![]() |
Przyjdź z nią! Fajnie będzie :D
|
Cytuj:
Tak :D ja przyjde z kolega z tym o ktorym ci mowilem. |
Cytuj:
Spox. @topic: Ja będę ubrany w szerokie kr00tkie spodnie i koszulke z rysunkiem kasety do walkman'a. |
Ja ubrana na niebiesko. Dżinsowe rybaczki, niebieska bluzka z krótkim rękawem... jak znajdę to ta niebieska zapinka (znów zgubiłam ;( )
|
też chce też chce :)
jak bede ubrany ---> niebieskie dżinsy i krótki rękawek jakiś najprawdopodobniej ciemne barwy |
Btw. Ile to spotkanie będzie trwało?
|
zapewne puki się nie skończy :)
a znając życie to 5 godzin będzie napewno :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja bede mial niebieskie dzinsy (nie wiem jak to sie pisze ale kazdy zrozumie :D), ciemno granatowa koszula, biale buty, niebieski zegarek na lewej rece, biale skarpety B) koloru bokserek chyba podawac nie musze :D 8o :] B) :) ;) :p
|
Cytuj:
Mnie niestety nie bedzie, ale mam nadzieje ze zdacie dokladnie relacje z calego przyjecia =] Licze takze na jaks fotogalerie;p |
Cóż, niestety nie uda mi się wpaść z powodu wyjazdu. Liczę na jakieś fotki i Wszystkim życze miłej zabawy.
|
@Wieszok:
No niestety. Po dwóch Cavalierach leże ;) @Eileen: Ja też się wcześniej zwine. Jakieś 2 czy 3 godziny. |
Cytuj:
Szkoda ze cie nie bedzie :( |
@up
Nie zaluj - jak bys mnie zobaczyl w RL to bys padl na miesjcu. Albo z przerazenia albo ze smiechu ;p A moze zalujesz, bo gustujesz w chlopcach? :o |
Ja biore cyfrówkę... Ide to na 2-3 godziny, pogadmy wypijemy po małej czarnej, pośmiejemy się, zrobimy sobie fotki. Potem wstawie to na neta, ale bedzie ubaw :D.
|
@cFANIAK
Nie gustuje w chlopcach. Jakos nie mam ochoty byc geyem w przyszlosci. (nie mam nic do geyow ale sam nim jakos byc nie chce) ps: troche z tematu zboczylismy :D:D:D:D |
Jak zobacyzcie kretyna stojącego z karteczką "Zbieram na PACCa" to to jestem ja ;)
a jak zapomne karteczki to trudno. Wtedy będę http://members.lycos.co.uk/elethrion/banned6vb.gif A tak na serio -> po prostu jakoś się poznamy :] a wicei że teraz są 3 UHy i HMM do 23?? ;P |
Cytuj:
Tylko prosze- nie rób mi zdjęć. JAkoś nie chce, aby moje zdjęcie znalazło się w necie. |
Cytuj:
ps: to juz dzisiaj :D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07. |