![]() |
Ale i ghul mi sie tak leczyl i raz drag jak szlem na niego solo pallkiem to mi 1 bolc z 100 zostalo :/ a dystans mialem 67 ;p
|
Ale ghoul sie leczy duzo rzadziej od draga.
|
No niby :)
|
zauważcie że wielu ludzi gra na małych lvlach. Nie każdy gra do 50 lvla. Jak ktos mało gra to polecam druta. Troche więcej palla. Do 100 lvl knighta, a dalej już sorc i master sorc
|
Cytuj:
@Up A ja polecam +100 knighta. |
Sorkiem nie trzeba stac i czekac na mane zeby robic runy (na wyrzszym lvlu) bo mozna sobie isc na solidery do kopalni zrobic monka wziasc blanki i zarcie i mozna chodzic expic i robic runy ;) sposub sprawdzony i proktycznie dla mnie idealny :D
|
Mozna tez isc na tomby normalnie sobie expic i zarabiac 5 razy wiecej niz przy bawieniu sie w robienie run, a na dodatek przy expieniu szybciej mlvl rosnie (uzycie manaskow). Przy robienie run jest slaby zarobek, jakies niecale 1k na godzine robi elder na uhach, a to bardzo malo, z samego gp z tomb wiecej wypada.
|
Cytuj:
*Isc: - do Mintwail z monkiem/innym summonem i zbierac loot a jednoczesnie robic runki-zarobek boski - na scaraby z summonami, zarobimy 3x tyle co na runach przy biciu soldow jest b.duzo alternatyw dla expienia na tombach. |
Ja mam knighta i jestem z niego bardzo zadowolony. Miałem już Sorca i Druta ale dla mnie te postacie byly za monotonne chyba dlatego że miałem poniżej 20 lvl więc ich za bardzo nie mogłem wykorzystac:D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |