Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czego lub kogo najbardziej nienawidzisz w Tibii?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39101)

Matek 09-07-2005 17:40

Nie lubie graczy ktorzy placza: aaaa... noob mi shachowal konto.

NIe lubie graczy, ktorzy traktuja Tibie jak swietosc...

Lubie zabawe... i tylko tak traktuje Tibie.

Delmicjusz :P 10-07-2005 16:41

A ja nie lubie PA i na to zagłosowałem :P
Noi jeszcze nie lubie idiotów którzy zabijają raty, bugi itp do treningu lub Cie wyzywają, zabierają Ci loot z ciała/exp z potworów, a potem skarżą się na forum (takim jak to), trade/game channel'ach, ze ich "pier*** pk zaje*** i wogóle głupi jest wyżywa się" itp. nie mówie że nie ma ludzi wyżywających się na "biednych" low lvl'ach... ale jak zabił Cie 50~ lvl to musiałeś dać mu niezły powód bo bez tego nie traciłby na Ciebie unjusta...
No to koniec bo sie rozpisałem a i tak pewnie wiele "zabitych przez pk" mnie "pojedzie" ale co tam...

Rafciu Mistrz 10-07-2005 17:25

Power Abuserzy >.<

Rycek Piotrek 10-07-2005 20:52

JA dałem PK... bo to i złodzieje i pk'owcy... NIe dość ze Cię zabiją to jeszcze zabiorą to co z Ciebie wypadło... Poprostu debilizm... X(

Marixon 10-07-2005 21:17

Big Lol!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wazz
rycerz marixon, wyluzuj troche, komentujesz kazdy post

No i co z tego?? Dzielę się z ludźmi tylko moją opinią... Może kogoś akurat zainteresuje, to co mam do powiedzenia...

Cytuj:

poprawiasz kazdy blad =/ niektorzy nie uzywaja polskich znakow a ty juz musiales sie pochwalic ze wyczailes...

Błędy poprawiam, bo to lepiej dla ortografii - mojej i innych ludzi, ale jak ktoś nie pisze polskich znaków to tego nie poprawiam. Chodzi mi o to, że jak ktoś pisze np. zabujców zamiast zabójców to jest to już (bardzo) poważny błąd ortograficzny.

Cytuj:

ja tam zlodzieji nie lubie, bo jestem po 2 banach za pk, hunted za pa i uzywam mc, tbi i robie drutami nocki afk -.- a wkurzylo mnie jak mi gosciu ukradl 800 hamow ktore nioslem moim druidom...

To ty niezły agent agent jesteś 8o !!

Deythwen 10-07-2005 21:58

Z wymienionych najbardziej power abusserzy, ale nie wiem czemu nie dopisałeś żebraków (fri itans plxz) i tych co zabijają ci potwora (nie wiem jaka jest profesjonalna nazwa)

Oris Heftenberg 10-07-2005 22:51

zlodzieje i hackezy to jest najgorsze

Marixon 11-07-2005 10:54

Czytaj Dey~!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Deythwen
Z wymienionych najbardziej power abusserzy, ale nie wiem czemu nie dopisałeś żebraków (fri itans plxz) i tych co zabijają ci potwora (nie wiem jaka jest profesjonalna nazwa)

Żebracy?? A no nie wpadło mi to do głowy... Byłem świadom tego, że czegoś mogę zapomnieć (dlatego zrobiłem opcję "Inne"), po za tym tu chodzi o najważniejszy problem, a moim zdaniem żebracy nie są aż tacy źli... Naprawdę oni Cię aż tak irytują??

Ci co zabijają potwory i ci co kradną to są po prostu złodzieje, a profesjonalne nazwy to odpowiednio: exp-thiefy (chyba :p ) i loot-thiefy (też chyba :p )...

Thimburd 11-07-2005 12:08

Zdecydowanie Cheaterzy. Ja odwalam charówke, a tu jakiś noobek używa programików i opalając się treni/robi runka/łowi i takie tam. Ehhh...

A tych od "fri itanz plxxx!!!111oneone" to ja nazywam: "Fri Itansi"

Czester 11-07-2005 12:17

Chererzy
kiedy mialem palka siedzile dlugo skilujac muj trening partner wydawal sie byc spoko do momentu asz uslyszlem popilnuj mnie ide do sklepu byl w sklpie a program podnosil spery zaniego ja musualem siedziec i wkulko podnosic
albo ustawia sobie program i trenuje mlv cala noc robiac runy ehh

Rabanbar 11-07-2005 13:05

Nooby

(10 znakow)

Kurczaczek 11-07-2005 13:18

Ja, niestety, wybrałem opcję "coś innego", ponieważ wszystkich nienawidzę! Nie wiem kogo najbardziej.... Cheaterów, czy może złodzieji? Ja nie wiem. Więc wybrałem ostatnią funkcję, ponieważ wszystkich nienawidzę.

Kurt 11-07-2005 14:42

Z całego serca nienawidze Power abuserów... -.^
Noi oczywiście wszelkich thiefów i oszustów.

Zarpup 11-07-2005 15:17

Del'Toro

Nie trawie ludzi z Del'Toro. Pamiętam jak grałem na Samerze i zastanawiałem się dlaczego Tao'Fao odszedł z Triad(to była przecież taka potężna gildia). Dopiero później doszło do mnie to że ludki z Triad dowiedzieli się, że Tao'Fao jest Polakiem(Tao'Fao miał największy lvl), a teraz przenieśli się na Empere X( i znowu się zaczęło. Nie wiem czy sobie tam długo pogram :baby: jak narazie nie pisze po polsku na default ;)

Marixon 11-07-2005 21:53

Czytaj Raban~!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Nooby

A czy thief, PK, PA, cheater i innej maści oszust to nie noobek??

Baron 11-07-2005 22:45

nie kazdy PK czy PA jest noobem. Sa to ludzie którzy lubia innym rujnowac gre albo maja zly dzien :p

osobiscie nienawidze noob-ów (czyli wiekszosci polaków ;( )

Marixon 11-07-2005 23:49

Czytaj Baron!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron
nie kazdy PK czy PA jest noobem. Sa to ludzie którzy lubia innym rujnowac gre albo maja zly dzien :p (...)

No i właśnie mi chodzi o to, że ci, co lubią ludziom grę rujnować to są nOObki. Jak widziałem dzisiaj definicję nOOba to tego tam nie było, ale sądzę, że być powinno... A co do złych dni, to niech się inaczej wyładują... np. na własnym kompie :p ... nOOb niekoniecznie musi mieć mały level, chociaż przeważnie tak jest... Sami wiecie jak to z nimi bywa ;( ...

Walekifa 12-07-2005 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rycerz Marixon
Cheaterzy - Czyż to nie jest totalne chamstwo, że Ty i Twoi koledzy grają uczciwie i męczą się ze światłem, podnoszeniem spearów, robieniem runów, czy łowieniem, a inni wyręczają się programikami??

a skąd wiesz że Programiki cheaterskie podnoszą speary? :king: Ja kiedyś używałem Black ise i wiem że tak sie da, A skąd ty wiesz? :P Czyżby załozyciel tego tematu pisał sam o sobie? ;p

Alvarovip Master 12-07-2005 07:25

A mnie najbardziej wkurzaja złodzieje
Chociaz pkowcy tez...ktos mowił ze duze lvle nie pekuja bez powodu
to chyba ten koles nie był na irdi tam sa takie poj**y ze nie moge pekuja bez powdu :/
No i jeszcze lurerzy...

Gryzul 12-07-2005 07:49

:(

Z tych powyzszych Power abuserzy a z tych ktorych nie ma to kicki w czasie kidy expie na orc land...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51.