![]() |
jak sie zezbi te gulupie runy
niech ktos powie.Jak sie pytam w tibi to odpowiadajom : :p :P . noob itp
|
Oj :P
Wlasnie druid owszem jest monotonny, ale mi sie dobrze graB) Ale mam do druida pare zastrzezen odnosnie ofensywy; rozdzki sa zle zrobione - powinny miec atak jak miecze i zaleznie od mlvl zadaja obrazenia. co do PvP to CipSoft powinien w next update dac pare spontanow dla Facc jak np. energy/force strike, energy beam itp., latwo pasc nawet na 20lvl przez zatrucie scorpiona (mana powinna szybciej rosnac:p) no koncze moje wypociny :p
Pozdrawiam (nie tylko druidów:]) |
sry ale zwalili tego druta.... sorc ma energy wave, fire wave, ue , energy beam itp a druid nie ma NIC ! no chyba zarty jakies??? i nie mowie tu o runach, runy mozna kupic tak jak sd czy uhy, ale spontanów nie kupi sie, druid jak dla mnie to cienka dupa, jedynie z pacciem troche dogania sorca, pownni mu dac jakiis czar ofensywny (forest strike? nature shoot? xD) i byloby spox :P
PS: gogo CIPsoft licze na was :P @up jak ty giniesz na 20 lvl od scorpa a mana dla ciebie za wolno sie regeneruje( 4 razy szybciej to nadal za wolno? ) to gratz dla ciebie...... |
Druid SuX
Gralem druidem i nabilem 29lvl i raczej nic ciekawego sie nie dzialo druid to poprostu nudy nudy ..... Pozdro all :P:p
|
co wy gadacie!!??
eee ja mam 28 druta i uh nie bierze 100 many tylko 400-.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wymyślił nazwy dla nieistniejących czarów, które pasowałyby jakoś do druida.. bo w sumie taki mort hur srednio pasuje do spokojnego, żyjącego w lesie pustelnika, druida.. A co do monotonii.. bez exori vis, mort i exury sio druid to głównie maszynka do robienia uhów.. chociaż expi podobnie jak sorc (np dragi z dsami).. Ale jak ma pacc to gra się przyjemnie, choć to zależy czy wolisz wybijać wszystko co sie rusza ue czy leczyć swoich pobratymców sio albo masshealem.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Druid z początku wydaje się nudną profesją-też tak sądziłam jak miałam 30 lvl :)
Potem jak się już rozkręci to jest nawet,nawet.Chociaż cipsoft mógłby dodać jakieś nowe czary dla druida. |
Druid nie jest monotonny!
Jeżeli nudzi was robienie uhow to czemu nie idziecie expic?
Druid moze expic jak sorc , a nawet lepiej więc w czym problem? :confused: |
;/
Cytuj:
Hmm.......... Czytałem twój poradnik w ktorym napisałeś że twoim zdniem to sorc jest najlepszaprofesja.Podkreślam twoim zdaiem!!! |
Druid nie jest nudny :) Oczywiscie na pvp troche traci do sorca ale na non- pvp jest calkiem fajny mozesz leczyc ludzi czarem exura sio mozesz leczyc summony czarem gran mas res (a sorci uhami/ihami) i wogule innych fajnych rzeczy ma druid :PP
|
Prosiłbym o usunięcie wątku ... z powodu, że jest przestażały. Na 7.7 jakie masz czary zależy od lvl a nie od mlvl ! Pozatym druid też ma teraz hmm, gfb i inne więc po co drążyć dalej temat ?
|
Sorc jest lepszy na PvP na non PvP to juz kwestia gustu
|
Cytuj:
|
sork lepszy od druida w pvp?
tak, na otsie jesli myslicie ze w rl tibi bedzie se tak pykac ue to chyba nigdy sorkiem nie graliscie W tym temacie z tego widze glownie sie wypowiadaja newbie ktorzy na otsach graja sorkami i dostaja wzwodu na widok ue |
@up ty pojebie przypuscmy ze 100ed vs 100 ms maja duel z czego mu kurwa druid walnie kombo za 645hp? z poison storma ? a ms walnie burst + sd +ue i druid poszedl sie kochac =** druid w pvp jest suck! dlaczego?bo niema czarów ofensywnych! a jesli sie nie znasz to zamknij dupe palo.
|
Nie masz racjii.Cala gra zalezy tylko od Ciebie chcesz aby bylo nudno tak bedzie a jezeli nie pomysl co mozesz zmienic i wogole.Ale jezeli patrzysz na to z tej strony to obie profesje sa nudne.Tylko level a potem runy,runy i jeszcze raz runy ...:o
|
A kto tu powiedzial ze drutem sie nie opyla grac!
Drutowi leci szybciej distance i takie tam duperele Ci chodzi o tylko SD?? A po co drutowi SD?? Dobry drut z dobrym mlvl powinien robic hmm'y i "STRZELAC" z nich I POWIEM TO CO WSZYSCY: TAK SAMO SIE GRA DRUIDEM JAK I SORCEM :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |