![]() |
Tym bardziej, ze nie ma parady heteroseksualistow.
Z pedalami teraz dzieje sie to co kiedys z murzynami w ameryce. Wystarczy, ze opwiesz, ze ci sie podobaja i juz d homofobow wyzywaja. A prawda jest taka, zwe oni nigdy nie byli, nie sa i nie beda normalni. Gdyby bylo inaczej nie potrzebna by byla parada. Przeciwko homosom nic nie mam. Ale lamanie prawa, naprzykrzanie sie i nie przestrzeganie mojej prywatnosci i moralnosci to glupota ;] |
Cytuj:
|
nie wiem czy ktos juz o tym pisal, ale mam na dzieje ze lepper w tej sondzie nie prowadzi dlatego, ze wiekszosc osob w rzeczywistosci chcialaby na niego glosowac, ale dlatego ze ktos sobie zartowal.
Cimoszewicz lub Borowski, ale chyba ten pierwszy. |
Cytuj:
|
narazie lepper wygrywa...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma w czym wybierać... a ja się ciągle wacham, którego BYM wybrał, gdybym miał prawa wyborcze :P No, ale następne wybory wzbogacą się i o mój głos... A tutaj... hm... wacham się...
--- Jak Lepper wygra wybory, to ja wyjeżdżam z kraju. Mam to zapewnione już ;) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobo jakisty aktywny się ostatnio zrobił.
Lepper bedzie tak dobrym prezydentem jak każdy inny chłop ze wsi. Sam nie wiem na kogo bym głosował. Napewno nie Cimoszewicz (nei lubie lewactwa, taki cwaniakoway się wydaje strasznie) Zastanawiam sie miedzy dwoma Kaczorami (Lech i Donald). |
Z tego co mi się zdaje, Samoobrona, do PE, miała duże poparcie w sondażach, a później w wyborach troche spadło. Miejmy nadzieję, że tak samo będzie teraz z wyborami na prezydenta.
W sondażach: 1. W. Cimosiewicz -31% 2. L. Kaczyński -20% 3. Z. Religa - 15% 4. D. Tusk - 12% 5. A. Lepper- 10% |
Cytuj:
Te sondaże są nic nei warte - jeszcze kilka miesięcy to wyborów. Rzesze ludzi jest niezdecydowanych - sondarzę zaczynają być wiarygodne ok. miesiąc przed wyborami. |
|
Cytuj:
@up ROTFL W ogóle by *******neli taki feściarski reset w polityce bo to co się dzieje to tego nigdzie nie ma... Mam już dośc co rusz to nowych afer... jak nie Rywin to Orlen jak nie Orlen to prywatyzacja PZU jak nie prywatyzacja to inne rzeczy... A we wszystko zamieszani politycy... Już nie mówiąc o wszechobecnej korupcji i naginaniu prawa jak tylko można... Mozna jasno wydedukowac że bym nie ruszył zada do urn wyborczych. |
Mam nowe powiedzonko:
"CIMOSZEWICZ MUSI ODEJŚĆ (SPRZED KOMISJI)!" |
Lepper Wymiata!!!! <lol2> Ale tak an serio to jak bym mugł to bym głosował na relige :)
|
w pazdzierniku wyprowadzka!!!
|
Samoobrona...
Trzeba kupić kałacha, bo gdy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą będzie w jak znalazł (CDA, heh). ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:50. |