![]() |
Gdzie mam chodzić?
Ja jestem Ryckiem na 12lvl ze skillami 36/31 i nabijałem prawie cały exp na bugach, rotach i trollach koło Carlin. Nie wiem czemu ale najrzadziej mnie zabijają w Carlin.
Jak to pomorze mam qmpla (z tibii) na 30lvl Pall |
Dobre expowisko jest takze jak sie wychodzi z venore poludniowym wyjsciem kierujac sie na wshód jest bardzo duza jaskinia z rotwormami tam sie bardzo fajnie expuje :)
|
Dla tych co mieszkają w Carlin i znudziło im się już ghostland amazonki itp. mogą sobie popłynąć na folde są tam lodowe trolle,roty,mino,niżej mino archery i slimy:))
|
Trolle w ab
|
Tylko nieliczni wzieli pod uwagę PK.
Dużo osób było za foldąa właśnie tam kryją się PK i czekająna jakiś lowlv. Venore teżjest baaardzo niebezpieczne. Najlepiej chyba thais i ab'dendriel. P.S. Ilośc PK brałem z doświadczenia z ISARY a jak ktośgra na non pvp to niech się nie boi |
Pomoże mi ktos??? Prosze mój mail [email protected] prosze!!!
nie umiem włączyć tibi żeby grać!! ;< |
EXP
Ja zawsze expiłem na początek na trollach troche kasy wynieść potem waspy a powyżej 10 lvlu z lepszymi rzeczami na roty albo do kopalni :P :)
|
Powiedzcie na jakie potwory najlepiej iść Knightem?? I gdzie one są ??
|
Ja powiem tak. (nie czytalem pozostalych stron a przynajmniej wiekszosci wiec sie nie dziwcie.) Jezeli mamy zalozmy sorca,druta,palka z wieksza iloscia spearow(mimo ze nie polecam, albo knighta z lepszym eq(chodz chyba najlepiej isc sorcem i drutem) to najlepiej pojsc na fibule. Co prawda klucz kosztuje 800 gp ale dla osoby ktora z rooka wychodzi z taka kasa to nie problem. Na fibuli mamy od ... rotow. Exp idzie szybko. Ja sorcem zrobilem az do 22 lvl. Jezeli nie mam 800 gp to na prawo od thais jest jaskinia z trolami. Zrobimy 800 gp i izdiemy na fibule :D. tma jest super. Trzeba tylko uwazaac bo kreci sie tam 1 ds. Ale jak ktos wie gdzie jest to sprawa prosta :D
|
A gdzie jest szybki exp, mało zaludniony dla druida 11 level bez pacca (ale niedługo)...
|
pytanko
mam pytanko.czy opyla sie expic na goblinah przez pol dnia?odpowiedz potrzebna
------------------------------------------------------------------------ jam mam 20lat,ty masz 20lat,a on dorzywocie;) |
KupiĆ?
Cytuj:
|
gobliny
Cytuj:
|
Gdzie można expić na 16 levelu ??
|
@up
pytanie bez sensu, exp gdzie popadnie. |
Cytuj:
|
Wg. mnie warto iść druidem na 13 lvl do Dark Catedral, jak nie jesteś noobem, i masz doświadczenie to tam wbijesz spokojnie 30 lvl. Jednak na światach pvp (ja gram na pvp) jest dużo ciężej bo często można spotkać się z kolesiami straszącymi protami etc, dlatego najlepiej jest przyjść w nocy (trzeba miec monlight rod! inaczej to tylko na roty, bandity, smugglery, i wild wariory).
|
Ja myślę, że najlepiej jest skillować na Foldzie na Minosach. Folda jest najlepsza dla Knightów, dlatego najlepiej wziąć Knife'a i poskillować sobie na Minotaurach. Paladyni mogą sobie poskillować na Mino-Archerach, a magowie mogą trenować Magic Level na Slime'ach.
Pozdrawiam |
Ja jak odrazu wychodze z rooka to wale na folde:crusader:
Ja skilluje na miśkach na skillach 35\30 a skille 10\10-35\30 na trollach |
czybki exp dla :
-Pacc: a)Edron (rotwormy) b)Darashia (Rot wormy) c)Ankrahmun (larvy) Wyższe lvl (30+): a)Edron/Cycopolis (Cyklops,dwarf soldier, dwarf guard) b)Ankrahmun (scarab,dragon [dla palków,sorków i druidów]) i tak do 45 lvl -Facc: a)Carlin/Ab'dendirel (troll,rotworms,dwarf) b)okolovie Venore/amazon camp (amazon,Valkirie) Wyższe lvl (30+): a)Ghoust Land (skelety,ghoul,Fire Devil) b)Kopalnie/kazordoon (Dwarf,Dwarf Soldier,Rotworms) a dalej nie wiem bo ja zawsze tak jade xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16. |