![]() |
ja mam watpliwosci czy polski hiphop w ogole jeszcze istnieje, zwlaszcza kiedy slucham disco polo typu 18L co jest niby zaliczane do hiphopu i jeszcze jak na ironie jest na czolowkach list przebojow
|
@noobowaty~
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No wlasnie mi chodzilo tylko i wylaczanie o popowe wyciaganie sylab, w innych gatunkach wyglada to lepiej, a w popie najczesciej stoi jakas babka przy mikrofonie i sie popisuje swoim glosem ze jest glosny i dlugo ciagnie sylaby (wezmy na przyklad piosenkarke pop edyte gorniak - przeciez to totalne dno, a spiewajac w korei polski hymn wlasnie wyciagala jedna sylabe przez 10 sekund co wyszlo katastrofalnie - a tak wlasnie spiewa wiekszosc popowcow typu wlocznie, mandaryny i inne badziewia)
|
Cytuj:
A mi jest przykro,że ludzie słuchają takiego hiphopolo jak : Werba(V? z łaciny-słowa ;p ) jeden osiem el, tede. I wystawiają taką opinię :p . Posłuchaj sobie hemp gru/WWO. @ DOWN Musi być to coś? :p Nie rozumiem o jakie "coś " ci chodzi,jeśli nie ma tego pop.a Hip hop i techno są przy tym gorsze. |
Uszy mi od tego nie odpadają, ale takiej muzyki poprostu nie lubię. W muzyce musi być takie 'Coś'. Pop tego niema. Aczkolwiek bardziej lubie pop od hip-hopu czy tekno...
|
Coz, ja raczej popu nie slucham i nie mam zamiaru, poniewaz nie dosc, ze nie trafia w moj gust, to niektore piosenki mnie wrecz denerwuja..
|
Moim zdaniem Pop jest OK a Hip-Hop, Metal itp. to raczej nie dla mnie :p (Dla innych może być odwrotnie)
|
A ja i tak stawiam na TOKIO HOTEL i BLOG27!!1111122
bil kochham cieee!11 ala i tolla som soper!1 Matko, dopadło mnie... Niektóre kawałki popu są dobre, reszta niekoniecznie... |
Ja lubie pop.Jestem na tak.
|
niektóre kawalki lubie np Shakira, bo swietnie tanczy i jest ladna : - )
|
ja osobiscie nie trawie popu , slucham metalu ;/
|
@Walekifa
Zle mnie zrozumiales. Mi nie chodzilo o to ze ja slucham 18L i innych tego typu badziewi. (bo nie slucham i nienawidze ich) Mi chodzilo o to ze raz ich utworow posluchalem (no bo musialem posluchac zeby wiedziec jakie sa) i po tym jak posluchalem bylem w******** ze to w ogole sie niby do hiphopu zalicza i jest na czolowkach list przebojow. (bo tak naprawde ma to tyle wspolnego z hiphopem co orshabaal z rabbitem) |
Mozna powiedziec ze POP jest muzyka uniwersalna. Ja osobscie wole techno od POP-u.
|
Metal \m/ Ale wolę pop od hiphopolo (uogólniając, ofc nie każdy pop, i nie od każdego hiphopolo xD, no i tytułami tu nie zaszpanuję, bo nie interesuję się szczególnie, po prostu jak leci w radiu to 'zniesę' jakoś xd).
|
POP nie jest wporzo... Takie moje skromne zdanie ;P
|
Cytuj:
@Topic Nie wiem w ogóle skąd się wziął taki gatunek... ale skoro już jest to zostawiam go Manadarynom czy innym Frytkom. |
Cytuj:
I w popie, i w metalu, i w hh, i w kazdym innym gatunku znajda sie perelki, ktore mozna slucha jak i smieci, ktorych nie da sie sluchac. Wylaczam tutaj dm/bm - moje ucho jest zbyt wrazliwe na to cos. |
Cytuj:
Ale z resztą się zgadzam... ;) |
Pop hmm komercha i tyle. Jeżeli mam słuchac popu to jedynie coś co mi wpada w ale na ogół nie słucham tej muzyki ; x
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |