![]() |
60 expa, Wymiatam ;p
|
a może cipsoft zrobi coś dla NIE masochistów?graliście kiedyś na rooku z 150osobami z czego 149 na szczurach?LOL tego się nie da opisać-.-
ps.fajne że nowe servery wychodzą ale mogliby powiększyć rookgard,i banować każdego kto osiągnie 50lvl w 2-3tygodnie:P |
kolejka
kurde przespałem start nowych serwów ;/ jak sie obudziłem to gazem chara ale i tak 70+ w kolejce. czyli czekania w trzy i jeszcze troche :| Ide na Furore :P ale jesli tam tyle polaków pójdzie to chyba bede musiał sie przeniesc :P
ps. zróbcie mi PW i robimy gildiee pps.czemu Cipy tak późno zrobiły newsa? :P Pewnie sie dopiero dowiedzieli, czyli musieli newsa na tibia.pl przeczytać:P |
A ja czekam
Ehh fajnie ze nowe serwery, a ja dalej na pacca czekam, a mielm byc best na nowym serwerze. Teraz to chyba wiecie, na którym serwie przewaga jest polakow??
|
Nareszcie !!!!!!
z miesiąc już chyba czekałem respekt dla kumpla ktury mi o 17.00 powiedzial świat ----> Furora nick -----> Koro De'Breaker voc ---> myśle ze drut :) |
spoko bardzo spoko mniejsze kolejki co za tym idzie wiecej miejsca do expienia i spoko wiele osob sie przeniesie na nowe swiaty ale nie ja :p Guardia rlz 8o
|
...
Ja tam nie mam aż takich aspiracji żeby być najlepszym na serverze, więc odczekam troszke aż sie rozluźni :) btw współczucie dla tych którzy będą siedzieli całą noc przed kompem i próbowali przejść rooka. Ja tam w nocy wole spać :D
P.S. Powodzenia all na nowych światach ;) |
Wlasnie sie wbijam na Neptere, kurde, ze tez PACC i czekac musi :/
Ps. Jak ktos sie tam wybiera to msg. do Nightmare'Brother :P CyA |
Cytuj:
Ank wroc na shivere MAFIA czeka.. pamietaj |
"reszta społeczności musi troche poczekać"
No wlasnie... czekac czekac czekac... albo PACCa kupic :PPP hehe a nazwy swiatow no to jakies dziwne :P Furrora :P czy jakos tak :P |
Hurra!!!
HURRRRRRAAAAAA!!!!
Wreszcie nowe światy, mażyłem o tym :cup: Przecież do tej pory było ich tak mało - ledwo ponad 50 :( No a teraz to można pokozaczyć :] ps. -_- Ciekawe ile jescze nazw wymyślą, n00beria??, newbiernia?? ps2. miałem napisac "no comment" ale sie rozwinąłem :p |
Nowe Światy
Dzięki ci Cip Soft za nowe światy.
Nowe Światy=Mniej ludu na Iridi A te na zwy to jakieś idiotyczne dla mnie. Ale i tak dla Cipow jedno słowo: GRATZ :cup: |
Nie no zwykle FACC mogą wchodzić ok. 2 tygodnie po stworzeniu jak dobrze pamiętam.
Byłem na działce i przegapiłem start :P, a nooby, thiefy i takie tam inne to raczej będą FACC'e a nie PACC'e. Tak przynajmniej mysle ja, ale moge sie mylić. |
Wedlug mnie nie warto przenosic sie na inny swiat . Moim zdaniem kazdy gracz powinien sie koncentrowac na jednej postaci :)
|
lol lekka przeginka z tymi swiatami ( 60 o.O ) ;>
|
Niech oni sie pierw zajmoja Updetem a nie Serwerami...
|
Amosh, gram na Furora.
Zrobiłem 2 lvl i dead ;/ Byłemw pierwszej 20 ludzi ba serwie ;p Fajnie to wygladało ajk 20 osob w jednej chwili się loguje ;p EDIT: Screen z serwa: http://free.of.pl/s/supercrack/rook.JPG |
Wszyscy mówiąz albo raczej kliku żeby najpier update. Co z tego dla takiego facc ?? On bedzie miał tylko trawe ładniejszą. Reszta tylko dla pacc ( Tiquanda czy jakoś tak, nowe potwory ipt )
|
Jak był poprzedni update to był on po 16 dniach po nowych światach więc myślę że możemy się spodziewac update za +- 2 tygodnie
@up update jest taki podniecający... robienie MC ściąganie nowej tibi gg XD XD XD j/k |
Extra
EXTRA ziomy z cipsoftu robiom nam coraz wincej prezentuw :]
upatde a tera nowe swiaty poprostu odlot 8o JAk te swiaty bedom dla facc to odrazu robie tam wypad :miecz: ---------------------------------------------------------------------- Nick:lord simon of elysia ;) Swiat:Elysia LVL:prawie11 :cup: Profesja:sorek :mag: Skille:16/19 X( LVL Magiczny :6 i rosnie B) ------------------------------------------------------------------------- Tibia zmienila moje zycie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03. |