![]() |
Nowe swiaty wyszły było zaskoczenie a update niema jak nie bylo
|
Refugia jest już dla facc, Luminera jeszcze nie.
|
@up
Cytuj:
|
Nowe Swiaty
jeszcze nie ma newsa ale sa juz nowe swiaty :) zoabczcie na tibia.com sa 4 nowe puste :)
|
glupota i tyle, na cholere tyle tych swiatów;/ dawniej bylo kilka 3/5 i ludzie nie narzekali
omfg n/c |
Ja juz gram
gram juz 2 dni na refugi mam 11 lvl sorcerer i 9 lvl druid
jak ktos tez gra to msg Gloneqq |
non pvp rox - gram na luminerze i nie dosc ze 0 zafajdanych PK, to jeszcze 0 kolejek, taki mlodziutki swiat to spoko sprawa :)
|
Refugia spox serwer na tym drugim nie gralem ale refugia mi się
podoba tylko za duzo tam polaków ale ogólnie spox serwer :) |
Mam Pytanie odpowiedz mi !
EJ mam Pytanie i prosze o odpowiedz .
Kiedy będą nowe światy ale bez non PVP (inaczej muwiac swiaty w kturych mozna miec skulle) Oby jak najszybciej bo dużo osub na nie czeka |
@Szymek14
Spytaj się Cip Soft'u bo my nie wiemy. |
hmmm wie ktos co jaki czas dokladnie cipki ;p;p;p;
>bez skojazen< zrobia nastepne pvp servy :P |
nowe
nowe ale non-prv i drogie rzeczy so ja tam lubie Elysie :D
|
Boże Boże znowu :)
Niedziwie się że znowu som nowe światy,osobiście czekam na światy pvp, gdyż gram na Thori a tam wojna i niewiadomo czy wygramy ze Szwedami NOOBAMI szkoda szkoda fajny server był
pozdrawiam polaków z servera i po :cup: |
Cytuj:
Szwedzi to chyba najlepsza narodowość grająca w Tibie.Zdecydowana większość polaków do pięt im nie dorasta...Serwer rządzony przez polaków.O ZGROZO!Nie chce być w takim CZYMŚ BTW tesh ide na nowy świat ^^ |
No wlasnie :)
Odstapie do tematu , dlaczego cipsoft nieskasuje wszytskich postaci na Tibi z 1 lvlem ktore od dawna niezabily potwora lub sie nielogowaly ;/ Tylko Zatlaczaja Servery... X(
|
@up
ledwo sie powstrzymuje o zwyzywania cie od debili. Jak te 1 lvle moga zatlaczac servery skora sie nie loguja ...? A poza tym jak postac z 1 lvlem przez miesiac sie nie loguje jest automatycznie usuwana ( postac z 2 lvlem ma 2 miesiace ... itd. |
yyy... a po co odświeżać temat, tylko kolegów czekających na nowy serwer ( w tym mnie ) stresujemy napisem na głównej forum, w dziale newsy... "Nowe światy"
|
Juz myslalem ze tu new worldy a tu ***... nie stresujcie mnie
Your's Damq |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:04. |