Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   NANERENDERIEL "Reklama Imposible is nothing" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38015)

ReJw 13-06-2005 20:56

Okeya

GZ dla Nane

W Tibii wsystko mozliwe....

Sir Duet 13-06-2005 21:33

nie no GRATZ i nie *******cie ze blockniecie i zabicie 4 GS bez exori i tego shita jest łatwe X(

RocketS 13-06-2005 22:50

oO 4 gski na klate nice xD ile uhow poszlo? :baby:

@up:

Duet palko Ty to ja kelly xD

Nanerenderiel 13-06-2005 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan Demon
@up
Wyjasnij mi,dlaczego mam sie zamknac skoro to jest forum i kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie na temat filmu.I dla mnie ten film byl nudny itp.Niebede krecil lepszych filmow tylko na pokaz tak jak to robi Nane.Ja krece filmy dla zabawy.Dla ciebie anni i pk moga byc nudne ale niemasz prawa wciskac innym forumowiczom ze anni i pk sa nudne.Widze ze ciebie chlopcze podnieca zwykly film z tibi.

przykro mi Gohuś ale ten film nie byl na pokaz. zrobilam to tylko dla siebie a ze uwazam to za pewne osiagniecie to to pokazalam. i uwazam ze w pewnym momencie gry kazdy powinien w podobny sposob sprawdzic swoje umiejetnosci i sile swojej postaci, bez wzgledu na strate uhow i takich tam, bo co dla niektorych ta gra polega tylko na siedzeniu na rotach i radosci ze na caly dzien poszedl tylko 1 uh

z wielka powaga przyjelam twoja konstruktywna krytyke i kolejnym razem dostosuje swoje systematyczne i entuzjastyczne dzialania do twoich konstruktywnych uwag

Haan 14-06-2005 12:49

Pomysł 10/10
Wykonanie 10/10

Powiem tyle: 2 lvle mniej iTemple ;p

Ogólnie, fajny film.

Maix 14-06-2005 13:19

Niepotrzebne ryzyko deada, a nawet jednego takiego skilla nie bije się w 5 minut. Dużo razy było red hp. GRATZ!!!

Nanerenderiel 15-06-2005 23:30

ja was nie rozumie, jaike niepotrzebne ryzyko deda?, a jak pojdziesz na roty i Cie 5 otoczy i mass kick to tez jest niepotrzebne ryzyko deda?

Bradwen Hellscream 16-06-2005 01:58

mnie tam film sie bardzo podobał : P
gratz skilli , lvla i ogulnie odwagi żeby to zrobić : P

ps : co do eq to może świetne nie jest ale w zupełnosci starczy ( sam przez b.dlugi czas wolałem sobie kupic kilkadziesiąt bp uh niż dsm )

Poncki 16-06-2005 09:05

Na Bardzo ladnie

Moim zdaniem ten wyczyn mozna uzanc za cos ladnego, bo nie wszystkim ludzia odbija aby pojsc na solo na 4 GS i stracic w *** uhs <to jest komplement> Jeszcze raz Gratdz.

dominik16 22-07-2005 19:15

Hmm...

Hmm... to było... cudowne to był istny dowud że nie trzeba mieć super eq zeby coś dobrze zrobić jestem pełny podziwu.To było po prostu "The best".
P.S:Cieńutki loocik.
P.S2:bardzo dobry sprint 8o
Cya tibia rullez

Grenni 22-07-2005 19:44

@up
KIego ... odswiezasz tematy sprzed miesiaca -.- ?

Misjonarz 22-07-2005 23:34

Co do Nanerenderiel to wielkie gratz zsolowania 4 gs ;) Eq sie nie czepiam kazdy nosi takie jakie chce co z tego ze tanie??
Co do Saviola to zal mi ciebie czlowieku. Wez idz do psychologa bo widac ze cos z toba nietak -,-

Thorvind 22-07-2005 23:44

Filmik ladny nie powiem. Grats dla autora.
Niezly hardcore tez jest na naginata quest. Niestety mam tylko SSy :/
Filmik moze zrobie pozniej.
Oczywiscie nie pojde tam solowac, ale blokowanie 2DLow mozna nazwac hardcorem.
Ale ten filmik w swoim stylu rzadzi ;)

Koszyk 23-07-2005 00:35

Woaah ! nie widzialem takiego filmu dawno :) gz dla tej Pani :) 4 GS to wyczyn.

PS: Ci ktorzy mowia ze ten filmik to gowno no to niech sami sproboja bloknac 4 Gsy i je zabic to pogadamy :)) to nie jest latwe... niektorzy maja poblemy z 2-3 GSami a tu 4

PS2: pewno wiekszosc z tego forum ma max 20 lvl i wrzyciu nie pokonali GS'a

Nakaye 23-07-2005 01:03

Film mi sie bardzooo podbal... duze ryzyko :-) malo ludzi by sie dowazylo to zrobic wiec GratZ dla Ciebie :) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

.... w jednym momencie jakie black hp :) ....

Phoelerius 25-07-2005 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviol007
Szybka lekcja zabijania w wykonaniu Misia mojego :) zrobila cos o czym ja nigdy niemyslalem, wydaje mi sie, ze Firma Adidas bedzie zainteresowany ta reklama :P NANE Gratz !!! i kazdy powinien to powiedziec!
Ps. ktos da jakis zly kometaz to urwe glowe..........
http://rapidshare.de/files/2313322/n...eriel.rec.html
Coment plx...
@jesli chce ktos cos zlego powiedziec na ten temat to niech najpierw wstawi filmik jak robi to lepiej.

Taki mały Annilihator :) , a co do EQ to jak ktoś nie chce używać AOLa to takie eq jest w sam raz na każdy lvl.

Lazar 26-07-2005 00:26

:)

A mi w filmiku najbardziej podobło się jak Nana miała czarne życie. Już myślałem "dead", ale nie, w statniej chwili uh ! Gratz pomysłu i wykonania :)

Co do eq: Każdy nosi takie jakie chcę:)

Golempol 26-07-2005 00:28

Super filmik. Co do eq tu sie nieczepiam chociaz mozna bylo miec lepsze. ja na 20 lev mam c arma tydzien roibienia uh i 30 k sie znalazlo. to moj 40 post :)

rage6 26-07-2005 01:27

Film widziałem już dawno temu ...

.. ale dzisiaj sobie skomentuje. No więc wyczyn jest godny naśladowania , ciekawy film , widać że nie oszukujesz (programy do uhania itp.) , podoba mi sie bardzo , gratuluje.

-=DanieL=- 26-07-2005 11:09

bardzo fajny filmik z tymi gsami XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55.