![]() |
Okeya
GZ dla Nane
W Tibii wsystko mozliwe.... |
nie no GRATZ i nie *******cie ze blockniecie i zabicie 4 GS bez exori i tego shita jest łatwe X(
|
oO 4 gski na klate nice xD ile uhow poszlo? :baby:
@up: Duet palko Ty to ja kelly xD |
Cytuj:
z wielka powaga przyjelam twoja konstruktywna krytyke i kolejnym razem dostosuje swoje systematyczne i entuzjastyczne dzialania do twoich konstruktywnych uwag |
Pomysł 10/10
Wykonanie 10/10 Powiem tyle: 2 lvle mniej iTemple ;p Ogólnie, fajny film. |
Niepotrzebne ryzyko deada, a nawet jednego takiego skilla nie bije się w 5 minut. Dużo razy było red hp. GRATZ!!!
|
ja was nie rozumie, jaike niepotrzebne ryzyko deda?, a jak pojdziesz na roty i Cie 5 otoczy i mass kick to tez jest niepotrzebne ryzyko deda?
|
mnie tam film sie bardzo podobał : P
gratz skilli , lvla i ogulnie odwagi żeby to zrobić : P ps : co do eq to może świetne nie jest ale w zupełnosci starczy ( sam przez b.dlugi czas wolałem sobie kupic kilkadziesiąt bp uh niż dsm ) |
Na Bardzo ladnie
Moim zdaniem ten wyczyn mozna uzanc za cos ladnego, bo nie wszystkim ludzia odbija aby pojsc na solo na 4 GS i stracic w *** uhs <to jest komplement> Jeszcze raz Gratdz.
|
Hmm...
Hmm... to było... cudowne to był istny dowud że nie trzeba mieć super eq zeby coś dobrze zrobić jestem pełny podziwu.To było po prostu "The best".
P.S:Cieńutki loocik. P.S2:bardzo dobry sprint 8o Cya tibia rullez |
@up
KIego ... odswiezasz tematy sprzed miesiaca -.- ? |
Co do Nanerenderiel to wielkie gratz zsolowania 4 gs ;) Eq sie nie czepiam kazdy nosi takie jakie chce co z tego ze tanie??
Co do Saviola to zal mi ciebie czlowieku. Wez idz do psychologa bo widac ze cos z toba nietak -,- |
Filmik ladny nie powiem. Grats dla autora.
Niezly hardcore tez jest na naginata quest. Niestety mam tylko SSy :/ Filmik moze zrobie pozniej. Oczywiscie nie pojde tam solowac, ale blokowanie 2DLow mozna nazwac hardcorem. Ale ten filmik w swoim stylu rzadzi ;) |
Woaah ! nie widzialem takiego filmu dawno :) gz dla tej Pani :) 4 GS to wyczyn.
PS: Ci ktorzy mowia ze ten filmik to gowno no to niech sami sproboja bloknac 4 Gsy i je zabic to pogadamy :)) to nie jest latwe... niektorzy maja poblemy z 2-3 GSami a tu 4 PS2: pewno wiekszosc z tego forum ma max 20 lvl i wrzyciu nie pokonali GS'a |
Film mi sie bardzooo podbal... duze ryzyko :-) malo ludzi by sie dowazylo to zrobic wiec GratZ dla Ciebie :) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
.... w jednym momencie jakie black hp :) .... |
Cytuj:
|
:)
A mi w filmiku najbardziej podobło się jak Nana miała czarne życie. Już myślałem "dead", ale nie, w statniej chwili uh ! Gratz pomysłu i wykonania :)
Co do eq: Każdy nosi takie jakie chcę:) |
Super filmik. Co do eq tu sie nieczepiam chociaz mozna bylo miec lepsze. ja na 20 lev mam c arma tydzien roibienia uh i 30 k sie znalazlo. to moj 40 post :)
|
Film widziałem już dawno temu ...
.. ale dzisiaj sobie skomentuje. No więc wyczyn jest godny naśladowania , ciekawy film , widać że nie oszukujesz (programy do uhania itp.) , podoba mi sie bardzo , gratuluje.
|
bardzo fajny filmik z tymi gsami XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55. |