![]() |
Powiem 2 slowa o tych wszytkich fake'i
RÓB DALEJ :p |
znowu super :D more,more,more ...<stracil glos>
|
Cytuj:
|
Spuer
Dawaj dawaj nastepne czesci bo sie odczekac nie moge super !!!!!!!!!!!
Wykonanie 15/10 Fabula 12/10 grafika 14/10 :) |
Nawet ... bedzię więcej mam nadzieje :P
|
gz
Spoko, rób dalej bo nie moge się doczekać ! :P
|
Czas na wypowiedź kogoś fajnego... :D
Fabuła: 7/10 Wykonanie: 9/10 Fake story ogólnie jest dobry, tylko jest za mało ozdób i budynków.. |
Chyba się następnych części niedoczekamy bo gościu dostał bana :ban: a niewiemy kiedy i oile mu się skączy :o
|
Fakt. Spróbuje coś zaradzić.
|
Fajne =)) ładnie wykonane, jednak cos nie dokonca z fabula no, ale i tak gratz !! more plzz ... MODKI ZAKONCZCIE MU BANA !!
|
Super mozesz dawac wiecej 8/10 ;] :)
|
Ban... ban i juz po banie... komentujcie i patrzajcie, bo temat zlazl na 6 strone.... Nie mam już chęci robienia fake'ów, ale chcialem ten fake skonczyć. Fabula mi nie wyszla, gdybym mial coś robić, to bardziej oryginalnego. Ten fake dobiegl nie skończony do końca :(
|
rób dalej bo fajne
|
no no ladnie zrobione 10/10 rob wiecej !!
|
rob dalej nie moge sie doczekac
|
Rób dalej... jak chces...
|
Co ty gadasz, że ci fabuła nie wyszła! Toż to jeden z lepszych fake'ów od dawna. Nie dorównuje co prawda takim mistrzowskim jak fake'i Dejva, Avagera czy Lima, ale nie jest wcale zły. Rób go , bo się obrażę ;) I zacznę spamować na PW
|
rob dalej ogolnie 10/10
|
Cytuj:
2. Wypowiedział sie na temat niepodoba mu sie ? czy mu sie podoba ? to jusz nie twoja sprawa. 3. nic nie umie robić tylko krytykować napisał ze troche nudne to takie straszne 4. A trzeba zrobic jaki kolewiek fake zeby dać coment do tematu w tym dziale? 5. Nieurzywa sie slów kturych znaczenia sie niezna co do tematu podobaja mi sie dokoncz ta historie ;) i niekoncz |
Stary co tak dlugo nie fake!!!:( Szybko pisz plx zaje....y!!!Dawaj i nie przestawaj!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:43. |