![]() |
Dziękuje za życzenia.
Składam się do życzeń Moderatorów tibia.pl i do ich użytkowników... Dużo postów i niezapomnianych chwil w te wakacje (Levelki :D ) Życzy Metranik 8o |
Dzieki
Dzieki dla Tibia.pl team :* i życze wam również szczęśliwych wakacji. Ciekawy jestem jakie średnie mają nasi kochani moderatorzy oraz uzytkownicy forum :}. Ja moge sie Pochwalić moją drobną ~4.2 :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Thx za życzenia, równiez wam wszystkim życze abyście mieli przyjemne, bezpieczne wakacje, zeby modkowie odpoczeli od patrzenia i usuwania topicow i zeby ludzie nauczyli sie szukac i zebyscie milo spedzili te wakacje jak prawdziwe wakacje a nie tyjac przed tibia, ja tam wole jeziorka, morze, gory no i ozcywiscie wyjazdy do rodzinki :P
PS. Mialem zakonczenie wczoraj jako absolwent haha :D PPS. Miałem średnią 4,4 xD PPPS. Naprawde odpocznijcie od komputera xD |
thx za zyczonka, ja swiadectwo mam od czwartku. 21:37 You see a Świadectwo. It weight a 2,3oz. It's a przepustka do wolności. ;)
|
:]
No ja sie pochwale że też już jestem absolwentem (gimnazjum) :]. Ale wczorajszy dzień nie był wcale taki wesoły bo mój kumpel zginął w wypadku samochodowym i troche mnie to zdołowało. Ale z czasem wakacje będą lepsze - mam nadzieje :)
|
Wlasnie wrócilem z rozdania swiadectw - jestem juz absolwentem gimnazjum
teraz jeszcze musze zlozyc papiery do LO BTW: za chwile jade na poczte wyslac przelewem kaske na PACC przez Tibie.pl oczywiscie :) EDIT : Kaske wyslalem (170zl :) ) i papiery zlozylem , teraz tylko grac i grac ....... :) |
Ja rowniez zycze wszystkim udanych wakacji - dla mnie na szczescie juz bez grania w Tibie ... ;p
|
ehh wakacje a jak co roku sobie nie pogam z powodu wyjazdu :( :( :(
|
Luzik :D
super wakacje brat jedzie za granice przejmuje jego pokoik i komp jest juz moj ! 8o ale martwi mnie jedno X( IP BLOCKED X( aaaaaaaaaaaa zabije sie :evul:
|
Dzieki wszystkim i zycze tez wszystkim milych wakacji i oby cipsoft z okazji wakacji zrobil nowe servy :)
|
:(
Buu.. z jednej strony ql ze sa wakacje a z drugiej.. nie spotkam sie z qmplami (i kolezankami [czego mi bardziej zal ;)]) swiadectwa odebralem o 9.30 i nawet wychowawczyni sie nie bardzo rozgadala :P
Tanx 4 tibia.pl (zbieram kase na PACC :P) ________________________ NIE DAWAJMY KROWOM MĄCZKI KOSTNEJ! TYLKO TRAWA! ;( |
Wakacje
wkońcu zaczeły się wakacje wesołych bezpiecznych i słonecznych wakacji 8o
|
Świadectwo
Ja byłem już a teraz bede grał bo robie nowego chara - na Aldorze :evul: Mój wkacyjny char ! Ale mama mnie gania juz do roboty jakiejś X( :D
PS. Jak tam wasze świadectwa...paski były ?? |
Ehh, przed chwilą zlozylem podanie do gimazjum, ide na profil mat-fiz-inf. I się bardzo ciesze, ze sie rozstane z tą klasą debili, chociaż z drugiej strony smutno ~troszke.
|
Paseczki są, a jak B) 5.01, a jak tam wasze średnie? Ja też przyłączam siędo życzeń czyli:
BEZPIECZNYCH I MIŁYCH WAKACJI!!!! |
Jest pasek jest 4,82 ^^, życze wszystkim miłych bezpiecznych wakacji :D
|
Paski będą wszędzie, jak nie na świadectwie to na d**** :evul: . Ja mam średnią 4.31 ale jestem w 1 klasie LO więc troche trudniej ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zycze wszystkim udanych, wesolych i bezpiecznych wakacji bo te 2 miesiace skoncza sie tak szybko jak sie zaczely :|. |
Nie wiem po co podajecie tu wasze wyniki w nauce, jesli jest do tego juz temat w OWiONie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |