![]() |
Wszystkiego najlepszego bosal...
Kiedy powrocisz ;( |
Wszystkie naj,naj i jeszcze raz naj Bosal ;)
|
Wszystkeigo naj~bosal! pamietaj o tostach xD 100lat! ! !
|
Wszystkiego najlepszego Sozemego :P (rym ? ;) )
Wszystkiego najlepszego Kidler :P ( i pamiętaj,ja mam urodziny za 9 dni,10 godzin,20 min i 43 sekundy :P ) |
Wszystkiego najlepszego!!
|
Tato
Składam życzenia urodzinowe mojemu tatcie który urodził się 31 sierpnia (tego dnia co ja !!! Tylko ze innego roku...) Zdrowia,szczęścia o słodyczy Paweł życzy :D
|
@up
Juz nie masz czego wymyslec, zeby ci ludzie zyczenia zlozyli? |
Składam sobie najlepsze życzenia z okazji urodzin :D (szkoda, że licznik postów wyłączony :P)
|
A ja składam sobie życzenia z okazji roku pobytu na tym forum (tak! To już rok!). ^^ (właściwie to już było dwudziestego ósmego, ale co tam) ;)
|
Skladam sobie i wszystkim 1-szo licealistom zeby poradzili sobie w nowych szkolach i znalezli sobie mase kumpli (nie-tibijskich)
|
Wszystkiego najlepszego dla Sknerusia! Trwaj dalej w duchu z grafikami! ;)
|
Wszystkiego najlepszego, ciekawych grafik i wiele sukcesów w życiu prywatnym oraz pracy związanej z tym co kochasz dla jednego z najlepszych i najwybitniejzsych grafików na forum - limenu
|
Wszystkiego najlepszego dla genialnego czlowieka ktory wprowadzil w zycie najlepsza strone polska o tibii - MaTkUsA
|
No, MatKus 25 wybija, wszystkiego naj, naj, naj...
|
Wszystkiego naj Matkus. 25 lat na karku, nonono :) ( zaraz 30 ^^ )
Chyba sie rozklejam~~ |
Matkus ma urodziny?!?!?!?!
Wszystkiego mu życzę:) |
Cytuj:
A ja życzę Mateuszowi dużo, dużo zdrowia, szczęścia i powodzenia u mę... ee ?! kobiet. I w ogóle - wszystkiego, co zapragniesz ;). http://arbiter.pl/files/g/1_4807_60431.jpg Cholera! Stary koń już z Ciebie! :D Aaa, i miłej na***undy ;). |
Zdrowie Twoje w gardło moje :D
Wszystkiego Najlepszego MatKus |
Chcialbym życzyć wszystkim którzy mają dzisiaj urodziny (02.09.05 wlacznie ze mna xD)
|
Wszystkiego najleszego, mnóstwo kasy (w tibii i w realu :D ), bp of MPA, golden helmeta i bootsów, dsl, blessed shielda i Great axe lub Magic Long Sworda, a także małej ilośći głupich forumowiczów! :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |