gash... nie było mnie od jakiegos czasu na forum i przegapiam ciekawe wątki...
@Topic:
Swoją drogą... też od dawna się nad tym zastanawiałem... albo to pokolenie jest nie na miejscu, albo to ja jestem przestarzały, niedoświadczony, inny i na dodatek żyję w wyimagnowanym, wyalienowanym ze społeczeństwa świecie ideałów... Prawda jest taka, że wstydem jest przyznanie sie do dziewictwa, a dla mnie to aktualnie najnormalniejsza i najwartościowsza z moich cnót, idąca w parze razem z abstynencją ("co ty, Ing... piwa się z kumplami nie napijesz?" - "...nie... to dziwne?").
Btw właśnie (tj. ~godzinę temu) dowiedziałem się czegoś przykrego o kilkoru własnych przyjaciołach i ich życiu seksualnym... szczerze mówiąc wolałbym to przemilczeć -.- Chędorzony wpływ popkultury z czasopismami typu "Bravo" i listami zakompleksionych czternastolatek na czele... ub3r-l4m3 -.-
A gdzie ****a platoniczna miłość? Wyszła z mody?! ***ać się gnojom zachcialo... mają po 15 lat i uważają się za dojrzałych ********ów, mogących decydować o zmarnowaniu życia własnego i swoich rówieśników...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
Bardzo madry i inteligentny, nigdy nie daje sie porwac emocjom, ma szeroka wiedze na rozne tematy i dzieki niemu znam Megatokyo;P l33t is t3h r0x0r!
Malo sie udziela, ale jak wiadomo ilosc*jakosc=const , wiec pewno dlatego jego posty sa zawsze madre...
|
Przepraszam, poniosło mnie... ten temat mnie po prostu przerasta... i jest dla mnie atualnie zbyt bliski emocjonalnie...
|