![]() |
Czytaj kaczi!!
Cytuj:
|
Cytuj:
Potem sobie jakoś odpuściłem... I teraz już mi się nie chce :) ( A zresztą i tak niemiałbym za co :P) |
Czytaj kaczi!!
Cytuj:
Ale odszedłeś "nieco" od tematu i sobie posta nabiłeś... Jak jeszcze coś osobistego do mnie, to tym razem przez PW bym wolał :p ... O.K. B) ?? |
:) Kasę na Pacc'a mam , ale mam niski lvl i skille srednie więc wole zrobic z 30-40 lvl skille ponad 70-80 , żeby pożniej wykorzystać Pacc'a maksymalnie. :)
|
Dobry pomysł...
Cytuj:
|
Napisałem wieczku, bo ja też mam jeszcze ten "wieczek" ;)
I znowu dodam do tematu: Tibia nie jest taka ważna, żeby płacić 90 zł... Wielu ludzi nie ma nawet takiej sumy na rozrywkę... |
Dobra kaczi, już jest O.K.
Cytuj:
Już nie odpisuj na ten temat. No chyba, że odnośnie PACC-a. |
Ja chce miec pacca i raczej bede go mial, ale kiedys to ja bede wolal se pujsc z kumpelami i kumplami na browara :D :p
|
Ja sobie kupilam pacca lecz po kryjomu przed rodzicami 8o kiedys sie ich pytalam czy moge kupic packa to powiedzieli mi ze nie mam na co piniedzy wyadawac wiec jakos udalo mi sie kupic pokryjomu :p
|
Nie kupuje pacca poniewaz czekam na nowy upade. :D
|
Ale masz fajnie...
Cytuj:
|
Rodzice dziwnie sie denerwuja jak mowie o tibii wiec o paccu nawet nie wspominam :p ale sadze ze niedlugo sobie o kupie (czyt. rok, dwa :p)
ale wielkiej potrzeby pacca nie mam po prostu fajnie jest byc "napaccowanym xD) |
Ja sobie kupie pacca wtedy kiedy będzie można przez tibia.pl
|
A ja nie mam PACCA...
A dlaczego??? Bo nie gram w tibie :) A dlaczego nie gram? Bo tibia jest bee ;) |
Bo nowa komórka ;)
|
Sam pacca nie mam bo jest z deczka za drogi i starzy mi nie pozawlają. Ale uwarzam że pacca to lepiej po 30-35 lvl kupowac:P
|
Mi po prostu nie pozwolą starzy.Z urodzin bym miał kasę ale by się później pluli że wydałem tyl pieniędzy dla jakiejś głupiej gry(dal nich).Zycie jest porąbane :(
|
Nie mam pacc'a bo:
-Nie gram. -I tak bym nie wydal na coś takiego kasy. |
Ja gram w tibie, chciałbym mieć pacca, ale niestety nie mam pieniędzy. Może w przyszłym roku ;)
|
Kolejna sonda z serii "nie wiem do czego to prowadzi"... Powiedz mi po co ten temat. Czekaj zaraz ci powiem "nie mam pacc bo nie potrafie wyslac przelewu" albo "boje sie ze podczas przelewu kasa zniknie albo zostanie zalana" a moze "nie mam pacc bo potrzebuje na nowe skarpety" i co ci daja takie odpowiedzi. Szczerze? Ch*j cie obchodzi dlaczego ktos nie ma pacc -.-
Sam mam pacc bo sobie na niego SAM zarobilem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |