![]() |
Cytuj:
naszczęście juz jest przyszła :] |
Fajny fake, dosc zabawny czekam na następną część B)
|
Jak dlamnie to fake jest swietny chociaz mogels zrobic ze cobra otrula robiego to by7 dodalo wiecej dramatyzmu :P
|
Fake cool
Fake pierwsza klasa ocena 9/10 :baby:
|
Kiedy bedzie czesc 4?
|
fajne
fajnie to wymysliles a a na jakim programie to robiles ?? :]
|
Cytuj:
|
Gratuluje
Bardzo fajny fake'story. Nie mam do czego się przyczepić. Rób więcej
|
te fake'i podobaly mi sie bardziej od innych, jak na razie dla mnie sa to najciekawsze i najlepsze fake'i na forum. Rob dalej! Chce jak najszybciej zobaczyc wiecej! :P PLAXPLAXPLAx!!!!!!!!!!!!!11111111oneoneoneoneone
|
Jak ten program sie nazywa co uzywałes do tła B)
|
Super rób więcej i szybciej! :D :) ;)
|
Napewno dobry pomysl wykonanie tez rob ciag dalszy :P
|
Wiesz, nawet udał ci się fake.... i to nawet bardzo, myślałem że to będzie jakiś denny...ale fajne :D . Rób dalej .
|
SUPER: fabua:10/10 Ocena 10/10 czekam na kolejne czeęści :)
|
Zarabisty fake
|
Szybko rób bo nieumie sie doczekac :p
|
Mi się tam podoba... nie wiem co prawda jak inni o tobie mówią ale mam to gdzieś ;). Rób dalej koleś bo są spox i jestem bardzo ciekawy jak będzie postępowała historia Robka... .
Ps. Mam trobną propozycjie... Robek znajdzie sobie laske (ama np.) i sobie po pewnym "bara-bara" będą mieli 1lvl dzieci :D :D :D i wyśla je do szkoły przetrwania (jakąś motorówke za ten czas pewnie kolega Robka wyłowi :D :D ) no i sobie będą żyli dłuuugo (chyba, że spotkają draga) i szczęśliwie (dopuki ich ktoś nie rooknie :D ) ___________________________ Green Sorcer of Doom Fortera ;( Mag :mag: Skile :p ( :blazen: ale noobek jestem :glupek: ) 18/20 Best Solo: Drag 8o Best team (licze moich "kolegów archerów): Cyclops :cyclops: (Wiem, wiem... Dziwoląg i tyle) |
Nastepny niezly fake xD
heh...gratz naprawde fake'i sa ......megastyczne :D
|
spoko fake
|
!
Czekam na następną część! Co do wykonania 10/10 :]
p.s. może więcej akcji :D :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |