![]() |
Woah! To juz wiem czemu nie wytykales nosa ze swojej pracowni :] No ale czekam na dalsze czesci. Fajowo ze umiesciles GM'a Polaka :)
|
Dlugie , nudne pozatym pisze sie Ab'dendriel a nie Ab'dandriel :P
|
Nie skomentuje.
Za dobre żeby komentowac :p . |
Gzzzzzzzzzzzzzz takiego fejka :p
|
spox fake
polefkowy :D :crusader: Pamientajcie ja jestem pragnienie a ty jesteś sprajt !!! |
Gz
ZAje ajne gratulacje dobrze stworzone nic nie muwie bo slowa kture znam nie opisujeom powieszhni tego cudu!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
YOU ARE :cup: |
up:
Cudem jest to, że jeszcze żyjesz na tym świecie o.O Bo z taką ortografią daleko NIE zajdziesz... |
Niom...Crowal w formie, a Lord Pypek znów atakuje (choć czasem poddaje tyły :) ). Świetne, właściwie nie potrafie inaczej tego podsumować, no, ale kto potrafi? Spadam do odkurzania, ale wpierw powiem ci jedno. Ty oraz kilku innych twórców Fake'ów macie u mnie pełne poparcie co do każdego z waszych projektów. Oby to grono rosło, miast maleć... Czego wam i sobie życze.
|
Cytuj:
Ale jak chcecie, oceniajcie... |
Boshe...sie znów wygłupiłem...no, ale tak już bywa(po prostu nie widziałem części 4-ej i myślałem, że przełamałeś i zacząłeś robić go dalej...tzn nie tyle Lord Pypek w formie, co Lord Pypek ne emeryturze =.= A szkoda, lubiłem gościa...
|
Cytuj:
|
Myślisz, że nie czytałem? :] To był pierwszy fake jaki tu wogóle dorwałem...i zostałem. Poszukaj, napewno znajdziesz komentarz :D Od tamtej pory uważam cie za wybitnego twórce.
|
Całkiem fajne. No no pracuj. Ocena 6/10. No dobra ocena 7,5/10
|
;)))
;)) Bardzo fajne. Mi się podobało. 8/10
|
KOLEJNE SUPER FAKE(kropka)
|
Fake
Co ja myśle? SUPER :D Uwielbiam takie fake'i. Troche tibii i troche prawdziwego świata, pomysł na medal! Moim zdaniem 10/10 ten fake jest!
nie zatrzymuj tego! czekam z niecierpliwością na następne odcinki Dzielnego Nieustraszonego Lorda Pypka. "Ty jesteś pragnienie, a ja jestem Sprite" Dobre! |
szkoda ze nie ma 5 czesci;( ;( ;( ;( ;( bo chcialbym obejrzec kolejne odcinki nieustraszonego "Lorda Pypka";(
|
Crowal, no wlasnie, dopiero teraz o tym pomyslalem.
Pisze tutaj ze Gm polak wpadl na pomysl magicznej strzaly gdy Pypek walczyl z Warlordem, moze zrobisz cos w Orci Atakuja~ co to bedzie przypominac? ;P |
super:D moja ocena to 9.99/10:cup:
|
10\10. Ale ja chce nowe czesci fake! ;( :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |