![]() |
Cytuj:
A skad ty ta informacje wytrzasnales?? Jakie postacie na Antice?? To sa zwykli NPC na mainie, od kiedy ty grasz w tibie? od tygodnia? Wez sie dziecko lepiej zastanawiaj zanim cos napiszesz. To jest pamietnik, czesc questa, trzeba zaniesc do takiego NPC (kobieta) ona daje jeszcze jeden inny quest (nie za pamietnik :P). Gwiazdki to pewnie wrazenia po randkach :> tylko co ona ma wspolnego z psem krola Tibianusa :O I to nie jest Starski i Hutch tylko Harski i Stuch :) |
to jest notebook taki quest
|
LOOOOOOL
to jest do short sword questa a ty tak głupio gadasz...?X( Może bardziej zastanów się do czego jest książka u Lily bo to jest nie rozwiązane -.- albo pokop trochę po rooku to znajdziesz może tunel na maine...LOL... |
Powiem wam tylko jedno:
ZAPYTAJCIE HARDKA O AMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D |
Ludzie!!!
Na forum istnieje taki post (prawie 1 w kolejce) Cała prawda o Amber! Wezcie i to przeczytajcie to wszystko zrozumiecie! Post oczywiscie mój!!!
PS: Co powiedział Hardek po powiedzeniu do niego Amber??? I gdzie on??? Odp PLX! :o |
:p
tez ogladalem ten film :faceoff:
|
Cytuj:
No i poco odswiezales temat?!!??!!? tylko dlatego ze chciales napisac ze ogladales film!? dostajesz reporta -,^ |
lol
To jest pamiętnik :P. To samo było w grze "Harvest Moon" - dziewczyny miały swoje pamiętniki, były w nich imiona, a ilość gwiazdek oznaczała jak bardzo dziewczyna lubi tą osobę. I to jest na 95% to samo :P. Jednych lubi bardziej innych mniej. Ta książka służy jedynie do questu i do niczego innego. Macie rozwiązanie :P.
|
Jezu chryste jqq skąd ty sie wzieles( bez obrazy o wiem żeś wielki wojownik rooka) . Hardek jest na południe od thais , szlaja się po łące po jednej lub po drugiej stronie mostka. Jak wyjdziesz południowo zachodnią bramą i pójdziesz na północ w strone minoguardów powinieneś go po drodze spotkać. Sam go popytam i zdam relację(chyba że ktoś to zrobi szybciej.
|
Cytuj:
|
Hardek nie ma okreslonego miejsca, on se lazi po pokolicach thais
|
Cytuj:
|
A sprubujcie zrobic cos takiego:
1) wejdzcie na strone glowna tibia.pl 2)zakladka questy 3)i macie takie cos (kopia ze strony z questami) Notebook lvl --- Rookgaard Short Sword Oddaj Notatnik, który znajduje się poza miastem (pomost)właścicielce. I juz wiesz ze to quest teraz szukaj "wlascicielki" bo o tym juz ani slowa ;] |
jeny to jest quest =P
zdradze tylko ze nagroda to short sword ^^ wymieniasz to u NPC ale jakiego to nie powiem =P i te gwiazdki wedlug mnie oznaczaja na ile lubi ta osobe dany NPC ktoremu trzeba to dac. na nastepny raz szukaj ok? Enjoy. |
Cytuj:
Jakbyś nie zauważył to jest tu kilku ambitnych rookstayerów którzy brną ostro do celu i już odkryli więcej niż przeciętna osoba, obalili wiele plot , mitów i teorii i mogą do czegoś dojśc(mam nadzieję))). |
Cytuj:
A skoro jesteśmy znowu przy tych waszych "Sekretach": sof, moni mag, ghul, bras armor, pokój toma - są na roku po to aby nadać Tibi bardziej RPGowego klimatu. NIE DA się do nich dostać. |
Cytuj:
Ten quest mozna zrobic na 1lvl co wie kazdy rookstayer, jesli ty nie wiesz jak, nie oznacza to ze sie nie da, a co do reszty wypowiedzi to wole juz nic nie mowic bo zacznie sie potok bezsensownych postow. |
A ja uzupełnie klocka słowami: Z MIASTA DA SIĘ WYJŚĆ NA 1 LEVELU!!! Możesz przeczytać o tym choćby w przyklejonym temacie w tym dziale, co prawda z 1 levelem nie jest to łatwe i samemu nie radze wychodzić ale z małą pomocą spokojnie można wyjśc i zrobić prawie wszystkie quest rooka(ja ostatnio z 1 levelem robilem questy( z carlin swordem , chain armem , cooper shieldem , kataną, i banana sobie wziełem)
Co do tego że mino mag itd to tylko bayerki to po części się zgadzam i też tak myśle ale wierze chwilami ze może rozwiąże quest i wciąż szukam wskazówek na rooku i mainie.A czy da czy nie da się tam dostać to tego niemów bo to NA PEWNO wie tylko chuck norris bo on zdobył sof na 1 levelu zabil minomaga 20 razy i ma na rooku MPA, a ty tego wiedzieć nie możesz(Instynkt też chyba tego nie wie chodź ma mega soooper level. I GZ dla niej) |
Powiem tylko tyle: Głęboko wtajemniczony tematB)
|
ej FERumbras TO Npc ??? -.- ??? NIE PISZe ze w ciekawostkach ze ferumbras byl kierowany przez cipy chyba tak ale niewiem
:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12. |