![]() |
trzeci fake jest najlepszy jesli chodzi o zgodnasc z historia oraz sceny :D
fajne |
-.-
To jest po prostu tragiczne, żałosne!!!
Dawno takiego badziewia nie widziałem.Wszystko w paincie, wogule się nie przyłożyłeś. Fabuła by uszła, ale nie z twoimi umiejętnościami. P.s. Może już nie rób więcej fake'ów? |
Kiedy nowy fake? bo ja zaraz spadam a chce go zobaczyc!
|
Mi się podoba fabuła, lecz większość rzeczy, postaci itp itd jest źle wklejona
Nie mówił już ci ktoś, że pisze się najpierw nick i says/yells a pod tym rozmowe? |
Żartować sobie z wojny to dla mnie oznacza, że jesteś popieprzony wydziedziczonym Polaczkiem… fake zły. 0 Jakich kolwiek starań fabuła troszkę lepsza ale tak jak powiedziałem nie lubię jak jakiś szczeniak sobie żartuje z wojny nie ważne czy I czy II po prostu takich jadę…
|
Mi sie bardzo podobalo
pomysl 9/10 ( orginalne ale ...... tylko jako fake)
wykonanaie 8/10 (nikore elemanty z painta) fabula 10/10 (omg) plusy: o tym fake jeszcze nibylo,swietna fabula minusy: widac, ze sie z gier duzo czerpalo (przynajmniej nie z jednej) |
Jak zobaczylem pierwszy obrazek pierwszo co pomyslalem to bylo ,,jezu! za co?! znow badziwny fejk!". Im dalej sie zglebialem w swiecie tibii ogarnietej wojna tym bardziej mi sie to podobalo. Ostatecznie mowie zebys zrobil wiecej wiecej wiecej!
|
Super fabuła,ale wykonanie takie sobie :P Troche mi to przypomina Call of Duty :P
|
Knoun jak cos ci sie nie podba to sie najlepiej nie odzywaj i nie pisz nic
|
Cytuj:
Z filmów tesh |
Pisze w tym poście po raz drugi, ale warto:P
Omg, ***owo się skończyło, mogło jeszcze troche dłużej potrwać, ale to nic. Wymyśl tera coś innego. @offtopic Ja też zabieram sie za robienie fake, ale nie mam pomysłów, więc jak ktoś będzie miał jakiś fajny pomysł to prosze o PW do mnie! |
Zajefajny fake zrob moze przygody Rambo?? :D
Lubie rambo :) Albo zrob coś zeby bylo polaczenie Tibii i CS bedzie wy***ane :D |
xtreme
To było extremalnie zajefajne lecz wykonanko troche liche :( ale ogolem moze byc Fabula 10\10 Wykonanie 2,56\9,99
|
SUPER !! Bardzo fajna fabuła :) Wykonanie tesh dobra, ale te karabiny ... sam wiesz :P Szkoda tylko że Capt.Foley zginął :( Mógłbyś zroibć kolejne fake o podobnym klimacie :)
Jak macie pomysły na fake odezwijcie sie domnie :) |
mi też sie podoba to co że wykonanie kiepskie fabuła i wogóle super zrób normandie naprzykład londowanie sił alliantów na Omaah Beach w 1942 6 Czerwca : D Szeregowiec Ryan : D
|
blagam!!
nie rob wiecej fake'ow !!! |
Cytuj:
a ty się naucz nazw gier, które piszesz w opisie! to jest Medal of Honor Allied Assault! a ty masz jakieś porąbane to Assault.. :P fabuła 8/10 wykonanie 3/10... niezbyt dobrze ci wyszlo.. niektóre błędy są straszne... Koniec wojny, ludzie, Pigger nie żyje! [co ja gadam ****a...] |
Teraz rób coś o Iraku ;)
A wy się nie czepiajcie bo w tibii nie ma jeszcze karabinów! |
chryste niewyzyci jestescie?
moze od razu niech zrobi cos w stylu ,,teksanskiej masakry...'' zeby ludzie sie podjarali -.-'' KRWI KRWI KRWI!!! ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |