Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Omg to jest załosne kto to przyklejił ?? Jak ja bym zrobił takie forum o sobie i dał tu link to albo by skasowali i napisali " a wykupiles bleble " albo " to jest forum o tibi" i taka prawda to jest forum o tibi a nie o modkach !! Jak ja bym byl modkiem to bym tego za nic nie przyklejił a ten kto to stworzyl chyba chce byc modem czy cos ze sie tak podlizuje. Taka jest moja opinia i h.. mnie to obchodzi czy dostane bana czy nie ale ten temat nie powininen sie na tym forum znalesc a w przyklejnych to juz całkiem .
|
każde forum ma swój klimat i swoje wewnętrzne życie, tu pozycja modka jest dość głośna i zresztą dość ważna, jako że ci mają pełne ręce roboty z masą noobków, tak więc nic dziwnego, że ludzie na nich patrzą i śledzą ich poczynania, wzloty i upadki, gdyby nie było takiej stronki to forum byłoby pewnie zapchane większą ilością tematów o nich
jest to poniekąd integralna część tego forum i modków, więc nie rozumiem co masz za złe temu, kto stworzył topic na ten temat, jeśli chodzi o reklamy innych - jest to uzasadnione, nie są one związane przecież w żaden sposób z forum i dlatego ulegają anihilacji, oczywiście dozwolona jest ona we własnym podpisie - tego nikt im nie zabronił, a tu mamy coś związanego z samym 'życiem' forum, nie jest to reklama czegoś obcego, a raczej wskazanie na coś, co 'dopełnia' to forum (argh.. masę powtórzeń jestem zmuszona robić.. jak ja tego nie lubię)
jeśli tu nie powinien się znaleźć to gdzie? w twórczości? grafice? a może stricte tematach tibijskich? tu jest temat 'o wszystkim i o niczym', tak więc i o tym może być, a jest przyklejony, gdyż wielu ludzi tam sobie wchodzi i zapoznaje się z obecnymi 'stróżami porządku', gdyż to jest informacja i to taka, którą każdy może odświeżyć i nikt przez to nie zakłada masy nowych tematów z racji tego, że by gdzieś zaginął i dlatego, że coś mu nagle nie pasiło i o czymś nie wiedział
jestem zarejestrowana na wielu forach i każde ma swój odmienny klimat i własne życie, tak więc nie wiem, czemu nagle Ciebie razi taka drobnostka jak mały objaw tutejszego..
powiedz mi jeszcze, że się komuś ‘podlizuję’ pisząc przeciw twoim słowom w obronie tego tematu.. proszę bardzo, uśmiech nie zejdzie mi z twarzy chyba do samych egzaminów tak dobrze mnie rozbawisz..
wiedz, iż nie zarzuca się czegoś komuś, kogo się nie zna i nie wie się nic o tym co kieruje jego poczynaniami, tak więc nie możesz zarzucić komuś tak po prostu, że się komuś ktoś podlizuje, jeśli np. coś sprawia mu przyjemność i jest to dla niego zabawą, nie znaczy to, że robi to 'pod kogoś', jeśli ja sprawdzam opowiadania to podlizuję się słownikom poprawnej polszczyzny? może mi to sprawia satysfakcję, może temu, kto założył ten topic i prowadzi tamtą stronę też sprawia to satysfakcję?
edit:
@down
'o wszystkim i o niczym' - z założenia traktuje o tym co nie jest związane z Tibią, czyli nawet o filmach, polityce, kompach, mandze i anime, prywatnym życiu użytkowników, tak więc nie wiem, czemu uważasz, że to tu się nie nadaje i że to też jest z Tibią związane, mi się wydawało, że został ten dział stworzony właśnie dla tematów z nią NIE związanych (a skoro o użytkownikach może być temat, to czemu nie o modach? poza tym, gdyby nie było o tym tematu, to gdzie by się ludzie wypowiadali o tej stronie? sam link jest linkiem ale nie można pisać w kodzie URL)
a tak na marginesie :] to nie są testy.. to egzaminy - drobna różnica, między innymi w zasobie informacji jakie trzeba wchłonąć i ich tematyce (bynajmniej nie mówię o prawku, bo to mam)
d. Taube