![]() |
ja polecam server alleseron.nsf.pl. Raty ma bodajze x3 na kase i x2 na reszte. Aktualnie obsluguje C3 i wszystkie bugi sa stopniowo naprawiane. znaczna wiekszosc questow dziala a na profesje wszystkie.
|
tak ja wyslalem podanie do allserona ciekawe czy mi przyjma narazie gram na
Eckholonie jesli gra tam ktos jeszcze mam nick trAWaPL albo trAWa :D:D malo osub gra (widzialem jedna) a server jest naprawde dobry i nie ma lagów przynajmniej jak ja gram :D |
Mam taki problem ze jak wybiore juz serwer i zaloze konto to klikam na ok przy okienku serwera (jest tam napisane Bartz) nic sie nie dzieje... wczesniej normalniewybieralem postac a teraz nic ;(
|
Napisałem podanie na Allseron i się dostałem. Musze wybrać jeszcze rase i sobie ściągnąć Lineage'a;).
|
Ja też złożyłem podanie :cup: Narazie gram tu: www.idragon3d.com Nick w grze różny bo mam pare postaci:) np. Thaios-elf mistic. Kiedy mi w końcu rozpatrzą podanie?????????
|
ja na podanie czekałem miesiąc...... ale warto było.... full wypas extra bajersię gra z rodakami..... niezłe pompy są....... jakby co to zagadać do mnie to sobiem może pogramy :P
|
co zrobic zeby grac na tym servie co matkus..??bo w downloads jest link do downloadu gry i nic wiecej..potem cos pisze....
|
polecam lekture forum http://www.l2.gaa.pl/ a takze jego forum ;)
|
czy moglby ktos podac jakiegos dobrego linka,ktory dziala i ma stosunkowo dobra pretkasc..?? (np 60)
|
dopla chce grac na servie co matkus mam juz zarejestrowane konto ale nie wiem jak mam zrobic zeby grac....pisze cos takiego..
http://img.photobucket.com/albums/v702/albi/UO0134.jpg o co chodzi z tym zaznaczonym na czerwono...??? bo ja w windowsie ne mam tamtego folderu.... |
nie zajrzales na forum -.- które ci podałem
|
l2c3 isogames
|
Cytuj:
wchodzisz do katalogu windowsa>system32>drivers>etc> i edytujesz plik host dodajac na koncu 217.147.37.57 L2authd.lineage2.com podam odrazu jak ma plik hosts wygladac: Kod:
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp. |
Jak tak chwalicie to scigam gre, C3, transfer 217 KB/s :D
|
Lineage II Age of Splendor
Hehe ... grałem kiedys na Aliku ale mi sie juz znudziła . mimo to uważam ze gierka jest za***ista i mam nadzieje ze wiecej osób zacznie w to grac :P . ehh ten klimat ... w porównaniu do tibi to prawdziwe MMORPG , klimat ponad wszystko ;P
|
Jesli ktos nie moze (takjak ja) miecz włączonego kompa w nocy a chce bardzo sobie pogram Download Accelerator Plus :]
A tak poza tym dajcie jeszcze jakiś servik na C3 bo mam juz 96% sciągnięte i na allseronie nie odpowiadaja coś na razie:/ I chętnie bym się dwoiedział jak się screeny robi :P |
Gram w to teraz na oficjalnym servku... ale net przeszkadza za często :S
|
no giera super, ale mam problem, od wczoraj wieczor nie moge sie lognac na jeden z trzech serwow, a na pozostale moge. Owy serwer nie jest padniety, nie trwaja tam zadne prace, moi koledzy tam moga grac, wogole, jest w porzadku ale mi nie dziala.
link do rejestracji www.idragon3d.com za kazda pomoc bede wdzieczny. |
Miałem wczoraj to samo :/ dzisiaj jeszcze nie próbowałem... dragon i nightshade były full a zenith sie nie włczał :/:/
|
@MatKus
ile sie czeka na autoryzacje konta na servie ktorego poleciles? wlasnie sie zarejestrowalem i czekam na odpowiedz @all czy moze ktos dac jakis dzialajacy lik do downloadu gry bo zaden z tamtych mi nie dziala |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |