![]() |
Ok poradnik, 95% ocena
Tylko który z poziomów jest poziomem -1 a który -2 ? |
Siema! Chciałęm zapytać bo nieiwme czy to tak tylko u mnie się dzieje czy jak bo w tym ttemacie założycil go opisuje cala fibule i tam na mapce ja widze tylko jedno expisko tzn. widze gdzie sa wystepowania potworów ale on tam pisze
1@.... 2@... 3@... itd. a ja na mapce widze zaznaczone tylkko 1 atma w prawym dolnym rogu mapki gdzie sa dragi i dalej nie widze nigdzie zaznaczonej innej liczby... nie wiem czemu tam się dzieje i tam opisuje gdzie jestn światynia albo gdzie się kupuje klucz na fibule a ja niemam nic zaznaczone na mapce i mam te mapki tylko 2 nie wiem co jest ptosze o pomoc |
ok
Daje 9/10. Wszystko jest tylko te mapki jakeś niewyraźne. Może to rutinoscorbin :p.
|
Dzieki za poradnik. Bede bardzo pomocny w hunceniu :D
|
Tak jak juz wyzej napisalem robi mi się chyba błąd chyba ze nikt tego niezauważyl wiec prosze o pomoc ^^ 2 temty w gore
|
BArdzo fajny poradnik, tylko skąt odrazu sie wwzieło ze juz sa podziemia (trzeba do studni wejsc) i ktory to poziom. Ale fajny i podobny jak poradnik w hunceniu na DC
|
Fajny ale truszki za krótki mugłbyś dołorzyć DS przy becho ale tak to fajny daje 7.5/10
|
Spoko Poradnik
Spoko Poradnik :D
|
6/10
Resp dragów i DL jest zupełnie w innych miejscach . Ilość z tego co pamiętam też jest inna . |
pordanik super 9/10
gdyby nie ten poradnik bym nie poszedl na fibule z low lvlem ,bo pamietam bylem tam knightem to na mnie ds wyskoczyl ;( ale dzieki poradnikowi wiem ze juz tam sie dsy nie respią czemu 9/10? mapka troszku niewyraźna i nie wiedzialem skad wziąć klucz. ale poradnik Wyczesany ! Aby tak dalej ;) |
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
nic się nie dowiedziałem.. :/
jak się tam dostać ? ponumerowałeś miejsca, a nie zaznaczyłeś na mapce.. 3/10... (za pokazanie respawnu ) |
No fajnie -.- Tibia oznacza kość piszczelową, a Fibula kość strzałkową -.- Może naprawdę wiedzieli co oznaczają te nazwy i dla humoru nadali takie nazwy??
@Top: Dobry poradnik, tylko nie wiem jak dojść na dragi. Nie, nie odpowiadajcie mi! Sam znajdę drogę! |
Przydałaby się aktualizacja poradnika lub napisanie nowego.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mowiac szczerze to nie expilem nie bylem nigdy na fibuli zobaczylem ten poradnik jaki exp jest to chce tam sie przejsc ale na tym 1 zdjeciu to nie wiem gdzie to jest w jakim miescie ;/ ktoredy wejsc
|
Bardzo dobrze napisane.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33. |