![]() |
Nie będę tego poprawiał bo nie umiem
Cytuj:
1. Jeszcze nie umiem tworzyc w tibia sprite edtorze nocy; 2. To nie sa SS's tylko od początku robione Fake'i; 3. Przypominam - To jest mój pierwszy Fake Story. 4. Według mnie potwory widzą w ciemności, ponieważ nawet jeśli nie używamy torch'ów to i tak nas widzą (i atakuja). |
hehe fajne tylko jak miała być noc to czemu był dzień?? 8/10
|
O nieee....NIemozesz poprostu wywalic siostry od kompa na jakis czas??
|
Niestety nie...
...ponieważ moja mama pilnuje, abym niedochodził, nie bił się ani ją denerwował lub nawet poniżał ponieważ "przy gościach powinienem się zachować". ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
ps.: Teraz pisze bo pojechały wszystkie 3 na zakupy... .Za ten czas zamiarzam troche pofejkować. ;) Kontakt na GG: 6427033 (prosze wypisać dane osobowe inaczej BLOK) |
Cytuj:
|
No ładne, oby tak dalej :D
:D:D |
Fajne fake rob wiecej :P ladne wykonanie fajnie sie oglada :D more plx
|
Ile razy to slyszymy?"nie bo przychodzi do mnie kolega/kolezanka","Synku/Cureczko preciez wierz ze do np.Zdzisia :P przyszedl kolega"niestety X( nic na to nieporadzimy ;(
|
Ja widze wszystkie XD no i fajnie ci wyszlo mi by wyszlo gorzej
|
Mi sie bardzo podoba ocena 10/10 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Ogłaszam wszem i wobec...
..., że moja siora już wyjechała 8o . Imniejszym zaczynam znowu prace nad Fejkami. ;)
|
Super nie moge się doczekać nastepnej części. Ale pliz nie rób tak długo aż ewoluje w demona :) a jak musisz to niech zniszczy thais bo go nie lubie :evul:
|
Yeah
Ludzie słuchajcie:
-każdy ma prawo komentować fake -hamstwem jest wyrazanie sie o autorach fake tak jak np glupek idiota palant itp -nawet najgorsze prace wymagaja sporo czasu Fajny fake. Koleś ma łeb :DDDDDDDDDD |
Super fejk 8o 8o 8o tylko jedna rzecz w drugiej cześci z wolfami. Mówi że ten po prawej jest zimny i biały a po prawej jest zwykły wolf :]
|
Gratz
:) Fajny szkielet :) Zrób 2 część tej historyjki :)
|
Cytuj:
|
Średni Fake. Zauważyłem jeden bład..... Zdzisiu po zabiciu wilków mówi, że ten po PRAWEJ jest biały i zimnyco jest nie prawdą, bo Winter Wolf leżał po lewej :P
|
Ehh...
Moi rodzice nie rozumieją, że moi "fani" potrzebują nowych Fake-ów i nie wiedzą także, że na ich zrobienie potrzebuje czasu... ;( .
Nie będę owijał w bawełne... musze jechać nad morze, a nie mam laptopa żeby robić dalsze ciągi histori przeklętego Zdzisia Szkieleta :( . Imniejszym z powyższym nie będę robił Fake-ów aż do 1 sierpnia... ;( ;( ;( . Umieszczenie nowej partii (15 nowych Fake-ów, z których jak narazie zrobilem 6 :baby: ) odbędzie się dopiero koło 3-5 sierpnia ;( (musi przyjechać mój kolega Rafsal bo ja nie umiem :baby: ). Prosze was o wybaczenie i nie rezygnowanie z tej dość dziwnej historii. |
Fajne zdjtka :)
P.S. Szkoda że wyjeżdzasz ;( |
Dalej
Świetne
Czekam na kolejne części!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |