![]() |
Cytuj:
Jagoodek - tyle to i ja potrafię zrobić. Słuchaj, rysunek to żaden dowód na to, że chcesz się poważnie brać za ten projekt... Najpierw coś NAPRAWDĘ zrób. -.- |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie korygujesz błędów - odpadasz. Aaa... i powiem jeszcze jedno. Nie istnieją programy do automatycznego tworzenia gier RPG z mapki zrobionej w Paincie, Corelu, Photoshopie czy jakimś programie ciągnącym RPGistę za rączkę i nigdy nie powstaną. Mapka należy tylko do sfery marzeń nad grą. Cytuj:
|
Cytuj:
Spadłem z krzesła. Po pierwsze, widać powalającą pracę grafików w twoim teamie - zapewne cały sztab pracował nad tym non stop. Poza tym, już po samym screenie (o_0) można odnieść wrażenie, że gra będzie super wciągająca i innowacyjna, co dobrze świadczy o grupie programistów, zapewne harujących dzień i noc by uzyskać taki efekt. O, nie masz programistów? Grafików takoż niet? Chłopie, w rpg makerze, afair, 'grę' robi się góra tydzień. Bo to gówno nie program jest. Chcesz zrobić na szybko grę mmo, zrób ją - jak już ktoś powiedział - w byondzie. Bo ma o wiele większe możliwości niż rpg maker. Ale i tam nie licz na coś, co ma szansę konkurować choćby z najgorszymi mmorpgami tworzonymi w visual basicu. Bo naucz się , że nie wystarczy to, że jesteś polakiem, masz mapę i 'super-tru-kewl-za***isty-pomysł' na powalającego rpg, żeby osiągnąć sukces. |
No nie wygląda to zachwycająco... parę rzeczek na krzyż, "potężne góry"... Nie wiem czy coś z tego będzie...
|
pierwsze grafiki
ruszyly prace nad grafikami przedmiotow (konkretnie zbroi i tarcz) do Valyi. Nasi ludzie pracuja w pocie czola by gra byla warta co najmniej tyle co Tibia.
Najlepszym tego przykladem jest pawepek:) Dzieki, teraz mozecie dalej mnie smarowac-jesli jeszcze wam sie chce LoL :P |
Czekamy na screeny ;)
|
Jagooodek jak byś mógł wrzuć interfejs walki...
|
Cytuj:
|
:) Tak!
Tak jak wyżej napisałe Jagoodek, jestem "zamieszany" w Valyię. Narazie pracujemy nad grafikami i mapą... Projekt jak narazie opracowują 4 osoby!
@edit Grafiki pokazemu, jak wszystki bedą skończone (kiedy wszystko bedzie juz na bank dobrze zrobione, bo narazie grafiki są tylko wstępne, przynajmniej armorów) |
"pracują nad tym nasi ludzie" zabrzmiało to co najmniej tak jak byś mial do syspozycji legiony programistów i grafików gotowych do wszelkich poświęceń, nie a tak na serio to czekam na produkt końcowy, cóż to sie ukaże na światlo dzinne, poczekamy zobaczymy
|
Ten człowiek to masochista, zamiast siedzieć cicho i udawać że tego tematu nie było to ten go odśieża i na gygy ludzi męczy. Daj sobie spokój. Moge autograf?
|
Cytuj:
|
Z Cipów tacy profesjonaliści, jak ze mnie baletnica... Ale przynajmniej wiedzieli,że w shit językach programowania, jak vb, czy shit programach do tworzenia gier, jak rpg maker daleko nie zajadą...
|
http://img73.imageshack.us/img73/3743/robe7me.gif
Oto jedna (z wielu) ukończonych grafik. Domagaliscie sie dowódów na to że pracujemy nad grą - prosze. Grafiki nie są jakieś super, wymyślne, bo wszyscy wiemy ze w tego typu grach najważniejszy jest klimat, który staramy sie stworzyć. Mam nadzieje ze wan sie podoba... |
Troche podobna do blue robe. W jakim programie to robicie? Chyba nie paint?:P Ja nadal prosze Jagoodka zeby pokazal te gry wczesniejsze ktore stworzyl.
|
Blah, wyglada jak blue robe ino niewycieniowane i kanciaste..
Byscie przynajmniej te grafiki sami od podstaw zrobili.. Grafiki do tej gry tworzycie w paincie? @down Czemu grafiki do tej gry tworzycie w takim samym wymiarze jak w tibii? |
ekhem... ja wiem ze kazdy płasz wam sie kojarzy z blue robe, ale ta grafika jest zrobiona od początku do końca, samodzielnie, nic nie kopiowalismy, nie ma tu plagiatu. Czy każdy płasz to kopia blue robe? porówaj blue robe i ten płaszczyk, widzisz zasadnicza różnice? Kształt inny i kolory. A jeżeli uważasz ze zabronione jest uzywanie płaszczyków bo blue robe to płasz to respect dla ciebie...
@Afinor Grafiki tworzone są głównie w programie Gimp 2. Jak juz wcześniej wspomniałem (i nie tylko ja) stawiamy na klimat, a nie na grafikę (oczywiscie do grafik też sie przykładamy) |
To jest plaszcz? Szpoko..
|
Jejq, nie płaszcz (do narzucenia na siebie) tylko płaszcz w sensie pelerynka... rozumiesz juz o co mi chodzi? :p
|
Ta grafika przekonuje mnie, że 99% gry jest ukończonej!!!1!11
Jeśli ukończycie swoją suppa grę, na pewno będzie suppa! Wiem już o niej dość dużo, żeby powiedzieć, czy będzie w niej możliwość siuśkania za krzaczkami czy ścielenia łóżka na 3 sposoby. Droga wataho programistów, grafików, pisarzy i beta-testerów - powiedzcie nam, ile przedmiotów już udało wam się naszkicować? Na razie widzę jeden, co z resztą? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |