie rozczaruje mnie tak, jak KAL ONLINE.
Swoją drogą- czy to prawda, że aż tak trudno się wbić na server? Proszę o odpowiedź. |
Teraz łatwiej bo są 4 ,ale teraz są wakacje i już trudniej troche;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |