Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Karwa 133(ek) Dead (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39422)

Darky 02-07-2005 15:43

Karwa to debil i kazdy o tym wie dobrze.... Wiem o tym bo duzo ludzi bierze w wojnie udzial z mojego miasta... Np. Restlin,Nexagon,Urael,Ularis jescze by sie znalazlo z 10.... A co wy tu piszecie to zal za dupe sciska... Tak go bronicie a jak by przyszlo co do czego by was uwalil..

Ice Paladyn 02-07-2005 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou
Omg... Co w tym dziwnego że sie zabijaj± nawzajem... Wojna to wojna... Wróc to wróg... na wojnie nie patrzysz czy Polak, Rusek czy Niemiec tylko bijesz. A te wasze pier***enie o tym "jak polak mógł zabić polaka" to spójrzcie na siebie... zakładam że większo¶ć z Was to przedstawiciele płci męskiej :P i założe sie że każdy z Was chociaż raz w życiu bił sie w szkole z koleg± ze szkoły/klasy. I co? Czemu wtedy nie mieli¶cie problemów że to "kolega z klasy (Polak)" Ehhh... Jak im Karwa podpadł to jego problem,widać że czym¶ zasłużył i za to go zabili... A co do tego co mówi± niektórzy że to nooby bo zrobili trapa... To mówie wam... sami zróbcie trapa a potem opowiedzcie czy bylo łatwo plx...

Jak zabijam POLAKA to tylko jakiego¶ lola ,ale raczej bije tylko do red hp.I zgadzam się z tob± Igrexou ,ale jak bije kogo¶ (w tym przypadku POLAKA) to w honorowej walce 1 na 1 tak samo w realu.

Macios uhmaker 02-07-2005 16:05

Kurde r±bane polaki swojego ubija!

eh, te nooby. nie dziwie się dlaczego ludzie mowia ze polacy to nooby, bija swojego najlepszego knighta na servie i jeszcze sie ciesza!! X( X( X(

BOtter 02-07-2005 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Knight de'Vere
Omg to jest poprostu idiotyczne... Polacy na tym servie to jakies n0000by! Zamiast trzymac sie razem utworzyć razem gildie to oni lej± jednego z najlepszych knightów na swoim servie... I do tego zabili go w trapie najbardziej lamerski frag jaki mógł tylko być...

W końcu to danoobia :evul:
My¶le że to byli też i obco krajowcy...ale i paladinka go walił :confused:

Xelede 02-07-2005 17:48

Taa.. Danubia to dziki server... Najpierw Koles UBija Paladinke walczy preciwko niej, Drugi ( Karwa ) Jest z nia pomaga bic republice a poem ??
Koles co Ubil Pale jest z nia w gildi a Karwe sam Pala ubija...
Woogle ta wojna co teraz jest to o to ze ktos zamocno kotlet przysmazyl.

Shivan 17-10-2005 19:38

Ten filmik jest dosyć stary i mi nie działa :confused:
Potrzebny jest do niego nowsze tibia.com czy już niema nadzieji dlal mnie??? :confused:

Nomed 17-10-2005 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ice Paladyn
Jak zabijam POLAKA to tylko jakiego¶ lola ,ale raczej bije tylko do red hp.I zgadzam się z tob± Igrexou ,ale jak bije kogo¶ (w tym przypadku POLAKA) to w honorowej walce 1 na 1 tak samo w realu.

daj spokoj kazdy wie ze w tibi nie jest tak jak w normalnym zyciu i nigdy nie bedzie. nie powinno nawwet sie tych dwoch rzeczy porownywac wiec nie mow ze zrobil bys tak i tak na realu. szkoda mi go... walka nie byla uczciwa ale widocznie byl jakis powod, a moze nie ;)
aha lol jest to skrot w angielskim lot of laught co znaczy duzo smiechu wiec trudno okreslac tym zwrotem czlowieka.

Shivan 17-10-2005 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nomed
daj spokoj kazdy wie ze w tibi nie jest tak jak w normalnym zyciu i nigdy nie bedzie. nie powinno nawwet sie tych dwoch rzeczy porownywac wiec nie mow ze zrobil bys tak i tak na realu. szkoda mi go... walka nie byla uczciwa ale widocznie byl jakis powod, a moze nie ;)
aha lol jest to skrot w angielskim lot of laught co znaczy duzo smiechu wiec trudno okreslac tym zwrotem czlowiek.

Powodem jest wojna

Duke Dran 17-10-2005 19:42

Nie odpala mi się ten filmik :d pod jak± on jest wersję tibi ?

Shivan 17-10-2005 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duke Dran
Nie odpala mi się ten filmik :d pod jak± on jest wersję tibi ?

Mi też nieidzie ale to filmi sprzed 4 miesięcy więc starsza tibia.cam chyba

Nomed 17-10-2005 19:47

No wlasnie powod to wojna, dzieki ;]

Shivan 17-10-2005 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macios uhmaker
eh, te nooby. nie dziwie się dlaczego ludzie mowia ze polacy to nooby, bija swojego najlepszego knighta na servie i jeszcze sie ciesza!! X( X( X(

Prędzej ciebie bym nazwał noobem -.-

Shivan 17-10-2005 19:59

Ten kto obejżał film ale nie 4 miechy temu tylko jako¶ niedawno może powiedzieć
na jakiej tibi.cam???

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32.