![]() |
Yeah! 82 8o8o8o Sam jestem w wielkim szoku :D spodziewałem się ~70 max a tu 2 miejsce w klasie, I z matematycznego xD Sukces :D |
mój wynik
Ja zdobyłem
93 pointy 47 za humanistyczny i 46 za matematyczny W sumie będę miał 157 punktów do liceum. |
78, mogło by być z 80 ale zły nie jestem;] w dodatku ze nic sie nie uczyłem:D
Mój kolega z klasy 100 pkt.. ale to tylko dlatego ze byl zwolniony z obydwóch części, bo był laureatem.. średnią na koniec ma 5.9 (bo 5 z w-fu ma:p) |
ekhem.... cosik mi tu szczerze powiedziawszy dziwnie wyglada. Srednia w mazowieckim, ktore uzyskalo najlepsza srednia ocen w calej Polsce wynosi 51. Tutaj wiekszosc ludzi ma powyzej 80 pkt! Czyzbym czul lekkie bajerowanie ze strony forumowiczow?
@Topic: Moj wynik to 72. 39 polak, 33 mata. Nie jestem ni zadowolony, ni zasmucony. Czuje tylko lekki zal, poniewaz jakby nie kosmiczny stres na macie to mogloby byc lepiej:< |
Ten test był o wiele trudniejszy niż w tamtych latach.
Sam dostałem 70.....(-1) ptk ;] P.S. też coś mi sie zdaje że kilku ludzi tu sciemnia U mnie w klasie to gośc miał max 79 punktów. A reszta to śrenia ze 60. (średnia z matematycznego w woj. łódzkim to 25 ptk ;/ ) |
Re: UP
No nie wiem czy był trudniejszy, mi sie zdaje ze łatwiejszy bo np. na humamnistycznym zamiast rozrpawki lu jakiegoś innego dziadostwa było lsit napisac.. i to na 16 pkt..(jak nie na 16 to prosze poprawic:P) |
Cytuj:
@Adii : ooooj...no nie wiem. Na lekcjach dostawalismy egzaminy z tamtych lat, wg mnie byly o wiele trudniejsze... |
Jak wy macie takie srednie z tych egzaminow po okolo ~20-30 pktow to sry ale musze stwierdzic ze jakis rocznik betonow, tym bardziej po wypowiedzi wyzej, ze to byly latwiejsze testy niz w przeszlosci byly.
|
Ja mialem 51 xD. 33 Polski 18 Matma. Lubuskie zawsze chyba najgorsze.A wogole ja nigdy nie ucze :P Kocham tylko Histe Wos i Gegre z tego jestem szatan a reszta to juz h*j :P U mnie kumpel w klasie mial 30 punktow z dwóch testow wiec jestem dobry :P Oczywiscie tam gdzie ja jestem :P A calosc nie wiem ile mam :P
|
ja miałem z polskiego 38 a z matmy 32 jestem zawiedzony... z matmy zrobili sieke ale w sumie mam 140P więc dostane się wszędzie
łatwiejsze niż poprzednie?? hahaha z tamtego roku jak wypełniałem sobie i mi nauczyciel sprawdzał to w sumie miałem 85 a teraz? gówno tylko 70 |
Tak szczrerze, to swojego nie pamietam. I tak sie dostalem do szkoly w ktorej jest swietnie i lepiej trafic nie moglem.
Kumpel z gimnazjum na probnych zaszalal i napisal na 7 z OBU !! |
no ja 65 pkt, :) im evul :evul:
|
Cytuj:
|
No, ja rok temu 93 pkt ;)
|
Cytuj:
|
Ja tam nie jestem z siebie zadowolony. Nawalilem i tyle. 67 pkt, wynik bleee. Z ocen wyszlo mi 54, wiec razem 121. Bedzie ciezko...
|
haha a ja mam 83 pkt. za egzamin...
45 z matematyczno-przyrodniczego... i 38 z humanistycznego... w sumie z ocenami i zachowaniem mam 148pkt. wpyte jest... btw. rekord klasy wynosi 21 pkt. |
Skosiłem jakimś cudem 80 punktów. Z ocenami będzie 142 więc nie narzekam.
|
Ja mam 96... 50 z humana 46 z mat-przyr :] Razem do LO mam 196 punktow... a wynik z testu byl tylko 4 wynikiem w mojej klasie 8o wiec n/c
|
Wymiatam :)
A ja miałam 48 z cz. humanistycznej i 43 z matematyczno-przyrodniczej :D:D
4 w szkole no no :) wymiatam... ale gorzej ze średnią trochę ale co tam :P pozdrooo :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |