Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Kto prezydentem, hm? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40728)

Matek 06-07-2005 19:49

Tym bardziej, ze nie ma parady heteroseksualistow.

Z pedalami teraz dzieje sie to co kiedys z murzynami w ameryce. Wystarczy, ze opwiesz, ze ci sie podobaja i juz d homofobow wyzywaja.

A prawda jest taka, zwe oni nigdy nie byli, nie sa i nie beda normalni. Gdyby bylo inaczej nie potrzebna by byla parada.

Przeciwko homosom nic nie mam. Ale lamanie prawa, naprzykrzanie sie i nie przestrzeganie mojej prywatnosci i moralnosci to glupota ;]

Maethi 06-07-2005 20:00

Cytuj:

^^up:najpierw piszesz o równości ale jak ktoś chce zagłosować na kogoś kto Ci się nie podoba to jest źle?buhehehehehe
Nie zauważyłeś , że 50% zrobiła to dla żartów , a 48% zrobiła tak bo nie wie o co chodzi.

Gromnjir 07-07-2005 00:00

nie wiem czy ktos juz o tym pisal, ale mam na dzieje ze lepper w tej sondzie nie prowadzi dlatego, ze wiekszosc osob w rzeczywistosci chcialaby na niego glosowac, ale dlatego ze ktos sobie zartowal.

Cimoszewicz lub Borowski, ale chyba ten pierwszy.

PiXik 07-07-2005 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
Nie zauważyłeś , że 50% zrobiła to dla żartów , a 48% zrobiła tak bo nie wie o co chodzi.

A nie zauważyłeś że żyjemy w Polsce?i to że ktoś ma poparcie właśnie tłumaczy się dla żartów-.-śmieszne to ;p

gorgi 07-07-2005 09:01

narazie lepper wygrywa...

Maethi 07-07-2005 09:05

Cytuj:

nie wiem czy ktos juz o tym pisal, ale mam na dzieje ze lepper w tej sondzie nie prowadzi dlatego, ze wiekszosc osob w rzeczywistosci chcialaby na niego glosowac, ale dlatego ze ktos sobie zartowal.
Masz racje.

Cytuj:

A nie zauważyłeś że żyjemy w Polsce?
No i?

Cytuj:

i to że ktoś ma poparcie właśnie tłumaczy się dla żartów-.-śmieszne to ;p
A pomyślałeś , że większość osób jest niedojrzałych psychicznie do takich wyborów i głosują na takie osoby słysząc o ich wręcz śmiesznych wyczynach na polach i ulicach. Robią to na złość dla normalnych inteligentnych użytkowników, którzy realnie podchodzą do takich wyborów i starają się wybrać jak najlepiej. Osoby takie , robią to dla śmiechu. Dla mnie są niedojrzali psychicznie.

spider-bialystok 07-07-2005 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
A pomyślałeś , że większość osób jest niedojrzałych psychicznie do takich wyborów i głosują na takie osoby słysząc o ich wręcz śmiesznych wyczynach na polach i ulicach. Robią to na złość dla normalnych inteligentnych użytkowników, którzy realnie podchodzą do takich wyborów i starają się wybrać jak najlepiej. Osoby takie , robią to dla śmiechu. Dla mnie są niedojrzali psychicznie.

Hmm, ale to i tak nie sa normalne wybory wiec co komu szkodzi? ;]

Tede Maedhros 09-07-2005 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
Nie chcialbym zebys mial prawo glosu -.-

I nie mam.

Dan the Automator 09-07-2005 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gorgi
narazie lepper wygrywa...

Dlatego prowadzenie dysputy politycznej wśród grona 12stolatków jest troche śmieszne. "Zagłosuje na leppera, bedzie smiesznie"... inaczej tego chyba tłumaczyć się nie da, bo wątpie by ktos przy zdrowych zmysłach głosował na tego populistycznego kretyna bez programu politycznego.

