![]() |
Bapupa byl h**em i bedzie. Udalo mu sie to tylko bo na tym quescie mnial zaprzyjazionych szweduchow (texaxo itp itd...) tym co padli to wspulczuje ale nieraz jeszcze posmakujecie okrutnosci szwedow na isarze(wiem bo sam gralem)
|
:O nieźle :D
|
Filmik zaj**isty tylko szkoda ze tyle ludzi padlo za nic ;/ :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nikt na to nie wpadl i wcale nie bylo to mowione wczesniej pare razy... |
OMFG SUPER MOVIE BAPUPA ROCK 8o
lol :baby: btw. co wy macie do bapuby? nielubicie go bo zabil jakis noobow (patrz - 98 elite ktory nie zdazyl sie uhnac ani razu po 3 UE lol..) ? isara to server pvp i nie ma nigdzie napisane ze nie mozna zabijac za nic, ci co padli wybrali ten server, wiec teraz ponosza konsekfencje. |
Cytuj:
Jak byś uważnie oglądał to byś zauważył że ten koleś co według Ciebie nie umie sie uhać miał aola i pewnie mu było szkoda uhów jak i tak dednie.Choć ja osobiście bym sprubował uciekać anuż sie uda :P |
w momencie kiedy uzywal manaski BAPUPA a zajelo mu to troche czasu Ek mogl sprubowac uciekac na filmiku widac jak on stal niedaleko gs'ow utani hur +Stealth ring na ds i moze by zdoal uciec tak daleko aby mogl oposcic party albo do dp ....tak samo jak jeden z uczesnikow Dziewka ktory zdoal wyjsc calo z tego zdarzenia. Btw BAPUPA <--noob plx X(
|
Eja Polacy pogineli a wszyscy się cieszą :confused:
Ech zamiast patrzeć to chyba sir korni~ wyszedł przez x...rotfl :o Ten 98 knight był w szoku (noob dosłownie:"plx i pai 150 plx plx plx..." zamiast sie uhować jakbył żółty to wolał nie marnować uhów :confused: PS: Powodzenia idąc ze szwedem w party na jakiegoś questa...+ powodzenia grania na Isarze :baby: |
heheh moja szkoła:D
|
Fajny filmik
Ale a Bapupa to nielzly c*** |
hahaah
a mi tam zal moze kilku osob sprite killer dobrze ze padl tez taki wielki PA niby za nic padl.
bapupa nei jest noobem ani chu** jak tu kilku powiedzialo, jestescie zazdrosnymi dzieciakami. moze i dzieli konto z rookim jakis bootow uzywa napewno, ale jednak zabic 4 ludzi naraz tez trzeba umiec. GRATZ BAPUPA. sprite killer jest noobem tym co pokazal mial szanse uciec. (zreszta padli przez glupote, ciekawe jak bapupa sie w party znaalzl...<ironic>) |
Kuźwa no! :( Ludzi meczą sie godzinami zeby cos osiągnąc a tu przychodzi sork i ich z ue :confused: ale ale to w koncu isara i tego mozna sie bylo spodziewac
|
Naaaaaajs :cup:
|
Hahahahahhaha
Ten film mnie rozbawil na maxa !! 8o Ale szkoda ludzi ze padli :P |
Odpowiem na pytanie.
Bapupa znalazł sie w party dzienki liderowi party ,on to zaplanował z Bapupą ze zabije caly Bansche quest team.Hyba kilka osób uciekło jak mi sie dobrze zdaje :o |
omg... Ludzie chodzcie na lekcje polskiego zamiast grac caly czas... i czytajcie wiecej ksiazek, bo nie moge patrzec na te bledy ortograficzne :D wiochaaa
//polonista XD |
Za***iscie to zrobil...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |