![]() |
Karwa to debil i kazdy o tym wie dobrze.... Wiem o tym bo duzo ludzi bierze w wojnie udzial z mojego miasta... Np. Restlin,Nexagon,Urael,Ularis jescze by sie znalazlo z 10.... A co wy tu piszecie to zal za dupe sciska... Tak go bronicie a jak by przyszlo co do czego by was uwalil..
|
Cytuj:
|
Kurde r±bane polaki swojego ubija!
eh, te nooby. nie dziwie się dlaczego ludzie mowia ze polacy to nooby, bija swojego najlepszego knighta na servie i jeszcze sie ciesza!! X( X( X(
|
Cytuj:
W końcu to danoobia :evul: My¶le że to byli też i obco krajowcy...ale i paladinka go walił :confused: |
Taa.. Danubia to dziki server... Najpierw Koles UBija Paladinke walczy preciwko niej, Drugi ( Karwa ) Jest z nia pomaga bic republice a poem ??
Koles co Ubil Pale jest z nia w gildi a Karwe sam Pala ubija... Woogle ta wojna co teraz jest to o to ze ktos zamocno kotlet przysmazyl. |
Ten filmik jest dosyć stary i mi nie działa :confused:
Potrzebny jest do niego nowsze tibia.com czy już niema nadzieji dlal mnie??? :confused: |
Cytuj:
aha lol jest to skrot w angielskim lot of laught co znaczy duzo smiechu wiec trudno okreslac tym zwrotem czlowieka. |
Cytuj:
|
Nie odpala mi się ten filmik :d pod jak± on jest wersję tibi ?
|
Cytuj:
|
No wlasnie powod to wojna, dzieki ;]
|
Cytuj:
|
Ten kto obejżał film ale nie 4 miechy temu tylko jako¶ niedawno może powiedzieć
na jakiej tibi.cam??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |