![]() |
http://www.tibiabrmail.com/tibiabr/jungle_flowers.jpg
chyba najpieknijejszy scren jaki dotąd się ukazał :P, na drugim miejscu wodospad :P a teraz przez was tibia.pl znowu mam chęć na pacca!!! nie wybacze wam tego ;) |
Tym razem na tibi.pl sa najlepsze ssy. ;)
|
no comment teraz się nie diziwe dla czego od 2 miechów gram tylko na otsie.... ;(
|
Cytuj:
|
omg ale za***iscie!! 8o juz nie moge sie doczekac B)
|
dola FACC'a
wszystko piękie ale cipsoft moglby tez czasem o FACC'ach pomyslec
|
Modki pospieszcie sie z mozliwoscia kupywania pacca przez tibia.pl (chociaz przed update). Ja już widze jak płyne z gildia by odkryc kawałek nowego londu. Już sie doczekac nie moge :]
|
No no no
Wygłąda imponujaco a te grzyby to hohoho tylko z pewnościa dla PACC
|
Cytuj:
|
To bedzie swietne, szkoda ze juz nie gram w TIBIE...
|
Cytuj:
co alez ty glupi-.- btw. ja nie wiem czy zobacze bo pacca jak nie ma tak nie ma:( |
Nawet nawet...
Ale ja to bym się ucieszył z nowego outfitu dle FACC. Bo te kture są teraz to godne pożałowania. Szczegulnie outfit knighta mnie gryzie wyglądem i mogli by przynajmniej go poprawić. ;) Ps: z tymi nowymi outfitami to troche przesadziłem. |
ja cie łany super, jórz sie nie moge doczekadź, [; a tak na serio to zobaczymy co ten update wniesie do gry i czy na pewno jest on tak potrzebny jak wiekszość z was uważa
|
Good job.
No ładnie, szykuje sie dobry update. Chyba powróce do gry..... :) Szkoda ze tradycyjnie bedzie to tylko dla pacc :(
|
No i co z tego że tylko pacce powiedzają nowe tereny? Sam jestem facc, i sie ciesze z updatu, bo będę miał nowe itemki i summony ;]
|
Super .. znowu ssy i texty co to bedzie. Ja chce juz to zobaczyc ! :P Specjalnie kupilem pacca zeby zobczyc ten update a tu wyglada nato ze update bedzie w sierpniu ;].
|
Eeee no piknie xD :D!!! Aż mi ślinka cieknie!!! Mam nadziejeże w updacie dodadzą dużo nowych potworków ^^ (Ale oby były też dostępne dla FACC >,<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Nice screeny... Graficzka miodzio :) |
Skąd wiecie
Skąd wy wogule wiecie jakie bedą nowe stwory i nowe itemy
Podajcie jakiegos liinka Dajcie mi wskazuwki jak przekonac tate zeby kupił mi Pacc pliska ;( ;( ;( ;( |
No ładnie to wygląda, mocno się ździwiłem jak zobaczyłem news. Dla mnie bomba ;), ale i tak najwiażniejsze pytanie to kiedy on będzie :). Może zmienią grafike wild warriora i osiedlą ich w tej dźungli ?;)
|
dla mnie bomba :) ciekafe czy bedzie jakis teren jungli dla facc :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |