Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Komnata minomaga na rooku(no fake, no 100% rl - matrix?) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40902)

Mario'il 03-09-2005 19:02

ehahaheha

hahahaha ale sie usmialem przy tym temacie gosciu na poczatq napisal ze to jest odtworzenie a noobki to fake to fake ! haha i jeszcze te posty tlumaczace im ze to jest tylko odtworzenie ludzie dajcie se spokoj ja to bym tylko takim z baniaka pociagnal za to ze nie umiom czytac a nie jeszcze im tlumaczyl...
Topic@:ja nie mam pojecia jak wy to robicie nie zajmuje sie takimi sprawami ale gratki dla gniew mroku za odkrycie bazyliska i komnaty na rooq ale prosze o pare wiecej takich rzeczy :P typu knight watch tower i pare innych :P :)

Pani Janina 03-09-2005 19:14

hehe czytalem i sie zalamalem i mialem juz na was nawrzuac ale jak przeczytalem pana wyzej to sie uspokoilem...

tez bym zdzielil z basi i po sprawie w ogole ja nie rozumiem po co tyle gadaniny czy tak trudno to zrozumiec ze go tam nie bylo (a moze byl??(matrix)) :P

o co chodzi z tym bazyliszkiem???

Music Maker 03-09-2005 19:26

Fajny FAKE :D

ELiTeRaX 03-09-2005 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Music Maker
Fajny FAKE :D

Nie łaska przeczytać cały temat a nie tylko zobaczyć zdjęcie?! -.-

Prawo Kruka 03-09-2005 21:10

A ja z niecierpliwoscia czekam na odkrycie w ten sposob Inferno Pits.

Garret 03-09-2005 22:45

Hmm gratulacje odtworzenia komnaty :] Moglbys odtworzyc tez komnate z ghoulem i inne miejsca gdzie sie nie da dojsc (np. caly skarbiec Kazzordon) Jeszcze raz gratulacje :]

PS: Nie dalo by sie jakos sprawdzic dokad ten teleport prowadzi? Bo wszyscy mowia ze do Spike Sworda a mi sie wydaje ze do Mintwalin

-Res- 03-09-2005 22:54

Kto wygrzebał ten stary temat ?!?! :\

Grah Amek 04-09-2005 00:56

O ile to wszystko jest prawda to :

Tajemnicka w koncu kiedys wyjdzie na jaw, to tylko kwestia czasu :evul:

<pozdro>

Sozemego 04-09-2005 01:29

jeden typek z mojej gildi ma program ktory pokazuje co jest nizej wyzej praktycznie wszedzie jak wyglada komnata, co tam stoi, ile ma hp i co to jest ..
wezme od niego i poskanuje ;0

Thimburd 04-09-2005 13:35

@topic
Interesujące.
Ale Gniew, ty napisałeś o tej podmianie spr podłogi... Tak to zrobiłeś? Musze spróbować ;)

@nooby
To oczywiste, że 70% ludzi czyta z niezrozumieniem 1 posta i nie czyta dalej topicu tylko pisze nową odpowiedź. Dlatego mamy tutaj przejaw istnego noobowstwa i nie umiejętności czytania oraz pisania i myślenia...

@Sozemego
Weź od niego i daj nam.

Gniew Mroku 04-09-2005 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
Ale Gniew, ty napisałeś o tej podmianie spr podłogi... Tak to zrobiłeś? Musze spróbować ;)

Nie dokładnie tak, ale otrzymasz podobny efekt. (pozatym, że nie będziesz miał podłogi ;p )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego
jeden typek z mojej gildi ma program ktory pokazuje (...) ile ma hp co (...)

Taki programik nie istnieje i nie będzie istniał co najmniej do Tibii 8.0 czyli do zmiany protokołu.

Launor Sildox 01-11-2005 10:45

Ale daj w końcu nowe SS'ki, bo lud się niecierpliwi...:) Chociażby watchtower

Łagodny Zefir 01-11-2005 16:07

heh jak na mój gust to nie takie trudne. Jeżeli podejdziesz wystarczająco blisko ściany to na mapie pojawi sie zarus konturu pokoju. Zręczny fakemaker szybko przerobi to na cały pokuj.

Launor Sildox 08-11-2005 19:34

Ile razy można powtarzać tym wszystkim n00bom, że to nie jest fake??!! Ale lol :D

Gejko 19-12-2005 17:55

omg

niby skod masz wiedzec jak to wyglada
dzial FAKE tu obok :D

Pirko 19-12-2005 20:02

stary temat :S
ale gratz, że chciało ci sie bawic...ciekawe jak to naprawdę wygląda

Master Mind 19-12-2005 23:46

...................... nom stary temat.......................

Damian-Wladca Wody 17-06-2006 15:37

Eh nie lubie takich n00bków ...

Wiem ze nie wiem ile jusz razy wy to napisaliscie ale powtuze to jesztce raz ze to jest fak odzorowany (on powiedzial ze on to odzorowal a nie zrobil zdajcie) .Ale wedluk mnie wajny musi byc ten program z 50 kratkami w wybranom strone widzienia.(Ja bym taki program do badania nieznanych terenow i do spradzania dziur pszed zejsciem:P) (Wescie tak nie komentujecie to mon pierwszy post :baby: )

bosiak 17-06-2006 15:45

heh
nie wiem czy ktos juz pisal to tutaj bo nie chce mi sie czytac calego tematu
jezeli to nie fake, co jest mozliwe to jest to zdjecie zrobione za pomoca
Tibia Bot Ng
prosze modków o nie usuwanie tego posta bo nooby daej beda sie klocic o to czy to prawdziwy ss czy fake

Edwardo 17-06-2006 15:46

Jaki "męski narząd płuciowy" ;/ po co ped^ale odświerzasz temat ;/;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54.