Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Cluby czy Swordy dla Sorca? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41586)

qba14 30-09-2005 08:53

Swordy

Moim zdaniem lepsze swordy. Ja swoją postacią gdy grałem na rooku uzbierałem kase potem na maine jeszcze wspomógł mnie kolega :D i kupiłem sobie FS na 10 lvl. Swordy są ciężkie ale maja dużo ataku :p DLatego swordy są cool :cup:

PinGOnE 30-09-2005 13:41

Po kiego grzyba wciaz odswierzacie ten temat ?! kazdy gra czym lubi i nigdy nie bedzie najlepszej broni dla sorca kur... jego w dup.. pierdo... mac ! jedni wola duzo defa inni wola zeby bylo lekkie ja pierd...

Neverblood 01-10-2005 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Murzyn barbarzynca
Ja tez radze swordy ;) poniewaz dla sorca jawazniejsze zeby byl lekki sorcki i druidzi maja naj mniej capa a gdzies przeciez musza trzymac runki nie? :> no a jako ze robisz runki to powinienes miec duzo kasy :)
P.S. gram w tibie juz kilka lat to w miare wiem ale zawsze lepiej popatrzec na to co mowia inni ;)

zaprzeczas sam sobie.Jezeli maja byc lekkie to cluby bo skull staff jest bardzo lekki :) ja osobiscie polecam ci cluby bo nawet na poczatku mozna szybko kupic bo sa tanie

Marian Mistrz 01-10-2005 21:09

Ja bym wybrał cluba poniewaz na początku chodzenie z dh jest miłe a na lepszych skilach fajnie sie expi na rotach i dwarfach> :o

Derkases 07-10-2005 09:52

Większość druidów i sorców walczy clubem...jeśli masz dość sporo kasaki zainwestuj w swordy ponieważ mają najwięcej obrony ze wszystkich broni lecz jak już mówilem są drooogie.... :)

Ravax 07-10-2005 21:30

Ja polecam Cluby

Cluby sa spoko sam jestem sorcerer i walcze clubami :p .
Cluby sa spoko bo sa tansze od sworduw i taki np.Skull staff jest tanszy i lekszy od broght sworda a maja tyle samo ataku.
Ja radze cluby . :D

Kertoipp 07-10-2005 23:54

Lepiej swordy .. maja wieksza obrone

Orzelek 08-10-2005 02:45

mi do gustu przypadly axe

trenisz hatchetem na rooku :baby:
wychodzisz kupujesz barbariana ( tani i dobry ) :]
a potem k axe :cup:

@down

ja mam 24 ale nabije a co ?

Dest 08-10-2005 03:43

Jestem ciekaw czy ktokolwiek nabil tutaj 30+ lvl sorcem/druidem... Bo jak czytam te wasze profesjonalne teksty to zal dupe sciska.

Silverix 08-10-2005 09:41

spoko że sword!!

moim zdaniem sword jest lepszy jest więcej swordów niż clubow masz większy wybór są tańsze -SILVERIX z SILVERY

Black Warior 08-10-2005 10:41

Club!

CLUB jest najleprzy dla sorca miałem sorca ktury bił swordami ale daremne hity zadawal z fs teraz mam sorca z clubem kupiłem se skull staff i nie nażekam ( sword pasuje tylko do knighta) ale to zależy od gustu ;)

Vil 08-10-2005 11:00

Silverix jesli u ciebie na serwie swordy sa tansze od clubow to tylko powinszowac ...

_chosen_one 10-11-2005 14:33

Swordy!

jak dla mnie swordy sa lepsze bo maja najwiekszą obrone, a magowi to poczebne, bo on z sd(hmm) strzela

Vil 10-11-2005 15:20

Solidna obrona to by sie Realowi Madryt przydala. Dla sorca nie robi roznicy..

Qbol 10-11-2005 16:18

Tak przy okazji (nie chce zakładać nowego tematu). Mam sorca na 20 lvl skile 19/22. Wale axami (długa historia ale powiem tylko, ze miał być knajt). Czy opłaca mi się teraz zmieniać na cluby (chciałbym kupić skull staff bo jest lekki)?
Prosze o szybką odpowiedź.

Vil 10-11-2005 17:37

nie oplaca ci sie.

Rambo Bambo 10-11-2005 18:00

Sądzę, że dla sorca lepsze są swordy. Jeśli chodzi o wagę... Jest TYLKO JEDEN lekki club- skull staff. Reszta clubów od cerial mace (czy jakoś tak, wiecie o co chodzi) ma ponad 50 oz. A patrząc na wagę swordów (od Spike Sworda w dół czyli coraz lepsze) mają poniżej 50 oz. (nielicząc pharaoh sworda i Giant Sworda). Najgłupsze jest to , że Thunder Hammer (1-ręczny) jest cieższy od Magic Longsworda (2-ręczny) -.-

*Cygan 11-11-2005 08:34

tylko cluby

mówicie tu o swordach, że są lepsze -.- po co swordy zakładać, jak może mają zdeczka więcej defa i ataku jak i tak skille będziesz miał niskie... a takie staffy są tanie i w miare dobre dla sorca, żeby coś nosił, a na wyższych lvl z czarów będzie zabijał...
to jest moje zdanie, ale jestem troche newbie B)

paw3 11-11-2005 08:41

Tylko cluby.

A to przedewszystkim ze względu na war hammera który przeciętnie kosztuje kolo 3k ( bardzo tanio jak na broń tej klasy ), a pozwala na szybkie expienie na rotach, larvach. Na niskim levelu jest to najlepsza metoda expienia. Reszta broni z swordów i clubów jest bardzo porównywalna, a większa ilość defa u swordów ma naprawdę minimalne znaczenia.

Frezer 11-11-2005 13:57

Axe

Powinny bic axe bo maiom duza atk po co komu def kiedy np.sorek nawala z sd a knajta sie szybko ubije utamo vita i sd wall B) ale jak hcecie muj kolega gral druidem walił z axa mial fire axe ale haka mial

POPROSTU AXE
:axeman::axeman:

:axeman:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47.