Thimburd 09-07-2005 14:33

Nie ma w czym wybierać... a ja się ciągle wacham, którego BYM wybrał, gdybym miał prawa wyborcze :P No, ale następne wybory wzbogacą się i o mój głos... A tutaj... hm... wacham się...
---
Jak Lepper wygra wybory, to ja wyjeżdżam z kraju. Mam to zapewnione już ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
bo wątpie by ktos przy zdrowych zmysłach głosował na tego populistycznego kretyna bez programu politycznego.

No, niestety we wstępnych sondażach jest na 2-3 miejscu :| A głosują na niego głównie rolnicy, których w polsce dużo... Kretyni też głosują...

Dan the Automator 09-07-2005 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
No, niestety we wstępnych sondażach jest na 2-3 miejscu :| A głosują na niego głównie rolnicy, których w polsce dużo... Kretyni też głosują...

BO niestety słabo wykształcone polskie społeczeństwo łyka gadki w stylu "dodrukujmy pieniądze i rozdajmy biednym", "w IV RP nie bedzie miejsca na korupcje" itd. Dochodzi do tego, że Lepper niczym nie rózni się od przecietnego, słabo zarabiającego, słabo wykształconego Wieśka - Wiesiek powiedziałby Kwaśniewskiemu że jest szmaciarzem, Lepper to zrobił. A Kultura Polityczna - po co to komu?

Nightwalker 09-07-2005 14:52

Dobo jakisty aktywny się ostatnio zrobił.

Lepper bedzie tak dobrym prezydentem jak każdy inny chłop ze wsi.

Sam nie wiem na kogo bym głosował. Napewno nie Cimoszewicz (nei lubie lewactwa, taki cwaniakoway się wydaje strasznie)

Zastanawiam sie miedzy dwoma Kaczorami (Lech i Donald).

Parys 09-07-2005 15:35

Z tego co mi się zdaje, Samoobrona, do PE, miała duże poparcie w sondażach, a później w wyborach troche spadło. Miejmy nadzieję, że tak samo będzie teraz z wyborami na prezydenta.
W sondażach:

1. W. Cimosiewicz -31%
2. L. Kaczyński -20%
3. Z. Religa - 15%
4. D. Tusk - 12%
5. A. Lepper- 10%

djkuter 09-07-2005 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parys
Z tego co mi się zdaje, Samoobrona, do PE, miała duże poparcie w sondażach, a później w wyborach troche spadło. Miejmy nadzieję, że tak samo będzie teraz z wyborami na prezydenta.
W sondażach:

1. W. Cimosiewicz -31%
2. L. Kaczyński -20%
3. Z. Religa - 15%
4. D. Tusk - 12%
5. A. Lepper- 10%

Te sondaże są nic nei warte - jeszcze kilka miesięcy to wyborów. Rzesze ludzi jest niezdecydowanych - sondarzę zaczynają być wiarygodne ok. miesiąc przed wyborami.

Badzo 10-07-2005 12:16

Taliboy 11-07-2005 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Hmm, ale to i tak nie sa normalne wybory wiec co komu szkodzi? ;]

Teraz to nie szkodzi... tylko sie módl żeby tak ludziom nie zostało...
@up
ROTFL

W ogóle by *******neli taki feściarski reset w polityce bo to co się dzieje to tego nigdzie nie ma... Mam już dośc co rusz to nowych afer... jak nie Rywin to Orlen jak nie Orlen to prywatyzacja PZU jak nie prywatyzacja to inne rzeczy...
A we wszystko zamieszani politycy...
Już nie mówiąc o wszechobecnej korupcji i naginaniu prawa jak tylko można...

Mozna jasno wydedukowac że bym nie ruszył zada do urn wyborczych.

Badzo 11-07-2005 10:17

Mam nowe powiedzonko:

"CIMOSZEWICZ MUSI ODEJŚĆ (SPRZED KOMISJI)!"

Pulkownik Szpunt 11-07-2005 21:26

Lepper Wymiata!!!! <lol2> Ale tak an serio to jak bym mugł to bym głosował na relige :)

hoomik 11-07-2005 21:30

w pazdzierniku wyprowadzka!!!

Shanhaevel 11-07-2005 21:41

Samoobrona...
Trzeba kupić kałacha, bo gdy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą będzie w jak znalazł (CDA, heh). ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:50.